O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aká voda pôsobí na Váš dom a akú hydroizoláciu potrebujete?
Hydroizolácia základov domu musí dlhodobo odolávať podmienkam, ktoré sú na konkrétnom mieste stavby…
jaroslav_icopal
Pred 10 rokmi
7
Prodom- bungalow 141
Ahojte, nema nahodou niekto z vas postaveny dom z Prodomu - bungalow 141? Alebo sa ho nechystate ni…
marrria
Pred 10 rokmi
1
Podlahovka ci radiator?
Ahojte, chcela by som poprosit o nejake skusenosti.s manzelom sa nevieme rozhodnut ci dat podlahovk…
racko
Pred 10 rokmi
13
Základová platňa a dážď
Po koľkých hodinách od zaliatia základovej (dosky) platni, nebude už dážď vadit betónu ? Ďakujem z…
mendik8
Pred 10 rokmi
4
Solárny systém Luna platinum - doplňovanie kvapaliny, maximálne teploty, údržba
Ahojte, chcel by som vas poprosit o rady. Mame tento solarny system - dva kolektory, kondenzacny k…
glico87
Pred 10 rokmi
8
Gulatina - stojky
Neviete o niekom kto predáva gulatinu v priemere 10cm na podstojkovanie stropu?... Najlepsie okolie…
tvojaritka
Pred 10 rokmi
4
Hľadám plynára kvôli "presunutiu" plynového sporáka BB
Potrebovala by som posunúť plynový sporák - čo znemená aj presunúť celú "trubicu/hadicu", keďže men…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
4
V pivnici hlinena alebo betonova podlaha?
Planujem stavat dom a chcem si tam spravit malu pivnicu, mozno 12m2 (podpivnicim malu dielnu a tech…
jan45
Pred 10 rokmi
10
sponzor fóra
Cim sa da vycistit sklo na krbovych kachliach? Poradte nejaky dobry prostriedok
Ako ho vycistit? Nrjaka metoda? Prostriedok?
atothova
Pred 10 rokmi
11
Rozmiestnenie sanity v kupelni s WC
Ahojte, prosim viete mi poradit, aby to bolo prakticke, ktory variant rozlozenia sanity v kupelni j…
vivere
Pred 10 rokmi
14
Čo môže spôsobiť radón?
Keď staviate dom, okrem vody existuje aj iná hrozba, ktorú nevidíte. Ňou je radón, ktorého vplyv sa…
jaroslav_icopal
Pred 10 rokmi
3
Vodomerna sachta a Studna- prosim mate niekoho ( Pezinok) ?
Ahojte vsetci ! Hladam overeneho, skuseneho a profi cloveka, najlepsie okolie Pezinka ale neni podm…
pr
Pred 10 rokmi
12
Odhlučnenie podlahy
Bývam na druhom poschodí, nový sused sa prišiel sťažovať že sa to nedá vydržať že deti veľmi dupajú…
pripad001
Pred 10 rokmi
21
Poprosila by som o radu. Ak chceme stavat aka ma byt siroka pristupova cesta na pozemok?
Ak chceme stavat aka ma byt siroka pristupova cesta na pozemok? A co je este take dolezite aby sme …
martin91
Pred 10 rokmi
13
Tapeta, alebo farba?
Nechcem farebne steny, ani nic, ale kupili sme bielu obyvacku, takze aby sa na bielej stene nestrat…
vivere
Pred 10 rokmi
2
Stahovacie skrutky na nabytok
Viete mi poradit kde (najlepsie na nete) zozeniem skrutky na zosrobovanie nabytku dokopy? Najlepsi…
y2k
Pred 10 rokmi
9
Montovany dreveny dom na hypoteku
Ahojte. Zaujimalo by ma, ako prebieha kupa buduceho domu na hypoteku. Jedna sa o montovany dreveny …
peta_petruska
Pred 10 rokmi
22
Trávniková hrzda v novom trávniku
Ahoj, pred necelým mesiacom som pokladal na dvore trávnikové koberce. Trávnik ešte pred pár dňami n…
katrin21
Pred 10 rokmi
8
Rekuperácia
Dobrý deň potreboval by som poradiť ohľadom výberu firmy na realizáciu rekuperácie. Keďže je veľa…
anica
Pred 10 rokmi
1
2
52
Poradite mi studniara ?
Kosice Dakujem
beadz
Pred 10 rokmi
1
Inžinierske siete pri rozdelení pozemku
Ahojte, potreboval by som poradiť :-) Mám vyhliadnuty pozemok, kde developer k hranici pozemku pri…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Môžu dlhé závesy ovplyvniť merače tepla na radiátoroch?
Mám dlhé závesy a keď mám zastreté, prekrývajú merače tepla na radiátoroch. Bolo mi povedané, že mi…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
4
Zaklady pod nenosne murivo
Zdravím chcem sa opýtať ak mam šírku domu 6,6m je potrebne pod nenosne murivo betónovať základové p…
matuskoradko
Pred 10 rokmi
3
Stavebný pozemok v Martine
Hľadám vhodný pozemok na výstavbu RD v MArtine. Lokalita PRIEKOPA, STRANE, KOLONIA HVIEZDA do cca. …
blackomt
Pred 10 rokmi
3
Oplatí sa mať špajzu v dome?
poradte prosim, je spajza este prakticka v dome,alebo ju pohodlne nahradia vysoke skrinky na celu s…
ingrid77
Pred 10 rokmi
1
2
36
Striekane MDF dosky
Caute, viete mi niekto poradit, kde by mi predali, odrezali, zaoblili hrany a nastriekali MDF dosky…
stolverka
Pred 10 rokmi
2
Co to je.
Dobry den rada by som vedela co to je za rastlinu.Vyrastla na suti,pri dreve ma velke listy a plody…
marvikgarden
Pred 10 rokmi
10
Umiestnenie vodovodnej šachty
viem že je to otázka na vodárne, zajtra sa tam chystáme,,ale či náhodou niekto nemá s tým skúsenost…
chrobak7
Pred 10 rokmi
5
Rozpočet - terénne úpravy , výsev trávnika, cca na 300m2
Ahojte, prosím vas v akej výške sa pohybuje cena za výsev trávnika + aká práca sa do cenovej ponuky…
marvikgarden
Pred 10 rokmi
4
Ako zariadit malu kupelnu?
Chcela by som Vas poprosit o rady so zariadenim mensej kupelne spojenej s wc... Miestnost ma rozmer…
1sunny
Pred 10 rokmi
22
1
2
…
2495
2496
2497
2498
2499
…