O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pájkovaná meď vs. zváraná oceľ na rozvody kúrenia - kotol na pevné palivo s radiatormi
dobrý deň, chcela som sa informovať ktorý materiál je lepší. Kúrenár mi povedal, keď že sú urobe…
serzo33
Pred 10 rokmi
6
Zásah do nosnej steny?
Pekný deň, Včera som sa rozhodol vymeniť zárubne, tak som dal dole tie staré, železné zárubne. Zač…
maria123
Pred 10 rokmi
7
TC Vaillant vzduch/vzduch. Cenovy rozdiel CR vs SR.
Ma niekto TC Vaillant? Ak ano,kde ste kupovali a za kolko? Spokojnost s tymto TC? Ja sa rozhodujem …
gkrivanek
Pred 10 rokmi
2
Kuchyňa - Žilina a okolie
Ahojte, chceli by sme poriadiť. Staviame dom pri Žiline a aktuálne hľadáme šikovného stolára, alebo…
evelin14
Pred 10 rokmi
2
Zabradlie na terasu - sklo + hlinik/nerez
Pekny den, potrebujem poradit firmu v okoli HC - NR - TT - PN, ktora robi komplet zabradlia. Potr…
pugasko
Pred 10 rokmi
3
Kvalitné firmy na prerábku bytu v ZA
Ahojte, viete odporučiť dobrú firmu, ktorá by nám prerobila byt? Od elektriky, cez sieťky, stier…
evelin14
Pred 10 rokmi
3
Stavebny dozor pre montovany dom Poprad
Ahojte strecháči, poznáte kvalitný stavebný dozor pre stavbu montovaného domu v okolí Popradu? Bu…
79kiko
Pred 10 rokmi
4
Oplatí sa korková plávajúca podlaha?
Máme nepodpivničený dom, kúrený radiátormi. Rozmýšlam, že do kuchyne by som dala korkovú plávajúcu …
johnyfly1
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Má niekto vchodové dvere do bytu nazvyš?
Zdravím susedia, zle som zameral skrinku a tak mi tapacirovane/polstrovane dvere zavadzaju pri otva…
matus1331
Pred 10 rokmi
1
Vykurenie podlahovky z bojlera
Mam drevenicu vykurovanu kachliami, a riesim dilemu. Idem vyuzit priestor cca 2x3m na malu kupeln…
5petula5
Pred 10 rokmi
23
Kúpa zariadeného bytu
Potrebujem radu, s priateľom chceme kúpiť zariadený byt.. Viem, že znalec robí posudok len na nehnu…
menoniejepodstatne
Pred 10 rokmi
9
Kanalizácia domu
Budem potrebovať spraviť rozvody kanalizacie pri základoch nepozná niekto niakeho majstra v Martine…
milan10
Pred 10 rokmi
1
Skrinka pod TV
Poradte jednoduchu a lacnu skrinku pod TV... Mozno mi ukazete cosi co som este nevidel :-)
stastnyjim
Pred 10 rokmi
12
Zehlicka- aku naparovaciu do cca 50€?
Poradte, prosim znacku aj typ, dakujem
vlado35
Pred 10 rokmi
6
Ktoru vstavanu ruru?
Poradte, ak mate niektoru z tychto doma pre a proti: Electrolux EOA3450AOX, Mora VT 538 GX alebo Bo…
mariijas
Pred 10 rokmi
5
Dilema ako nakombinovať???
potrebujem radu,ja si to neviem predstaviť ako celok...podlaha by mala byť dub barbakan,kuchyna bie…
luck4
Pred 10 rokmi
12
Ciastocne zateplenie stareho rodinneho domu - zateplenie iba jeho pristavieb
Ahojte, viem, ze diskusii ohladom zateplenia je tu milion, ale predsa vytvorim jednu specificku. …
sissik
Pred 10 rokmi
16
Musim to nahlasit banke?
Chcem poprosit o radu. Kupili sme pozemok ktory nemal inzinierske siete ale developer sa zarucil ze…
danculd
Pred 10 rokmi
4
Aký druh zateplovacieho materiálu?
Dobrý deň, chcem sa spýtať aký druh a značku zateplovacieho systému odporúčate medzi krokvy pod str…
sisaceh
Pred 10 rokmi
1
Drevený šindeľ - oplatí sa?
Ahojte, staviam drevený zrub a neviem sa rozhodnúť pre vhodnú a odolnú strechu. Uvažoval som buď …
samsebe
Pred 10 rokmi
9
Prosim poradte stolara (dielnu) v Trencianskom kraji
Zdravim strechaci, viete nam niekto dat odporucania na skusenych stolarov, prip. mensie stolars…
zuzicka122
Pred 10 rokmi
1
Dilema- co na strechu garáže namiesto zelenej strechy?
Ahojte, zo spálňového okna budeme mat výhľad rovno pod nami na strechu našej garáže so šikmou strec…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Čo myslíte, aké sú výhody asfaltových hydroizolačných pásov?
Viete v čom sa odlišujú jednotlivé asfaltové pásy? Ako si vybrať ten ktorý je pre Vaše použitie naj…
jaroslav_icopal
Pred 10 rokmi
1
Apex Arch- Solar plus, má ho niekto postavený?
Stavia alebo uvazuje niekto o tomto domceku? resp. viete o niekom kto ho ma postaveny? Nasla som za…
timi76
Pred 10 rokmi
21
Pozemok v novej stavebnej oblasti
Prosim o radu. Chcem stavat na pozemku, ktory je v novej stavebnej lokalite. Developer lokality b…
jabadaba
Pred 10 rokmi
6
Pôdorys bytu
Ahojte zhanam podorys 2 izboveho bytu vo Zvolene na Strazskej ceste ktory ma rozlohu 55m2, nasla so…
ultra
Pred 10 rokmi
4
Zmena obvodoveho múru pri katalógovom dome
Ahojte, plánujeme odstrániť výklenky na katalógovom dome a tým zasiahnuť do obvodoveho múru domu. S…
stelinka11
Pred 10 rokmi
3
Otazka - zmeny v projekte
Ahojte, chcem sa spytat.. ked si najdem nejaky konkretny projekt, daju sa v nom robit este zmeny? …
sysell
Pred 10 rokmi
4
Hľadám poľského stolára blízko Sabinova
Potrebovala by som vyrobit interierove dvere s oblozkovymi zarubnami do domu. Chcem sa informovat o…
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
2
Aká voda pôsobí na Váš dom a akú hydroizoláciu potrebujete?
Hydroizolácia základov domu musí dlhodobo odolávať podmienkam, ktoré sú na konkrétnom mieste stavby…
jaroslav_icopal
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2494
2495
2496
2497
2498
…