O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Icopal glasbit g200 s40 - ochrana proti radonu?
Pouzil niekto tuto hydroizolaciu ako ochranu proti radonu? Resp. je to protiradonova izolacia? V st…
unteland
Pred 7 rokmi
1
2
36
Izolacia DT - Tvarnic a zakladu z bočnej strany
Ahojte, čím viac sa človek pýta tým, viac sa domota, napriek tomu sa chcem poradiť ako ste alebo ak…
truly
Pred 7 rokmi
1
2
46
Ake kurenie je aktualne naj?
ahojte, planujeme rekonstruovat starsi poschodovy dom, ale nevieme sa rozhodnut, ako riesit kurenie…
fural
Pred 7 rokmi
1
2
51
Ako opravit podlahové kúrenie?
Prosím o názor a skúsenosti ohladne opráv podlahového kúrenia. Energetický auditor nás odhovára od …
cernula
Pred 7 rokmi
1
2
45
Prefinancovanie stavby domu
Ako ste postupovali pri prefinancovani stavby domu, ak ste mali vlastne prostriedky, ale zvysnu cas…
nareja
Pred 7 rokmi
3
Webertherm KPS verzus Cemix special
Zdravým, poprosím poradiť od majstrov so skúsenosťami, ktoré z týchto dvoch lepidiel použiť na zasi…
branoh
Pred 7 rokmi
5
Fólia pod základovú dosku
Caute, chcel som sa spýtať, aký je váš názor na fóliu pod základovú dosku. Tento mesiac máme v plán…
shotocan
Pred 7 rokmi
1
2
42
Z okna vychod na dvor
Prerabam barak a chcel by som spravit z jedneho okna vychod na dvor, s tym ze z vonkajsej strany sa…
janetbla
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Nutnost vypracovania geometrickeho planu
Nie je mi jasne ako je to s nutnostou dat vypracovat geometricky plan v tychto dvoch pripadoch: …
mareqm
Pred 7 rokmi
5
Rozvadzac- nazory
Caute strechaci bol som v nemenovanej predajni kde som si bol dat nacenit rozvadzac a ich revizny t…
patriky
Pred 7 rokmi
25
Stavebneho povolenia platnost
Ahojte chcem sa spytat pri ohlaseni zacateho stavbneho konania maly ucastnici moznost vyjadrit svoj…
spoony
Pred 7 rokmi
3
Zastena k dub bardolino + vanilka VL
Krasny den vsetkym, uz niekolko tyzdnov rozmyslam nad farbou zasteny a steny do novej kuchyne, ale …
zita19
Pred 7 rokmi
2
Dvere v byte - hrúbka steny (panel) len 60mm
Viete mi prosím poradiť firmu, ktorá vyrába obložkové zárubne s dverami pre hrúbku steny 60mm? Jedn…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Akumulacne nadrze Linszter ?
Caute, ma tu niekto akumulacnu nadrz Linszter? nadrze su ovela lacnejsie ,ako ine zname znacky, v …
daralbajda
Pred 7 rokmi
1
2
39
Vzlínajúca vlhkosť alebo kondenz
Dobrý deň všimol som si tak 5-6 miest v suteréne kde mam medzi spojmi dt tvárnic a na ipe ako keby …
jblaze
Pred 7 rokmi
21
Pozemok blizko potoka. Stavat ci nestavat?
Ahojte vsetci. :-) S muzom riesime tazke rozhodnutie tykajuce sa stavby na pozemku blizko potoka. P…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
1
2
43
Poloha pozemku - ktorý by ste si vybrali vy?
Ahojte, chystam sa do kupy pozemku a potreboval by som par rad, ze ktory z vyznacenych pozemkov sa…
kovino13
Pred 7 rokmi
14
Mate niekto obyvačke styl prirody
prerabame obyvačku a davame svetlucko sivu . a na stranu kde je telka a nabytok svetlucko zelenu. S…
alinna
Pred 7 rokmi
3
Poradíte vhodný materiál na terasu?
Na jar ideme robit terasu a momentalne riesime material. Povodne sme boli rozhodnuti pre drevoplast…
alinna
Pred 7 rokmi
1
2
45
Sklokeramická varná doska - akú kúpiť?
Ahojte. Prosim poradte dobru sklokeramicku varnu dosku. Dakujem
alinna
Pred 7 rokmi
1
2
36
Prosím vás nepoznáte niekoho kto robí potery a strojové omietky v okolí Kysúc?
Omietky a potery Kysuce
jekaterina25
Pred 7 rokmi
3
Novaservis batérie - aké máte skúsenosti?
Ahojte, vyberáme batérie do jadra - v kúpelni batériu do umývadla a sprcháča sprchový stĺp a do WC …
kejsix
Pred 7 rokmi
3
Tehlový obklad
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť,aký obklad je použitý na tejto fotke? No ale neviem, či sa to…
darinna1
Pred 7 rokmi
10
Názory na pôdorys - bungalov
Ahojte, poprosím Vás o názory a rady na tento pôdorys. Vchod do domu je z juhu. Pozemok je dlhý 33m…
sgi320
Pred 7 rokmi
13
Podarí sa mi postaviť túto garáž do 10 000€ svojpomocne?
Ahojte, čo si myslíte podarí sa mi postaviť túto dvoj garáž do 10 000€ svojpomocne? Ďakujem http:…
zazulkaa
Pred 7 rokmi
22
Ťahanie elektriny 400m oplatí sa stavať? Pozemok vlastný
Chcela by som nejaké rady od vas co sa v tom aspon trochu vyznate. Mame pozemok, pristupova cesta j…
dedikatessa
Pred 7 rokmi
23
Konstrukcia schodiska
Dobry den....niekto z MI a okolia kto by vedel spravit Železnu konstrukciu pre shodisko??? dakujem
mitulus1
Pred 7 rokmi
1
Ceny geodetov
Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem ak tu tento problém niekto už riešil, ja som však nenasiel ziad…
lejak2
Pred 7 rokmi
3
Rozloženie podlahového kúrenia aj pod nábytkom
Ahojte, mozete mi napisat svoj nazor ku pokladke hada na kurenie? Uz mi ho polozili a som spokojny,…
kejsix
Pred 7 rokmi
6
Elektrocentrala na stavbu
Ahojte. potreboval by som sa poradit aku centralu kupit na postavenie hrubej stavby. stavat to bude…
igor256
Pred 7 rokmi
10
1
2
…
1672
1673
1674
1675
1676
…