O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sušička prádla Bosch WTW 87467 CS ,alebo AEG T8DBE48SC
Keďže sa jedná o kúpu našej prvej sušičky prádla,tak sa už dlhšie rozhodujem ,hľadám a porovnávam.…
lila7
Pred 7 rokmi
2
Spanielsky obklad
prosim Vas, hladam tento obklad. Je tu niekto kto pozna nazov, pripadne miesto, kde ho zohnat??? ve…
janjanov
Pred 7 rokmi
5
Liata podlahy a steny v kúpelni
... máte niekto doma takto urobenú kúpeľňu - podlahy a steny? rada by som sa "zbavila" špár a toto…
yasna
Pred 7 rokmi
13
Opadavajuca tehla, plesen?
Dobry den, vedel by mi niekto poradit co je to a aku to ma prognozu? Tehly v podkrovi su akoby napa…
anka229
Pred 7 rokmi
15
Plot medzi pozemkami s rôznou výškou terénu
Ahojte, máme pozemok na ulici, ktorá sa jemne zvažuje. Pôvodne bol hlboko pod úrovňou chodníka a ce…
raphael42
Pred 7 rokmi
17
Omietky Trstena
Ahojte, nepoznate nejakych sikovnych omietkarov, co urobia omietky v byte do 0,5 cm v okoli Trstene…
nikola2212
Pred 7 rokmi
1
Skúsenosti s firmou Plast-ex
Dobrý deň. Aké máte skúsenosti s firmou Plast-ex? Mám od nich rolovaciu garážovú bránu 10 rokov, po…
123kiko
Pred 7 rokmi
3
Projekt Ekoline 1237 z eurolineslovakia
Dobry vecer, chcela by som Vas poprosit, ci niekto staval dom z euroline Ekoline 1237? Potesili by …
nataliatt
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Izolacia do sadrokartonovej priecky
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, môže sa použiť ako izolačná výplň do sadrokartónovej priečky ISOVER KT4…
jakino
Pred 7 rokmi
6
Vytlacena kotva. Co to ma byt?
Po 10 mesiacoch mi vytlacilo jednu 25cm dlhu kotvu, ktora je za 10 cm styrodyrom v betone (starom).…
majkoj
Pred 7 rokmi
4
Jedálenský stôl, stoličky - prelakovanie
Zdravím. Neviem nájsť nikde stolárske fórum, tak ak sú tu dáki dobrí stolári, poraďte konkrétne aký…
maxito999
Pred 7 rokmi
3
Zeteplení x vazník
Mám vazníky a po zateplení fasády bude střecha tzv. bez přesahu. Hrana zateplení bude +- lícovat s…
r4d3k74
Pred 7 rokmi
6
Hľadám dobrovoľníkov ktorý pomôžu pri stavbe 😉
Dobrý deň, v sobotu 21.7. by sme potrebovali aspoň 2 dobrovoľníkov, ktorý by nám prišli pomôcť na …
zemem
Pred 7 rokmi
29
Naklady na material - bez papiera
Prosim Vas taka otazka. Nacenili nam cenu za material na sadrokartonove stropy. Poslali mi v mai…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
27
Aky okrasny zahon k tujovemu zivemu plotu
Ahojte, prosim poradite mi, na jednej strane zahrady mame tujovy plot, ale chcem to rozsirit o okr…
mizulienka
Pred 7 rokmi
1
Čo na piecku okrem kachlíc?
Ahojte, Piecku čakajú rôzne opravy a moja otázka znie: Mám want nejaké možnosti čo dať do L-ka pri…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Dobrá firma na okná z Nitry a okolia
Viete mi poradiť dobrú firmu na okná v novostavbe z NR,NZ,?Na nete je ich toľko že si neviem vybrať…
mythnick
Pred 7 rokmi
2
Pravoplatnost kolaudacneho rozhodnutia
Ahojte strechaci, ako je to s pravoplatnostou kolaudacneho rozhodnutia? Ide o vodovod kolaudovany v…
alicka850
Pred 7 rokmi
25
3D vizualizacia kupelne
Prosim Vas kto vam robil 3D vizualizaciu kupelne? Nemyslim nejaky kamenny obchod ale skor cez net? …
niki266
Pred 7 rokmi
9
Je to drezokazná huba???
Ahojte priatelia. Byvam v podkroví a toto som našiel na povale. Je to myslim drevokazna huba. Pocul…
lubk0
Pred 7 rokmi
6
Kvalita zemi
Ahojte. Mam dom postaveny na kvalitnej ciernej zemi. Dal som si doviest tri vlecky zemi este na dor…
lenikkk4
Pred 7 rokmi
8
Pomôžte mi s farbou na dom....
viem,že je tu veľa podobných príspevkov...mnoho som ich prešla...no odpoved som nenašla.....ide o t…
ivanakr
Pred 7 rokmi
1
2
42
Prestup tepla cez zelezobetonovu deku
Zdravim. Ako to je s prepoctom vykonu radiatorov v obytnom podkrovi u takmer pasivnych domoch? N…
spic30
Pred 7 rokmi
17
Cena za dodávku studenej vody
Toto som našiel na nete 1. Výroba a dodávka pitnej vody verejným vodovodom 1,1231 € s dph 2. …
cache
Pred 7 rokmi
4
Čierna stavba nad 60m2
Dobrý deň. Kúpili sme dom z garážou ..Vtedy sme nezisťovali či je garáž aj napísaná proste sme ho c…
kika050
Pred 7 rokmi
21
Prečo sa mi vytvára pleseň na penetrovanom + hydroizolovanom betóne?
Dobrý večer. Vedel by mi niekto poradiť. Začal som aplikovať hydroizoláciu a to nasledovným spôsobo…
jan45
Pred 7 rokmi
3
Odvodnenie strechy na malom pozemku
Ahojte, neviem si rady ako odvodniť buducu strechu na pozemku. Zatial bude len mala žumpa a tam to…
truly
Pred 7 rokmi
22
Skúsenosti s hypotekou od OTP banky
Ideme kupovať byt a najlepšie nám vychádza hypoteka u OTP banky, ale recenzie od ľudí na internete …
zic
Pred 7 rokmi
8
Kominar
Dobry den. Potrebujem kominara alebo nejaky dozor pri stavbe komina v novostavbe? Popripade nejaky …
foox
Pred 7 rokmi
7
40cm murik
Potrebujem v jednom rohu zahrady navysit zem o 40cm (na ploche 8 x 4 m) - proste ma to svoje dovody…
lukas1115i
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1671
1672
1673
1674
1675
…