O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vyrezávanie otvoru do panelu. Poraďte firmu v Trenčíne
Ahojte, má niekto skúsenosti s rezaním otvoru na nové dvere v panelovom byte? Poradíte mi firmu v T…
svetlana3
Pred 6 rokmi
1
2
46
Kde zohnat smrekove dvere
vedel by mi niekto poradit kde by zohnal za rozumnu cenu smrekove dvere aj zo zarubnou okrem obi a …
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Odstupova vzdialenosť
Potrebujem poradiť, máme maličký pozemok vo výbornej lokalite a plánujeme tam stavať RD. Výmera je …
ivantausk
Pred 6 rokmi
27
Postup omietky a sadrokartón
Sme v štadiu ked mame hlbkovo napenetrakovane, lepidlo + sietka natiahnute, teraz nam znamy povedal…
mgx
Pred 6 rokmi
11
Instalacia voda a odpady
Zdravym chcela by som sa poradit nezda sa nam ze majstry nam vysekali poriadne spodnu celu radu teh…
cukrik25
Pred 6 rokmi
18
Na aku kanalizáciu sa pripojiť
Zdravím, chcem sa spýtať na kanalizačnú prípojku. Viem že v budúcnosti to bude riešiť projektant,…
stefanl
Pred 6 rokmi
3
Parná práčka - reálne skúsenosti
Ahojte strecháči. Prosím Vás o skúsenosti s parnou práčkou. Nie je to len marketingový tah? oplatí…
insed
Pred 6 rokmi
31
Dron, prelietajúci pravideľne nad mojou záhradou
Zdravím, pravideľne ponad našu záhradu a rodinný dom prelietava dron, ktorý nás zjavne monitoruje p…
rdrd
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
79
sponzor fóra
Odizolovanie terasy od domu
Ahojte, poprosím radu ako správne odizolovať dom od terasy nakoľko to budeme betonovať naraz ...…
marecek62
Pred 6 rokmi
7
Pomoóoooc Spárovačka v rohoch namiesto silikonu
prosím poraďte, "majster" obkladac dal do rohov kúpeľné Spárovačku namiesto silikonu. predpokladám …
dusantt
Pred 6 rokmi
14
Orientačná cena hranola
Ahijte Neviete mi niekto poradiť kde nájsť nejaky cennik na drevo? Potrebujem zisit orientacnu ce…
truly
Pred 6 rokmi
9
Vnutorne vetranie
Dobry den, ako ste riesili vnutorne vetranie, rekuperaciou? Ak ano - aky druh ste volili a podla co…
sisiatko12
Pred 6 rokmi
4
Prepis dvoch častí parciel E na jeden pozemok
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na čo možno najpresnejši postup v prípade ak si chcem zaobstarať …
misik2
Pred 6 rokmi
5
Elektricky bojler ohrieva aj privod vody
Zdravim, posledny tyzden som si vsimol pri pusteni studenej vody, ze z kohutika tecie tepla, skoro …
ajty77
Pred 6 rokmi
22
Strechár BJ
Dobrý deň, vie niekto o dobrom strechárovi ktorý by mal momentálne čas? BJ a okolie.Ďakujem.
guraska331
Pred 6 rokmi
1
Kto ma doma kachlovy pec bez externeho privodu vzduchu ? rada
zdravim chcem sa opytat kto ma doma tazky kachlovy pec bez nasavania vzduchu doma ake je jeho p…
eagleowl
Pred 6 rokmi
9
Určte podiel na spoločnej ceste.
Zdravím, potrebujem poradiť. spoločná cesta 621m2. kupujem pozemok o veľkosti 320m2. 8 vlastníkov. …
stavitelka8888
Pred 6 rokmi
8
Zula alebo mramor na jedalensky stol
Zdravym mate niekto na jedalenskom stole namiesto dreva zulu alebo mramor alebo nieco tomu podobne …
maminecka2
Pred 6 rokmi
1
2
34
FeZn 10mm do rozvadaca na plote??
robim pod rozvadzacom na hranici pozemku plot a pod nim bude aj pasovina na zemnenie domu, je nutne…
ondro81
Pred 6 rokmi
22
Aky velky pozemok pre stavbu dvojdomu 300-350m2
Planujem postavit velky dvojdom zastavana plocha 300-350m2 stacil by mi pozemok 900 zahradu nechcem…
spiderhst
Pred 6 rokmi
2
Otváranie WC dverí - ktorá varianta je lepšia?
Dobry den, chcela by som Vas velmi poprosit o radu co sa tyka otvarania wc dveri. Ja uz neviem, kto…
ruren
Pred 6 rokmi
1
2
42
Hladam stavebnu firmu-Miloslavov
Hladam stavenu firmu na poschodovy dom. zalozenie domu na penovom skle s hydroizolaciou - obv…
nikusiacik
Pred 6 rokmi
1
Podlaha na podlahove teplovodne kurenie
Podlaha vhodna na podlahove teplovodne kurenie, co sa tyka sirenia tepla, uspora, vplyv tepelneho o…
ruren
Pred 6 rokmi
9
Dodávka plotu s posuvnou bránou
Hľadám šikovníkov ktorí vedia postaviť múriky na plot, alebo rovno dodať celý plot s posuvnou bráno…
dobryplot
Pred 6 rokmi
6
Brana,vyplne surne
Poradte niekoho alebo firmu na vyrobu alektr.brany,branicky a vyplni na predny plot,kde nebudeme mu…
dobryplot
Pred 6 rokmi
2
Pretlaková stanica VTL plynu
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o pomoc a rady v nasledovnej otázke. Nedávno sme kúpili pozemok…
daralbajda
Pred 6 rokmi
20
Vinyl bez "drážky"
Prosím ktorý vinyl click 55 je bez drážky? Ďakujem. Gerfloor aj Tarkett majú drážky.
zltalienka
Pred 6 rokmi
3
Zaklad plota nad vodou a kanalom?
zdarvim vykopali sme zaklad pod plot cca na 80-90 cm s tym ze o 10-15 cm nizsie je v jednom mieste …
audinak
Pred 6 rokmi
10
Chyba omietka
Cim by ste vyplnili takuto medzeru po omietkaroch? Napada ma akryl ci je daco lepsie?
chrobak7
Pred 6 rokmi
2
Hrúbka steny pre zavesnú skrinku v kúpelni
Dobrý deň, je 12.5cm hrúbka steny dostatok pre závesnú skrinku s umývadlom? Vodár sekal vodovodné …
eryykah
Pred 6 rokmi
8
1
2
…
1364
1365
1366
1367
1368
…