O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Problém s prípojkami
Vedel by mi niekto poradiť, prosím? Mám pozemok a chcem stavať rodinný dom. Elektrárne mi nechcú da…
davidpastier
Pred 6 rokmi
4
Prípojky na kľúč
Zdravím všetkých, nemáte skúsenosti, alebo neviete mi odporučiť firmu/partiu, ktorá robí prípojky …
marek_norway
Pred 6 rokmi
5
Poškodené chladiace pliešky kompresora TC
Ahojte Po včerajšej búrke mam poohýbane mriezky chladica na kompresore tepleneho cerpadla. Teoret…
truly
Pred 6 rokmi
8
Prístup
Zdravim kupil som pozemok na ktorom chcem stavat a ked so podal na stavebny urad ziadost a ten vyhl…
monikajan
Pred 6 rokmi
9
Skusenosti s podlahovym kurenim v kamennom dome
Ahojte, rada by som zistila od tých, ktorý bývajú a prerábali staršie kamenné domy a dali podlahové…
slavoslav
Pred 6 rokmi
21
Orientacia dveri v technickej miestnosti
Zdravim, chcel by som sa opytat, ako by sa mali otvarat dvere v technickej miesnosti s kondenzacnym…
zita19
Pred 6 rokmi
12
Protipovodnova ochrana.
Hladam dodavatela, stavebnu firmu/projektanta, ktori sa zaoberaju navrhovanim a vystavbou protipovo…
ivantausk
Pred 6 rokmi
1
Koľko stúpa spodná voda?
Ahojte, chcem sa opýtať, o koľko asi stúpa hladina spodnej vody na jar a jeseň oproti letu. Viem že…
draik
Pred 6 rokmi
2
sponzor fóra
Indukcna doska IKEA HÖGKLASSIG
Ahojte, ma niekto tuto indukcnu varnu dosku IKEA Hogklassig ? Zmestia sa na to lavu flexi cast dve …
panak
Pred 6 rokmi
1
Chodnik zo strku
Dobry den,chcwm sa spytat aky je postup pri tomto chodniku z drobneho srrku. A mozeme dat po case n…
1gugu
Pred 6 rokmi
7
Veissmann Vitodens 222-W [Vitotronic 100 HC1B Vs 200 HO2B]
Dobry den, chcel by som sa spytat, ci by mi niekto vedel poradit hlavne rozdiely medzi regulac…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
25
Ako riešiť nemožnosť vytvorenia terasy v staršom RD?
V tomto dome byvame rok a nemenila by som. Velmi by som ale tuzila po vychode z domu (napr francúzs…
akvi
Pred 6 rokmi
3
Byt v novostavbe Sereď verzus Šaľa
Chcem sa spýtať, ako sa žije v Seredi, alebo v Šali? Uvažujem o kúpe bytu. Šaľa sa mi zdá byť tak t…
laila22
Pred 6 rokmi
2
Zháňam pokrývača na strechu
Zháňame pokrývačov na strechu nášho domu. Sedlova strecha, plechová krytina, okolie Prešova. Bližši…
zizzinka
Pred 6 rokmi
1
Aku zabranu proti vtactvu pouzit
Zdravim, mam problem s vtactvom, nad balkonom mam natiahnuty kabel od stlpu, jedna sa o kabel na in…
vlado_pb
Pred 6 rokmi
6
Kde kúpim kvalitnú drevenú podlahu?
Ahojte, viete mi poradit, kde by som dostala kvalitnú drevennú podlahu za cenovo prístupnú cenu?
juja787
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
71
Kto robí automatické závlahy a návrh okrasnej záhrady?
Postavili sme si nas dom snov , teraz dokoncujeme oplotenie a caka nas uprava okolia. Penazi je uz…
1gugu
Pred 6 rokmi
1
2
52
Hladáme kurenára okres Prievidza
Ahojte, hladáme spolahlivého kurenára, ktorý robí teplovodné podlahové kurenie najlepšie okres Prie…
dafu
Pred 6 rokmi
3
Odbočenie s verejneho vodovodu.
Zdravim vie mi niekto blizsie specifikovat co je odbocenie s verejneho vodovodu? je tym myslene pot…
andrejamensi
Pred 6 rokmi
4
Farebná kombinácia
Dobrý deň.Prosím Vás,máte niekto kuchynskú linku vo farbách :korpus tmavo hnedý a dvierka biele mat…
martinatom
Pred 6 rokmi
3
Cenova mapa
Ahojte, neviete niekto o mape, kde by som si mohol pozriet/porovnat priemerne ceny domov podla kraj…
marian6643
Pred 6 rokmi
3
Vstavane skrine Kosice
Zdravim,potrebovali by sme stolara na vyrobu 3dverovej vstavanej skrine, Kosice. Cenovo dostupneho,…
balky23
Pred 6 rokmi
3
Koľko stoja základy na dom?
Zdravím Vás, koľko približne môžu stáť základy so základovou doskou na dom s rozmermi 11,2 x 15,2 m…
petanovas
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
Ako obmurovať závesný systém
Zdravím. Môžem obmurovať zavesne wc tak, že dám bloky na výšku (ako na obr.)? Akurát musím v stav…
balky23
Pred 6 rokmi
4
Zmena v projekte pred zacatim stavby
Ahojte, dnes mi robili zmenu v projekte, ide o zmenu okien. V piatok mame stavebné konanie, hovoril…
kikina186
Pred 6 rokmi
17
Ovládacie tlačidlo Geberit
Ahojte. Viete mi prosím poradiť aký typ tlacidla máme kúpiť? Neviem aký je rozdiel medzi Sigma 01,…
lenkica
Pred 6 rokmi
7
Kominove dvierka a mreza - kam umiestnit?
Zdravim, kam by ste mi poradili umiestnit (smer A,B,C,D ?): 1. kominove (cistiace) dvierka 2. …
schiedel_maros_plsko
Pred 6 rokmi
11
Kokko zeleza do stlpikoveho plotu z DT
zdravim pre narocnost (fin.) na opracovanie plneho plota z DT (omietky a pod.) bude robit plot so s…
pby
Pred 6 rokmi
2
Tepelné čerpadlo Viesman
Ahojte, mate niekto TC vzduch voda od viesmanu? Podelte sa o svoje skusenosti:-). Kurenar nam navrh…
palo231
Pred 6 rokmi
1
2
53
Polystyrén okolo dvery, robia sa tam tiež hokejky ako okolo okien?
Čaute, dnes sme začali vyťahovať 2. Rad zateplenia. 1. Rád mam xps 20cm, 2. Rád dávam perimeter 20c…
predatorzv
Pred 6 rokmi
13
1
2
…
1362
1363
1364
1365
1366
…