Problém s prípojkami

Vedel by mi niekto poradiť, prosím? Mám pozemok a chcem stavať rodinný dom. Elektrárne mi nechcú dať prípojku kvôli vyťaženej trafačke. Keď som sa bola spýtať v elektrárni, tak mi povedali, že jednali so starostom, ale ten im povedal, že on novú trafačku platiť nebude. Zašla som za starostom a ten mi povedal nech si trafačku zaplatím, že to nie je jeho starosť. Stretol sa už niekto s týmto problémom a ak áno ako mám ďalej postupovať? Ďakujem
Odpovedať
Ako postupovať? No zaplatiť si trafačku. Evidentne tam už nieje kapacita. Distribúcia kôli jednému domu nový trafák stavať nebude, rovnako obec nie. Ak je tam plánovaných viac domov, nejaká väčšia výstavba, môžu sa vlastníci pozemkov zložiť.
Odpovedať
Profilova fotka
to akože nie je povinnosť distribútora pokryť potreby? len inkasovať za odnárodnené majetky? Bože, tu je bordel.Ale poradiť neviem, určite je inštitúcia, ktorá má na starosti kontrolu dodávateľov, ale v tej spleti som už mimo., skúsiť sťažnosť na Min. hospodárstva? Úrad pre reguláciu Odvetví? Súmračná?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , skús sa ísť porozprávať za niekým kto rieši eko stavby ( sebestačné ) , vedel by ti navrhnúť projekt kde by si energiu od elektrární čerpala len minimálne alebo až vôbec. A to ti prejde aj na stavebnom :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?