O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zaklad plota nad vodou a kanalom?
zdarvim vykopali sme zaklad pod plot cca na 80-90 cm s tym ze o 10-15 cm nizsie je v jednom mieste …
audinak
Pred 6 rokmi
10
Chyba omietka
Cim by ste vyplnili takuto medzeru po omietkaroch? Napada ma akryl ci je daco lepsie?
chrobak7
Pred 6 rokmi
2
Hrúbka steny pre zavesnú skrinku v kúpelni
Dobrý deň, je 12.5cm hrúbka steny dostatok pre závesnú skrinku s umývadlom? Vodár sekal vodovodné …
eryykah
Pred 6 rokmi
8
Plávajúce podlahy, starý hlinený dom - hydroizolácia
Dobrý deň, rekonštruujeme cca 70 ročný hlinený dom a chceli by sme klásť drevené plávajúce podlahy…
atak77
Pred 6 rokmi
4
Romotop heat 2g 70.40.01 - koľko dat ext.privod vzduchu?
Čaute, mam vybraný predbežne tento krb. Chcem sa spýtať, koľko má byť priemer potrubia na prívod vz…
deltako
Pred 6 rokmi
14
Detail zateplenia a hydroizolácie
Ahojte. Chcela by som sa spýtať ako ste spravili zateplenie sokela ak sa základová doska šalovala x…
martosko
Pred 6 rokmi
7
Vivax klimatizacie
Dobry den...mate niekto skusenosti s klimatizaciami VIVAX tusim su chorvatskej vyroby. dakujem
catscan
Pred 6 rokmi
2
Nájom na základe splnomocnenia
Ahojte, naša situácia: Moja mama je vlastníčkou bytu v podiele 1/1 zapísanou na LV. Na predmetn…
7iris7
Pred 6 rokmi
21
sponzor fóra
Greywall plus
Oplati sa priplatit na barak cca 300E za biely nastrek? Viem si predstavit jeho vyznam na juznej s…
maxogo
Pred 6 rokmi
9
Sadrokartony Kosice
Nemate odporucanie na niekoho sikovneho a skuseneho?
patha12345
Pred 6 rokmi
1
Zamkova dlazba 20x10, s rovnymi hranami
Viete poradit vyrobcu na zamkovu dlazbu obycajnu rozmer 20x10 ale s rovnymi hranami? Chcem si ju u…
marekx
Pred 6 rokmi
6
Nákup dlažby a parkiet v Poľsku
Ahojte, oplatí sa ešte nákup dlažby, parkiet a sanity v Poľsku? Máte skúsenosť s konkrétnymi obchod…
stanaj
Pred 6 rokmi
9
Poschodovy drevodom holodom do 75000 navrhy
Zdravim vas, a budem vdacny za kazdy navrh. Mate postaveny poschodovy drevodom v rozpocte do 75000…
nikusiacik
Pred 6 rokmi
5
Rozmer oceľového nosníka - poradíte?
Zdravím, mám v pláne postaviť si podobný prístrešok, ako je na fotke .... viete mi poradiť, z akéh…
miroslav33
Pred 6 rokmi
7
Dobrý stolár na kuchynskú linku z okolia Bratislavy
Dobrý deň, zháňam solídneho stolára na kuchynskú linku. Okolie BA kľudne aj ďalej, pokial nieje pro…
bamartinka
Pred 6 rokmi
19
Ratan sedacka oprava
Hladam neakeho vyrobcu umeleho nabytku co by mi vedel vyrobit opierku na sedacku ratanovu.Bohuzial …
tanulik16
Pred 6 rokmi
1
HLADAM OBKLAD do KÚPEĽŇA
Dobry vecer.Prosim Vas nema niekto na predaj obklad Paradyz Travena beige aspon 5 ks a mozaiku trav…
mazurkovicovalucia
Pred 6 rokmi
1
HLADAM OBKLAD KÚPEĽŇA
Dobry vecer.Prosim Vas nema niekto na predaj obklad Paradyz Travena beige aspon 5 ks a mozaiku trav…
mazurkovicovalucia
Pred 6 rokmi
1
Strechár - fušer a šmejd
Upozornujem na neseriozneho strechara, Igor Bolek z Reci (okr. Senec) http://www.finstat.sk/4668808…
lubica777777
Pred 6 rokmi
7
Vybavovanie potvrdeni k projektovej dokumentacii domu - dvaja vlastnici pozemku
ahojte chcela by som sa opytat, ako vyplnat papiere na uradoch od ktorych chceme potvrdenie k pro…
noika79
Pred 6 rokmi
3
Odskrutkovanie poloplnej peny z pistole
Asi blba otazka, ale hapruje mi na tube pistol a chcel by som ju skusit vycistit, no teraz neviem, …
shadowmilan
Pred 6 rokmi
20
Elektricke podlahove vykurovanie + rekuperacia
Ahojte. V dome budeme mat elektricku podlahovku, krb nechceme vobec. Ale budeme mat rekuperaciu. …
duzu
Pred 6 rokmi
11
Cena za nadstavbu rodinného domu s plochou 100m2
Ahojte plánujeme prerábať rodinný dom dole poschodie ostáva vrch chceme zbúrať a postaviť na novo c…
15zuzana1512
Pred 6 rokmi
17
Technicke zapojenie kotla (plynovy kondenzacny) - dokument / papier o montazi
ahojte, iste je vas vela komu montovali plynovy kondenzacny kotol do domu. v tomto pripade mam n…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
7
Zaplavovanie pozemkov z ulice nad nasou ulicou.
Pri vacsich dazdoch sa z ulice nad nami dovali na nasu ulicu obrovske mnozstvo vody a to zaplavi ce…
ivantausk
Pred 6 rokmi
25
Vyvýšený záhon - je cena 140€ ok?
Prosim viete poradit? Chcem si dat spravit vyvyseny zahon. 3mx1mx0,45m Dostali sme navrh ze by nam…
lifelike
Pred 6 rokmi
6
Dotacia na zbernu nadrz na dazdovu vodu
Zdravim....nevie nahodou niekto ci na SK bezi dotacny program na zbernu nadrz na dazdovu vodu...? D…
mimo235
Pred 6 rokmi
3
Teplovzdušný krb vs. krb na drevo - porovnanie
Dobry den vsetkym, mate skusenosti s teplovzdusnym krbom ? Zaujimalo by ma porovnanie teplovzdusny …
deltako
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
76
Plastové okná od Salamander vs. Rehau - skúsenosti
Prajem dobrý deň, chcela by som požiadať o skúsenosti s plastovými oknami profilu Salamander bluEvo…
rasto464
Pred 6 rokmi
1
2
33
Vosk na drevoplastovych doskach
Prosim nemate skusenost ako odstranit vosk z drevoplastovych dosiek na terase? Budem vdacna za kazd…
chikiska
Pred 6 rokmi
5
1
2
…
1365
1366
1367
1368
1369
…