Vyvýšený záhon - je cena 140€ ok?

Prosim viete poradit? Chcem si dat spravit vyvyseny zahon. 3mx1mx0,45m Dostali sme navrh ze by nam to spravili za 140eur vratane krtkovej mriezky a mopovej folie a obrusene. Je ta cena ok? Zaroven co ta vyska postacuje? Dakujem za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali za jeden 2mx0,9x0,5 s povrchovou úpravou (2x náter Chemolux hrubovrstvová lazura) 90 €. Bolo to bez nopky a tej protikrtkovej sieťky, čo sú už minimálne náklady. Výška je OK.... a to ja som dosť vysoká.
Odpovedať
@martanka88 Z čoho to bude? Z hranolov? Akých? Cena môže byť OK, pokiaľ to nebude nejaká bedňa zbitá z OSB dosky. Treba pozrieť, čo stojí materiál. A výška záleží len od teba, aký vysoký ho chceš. Vyvýšený záhon môže mať aj 10 cm aj 80 cm. Je to podľa individuálnej požiadavky.
Odpovedať
Profilova fotka
Bez náteru by to bolo 65 €, ale malo to byť hotové koncom októbra a som sa bála dažďov a nemala by som to kde natierať ...iba vonku. Tak som dala aj tu povrchovú úpravu. Sú z hranolov a dosiek ...hrúbku teraz presne neviem...ale cca 5 cm
Odpovedať
Je to z dreva, hranoly len teraz neviem presne z coho :) ale isto nie ziadne osb dosky. Verim ze ta vyska bude ok, kedze v zahrade mam kamenny murik vysoky 40 cm tak nech je to pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte mi ten pán robil aj kvetináč k bráničke (bez nopky) - teda má aj dno. Ten stál 75 € a rozmer je 0,8x0,75x0,6. My sme don dávali polystyrén na izoláciu v zime a zasadili sme do neho tis. To hádam bude stačiť na posúdenie ceny. Ja som vtedy pozerala podobné vyvýšené záhony v jednom záhradnom centre. Materiál a veľkosti podobné, ale cena oveľa vyššia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?