O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Strechár okolie Trnava, Piešťany
Dobrý deň, zháňam dobrého strechára v okolí Trnavy, Piešťan. Ide o to, že som si všimol na krove, j…
dominic7
Pred 6 rokmi
1
Klučky a zámky do kúpelne. Vnútorne zamknutie bez kľúča?
Predstavujem si idealnu klučku do kupelne. Z vnutra je proste iba nejaka páčka alebo niečo čo sa p…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
7
Zriadenie vody v starej drevenici
Zdravím, Chcel by som sa opýtať či by niekto vedel povedať približnú cenu ak by som chcel do starej…
enter944
Pred 6 rokmi
3
SKLADBA TERASY NAD NAŠOU GARÁŽOU
Dobrý večer, potreboval by som poradiť ohľadom skladby terasy nad garážou. Garáž pod terasou nebude…
tomcok
Pred 6 rokmi
6
Debniaci olej a hydroizolacne pasy
Zdravim vas, staviame dom, ktoreho cast pod urovnou terenu bude obyvatelna. Pred par dnami mi zal…
petersvj
Pred 6 rokmi
1
Ach ta elektrika
Prosím Vás, včera sa mi stala taká vec, mám v dome zavedenú elektriku, keďže je stále vo výstavbe, …
robinofsherwood
Pred 6 rokmi
1
2
48
El. rozvadzac na plote vyska
zdravim aka je min. vyska rozvadzaca resp. el. skrine od terenu umiestnenej na plote od ulice? a ko…
merak
Pred 6 rokmi
10
Rekonštrukcia staršieho domu alebo novostavba za 60 000€
Ahojte! Chcela by som vás poprosiť o radu, respektíve skúsenosti. Chcem zobrať hypotéku na rodinný …
branisk
Pred 6 rokmi
17
sponzor fóra
Zemniace tyce ano nie?
mam dat do vykopu zemniacu pasoviny o dlzke 20m ale elektrikar mi kaze dat aj kazde 2 m zemiace tyc…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
16
Závesné kovanie na posuvné dvere, máte s tým skúsenosť?
Dobrý deň, chceli by sme si dať posuvné interiérové dvere so závesným posuvným kovaním, prikladám f…
rmichal
Pred 6 rokmi
9
Florabest kosacka lidl
Mate skusenosti? Kupit/ nekupit? Za 200 eur
ivanov
Pred 6 rokmi
14
Najlacnejsie ryny?
Mam terasku, asi 4 stvorce strecha a chcel by som ju orinit. Dokopy potrebujem 10 metrov ryny a daj…
arcticcode
Pred 6 rokmi
5
Obavy z úverového registra
Dobrý deň, poprosila by som o radu. Pred rokom sme sa po dlhsie dobe rozhodli s priateľom, na spo…
ina_maklerka
Pred 6 rokmi
6
Led svetlo
Dobrý den , má niekto skusenosti so svietivostou s hranatým zapusteným LED mini panelom?? dakujem
rkorba
Pred 6 rokmi
9
Odparovanie vody z jazierka
Viem my niekto z praktickych skusenosti povedat kolko vody zmizne z jazierka za 1 den v lete Mam…
jan45
Pred 6 rokmi
4
Penetrák na fasádu, čo smrdí ako močovina-môžem ho ešte použiť, neznehodnotí mi to lepidlo a sieťku?
ahojte. prosím Vás poraďte mi, môžem použiť penetračný náter na fasádu, ktorý smrdí ako močovina? F…
marekmarek1234
Pred 6 rokmi
3
Presov a okolie, poznate firmu...
Ahojte, prave riesime elektrinu, kurenie, vodu a nasli sme jednu firmu, ktora sa nam zda byt serioz…
peeco
Pred 6 rokmi
1
Aký lak na drevený obklad v interiéri aby nestmavol a nezožlzol?
Prosím o radu, aký lak mám použiť na drevený obklad v interiéri aby nestmavol a nezožlzol? 😉
janbari
Pred 6 rokmi
8
Drevo je to pieseň?
Zdravím, chcem sa spýtať robím krov a týždeň stalo drevo pokiaľ ho dali hore. Co mi odporúčate vyme…
jblaze
Pred 6 rokmi
5
Papierova paska na drevennom rame
Ahojte. Mojou hlupostou - nevedomostou som si narobil strasnu pracu, ale skor nez zacnem experimen…
wyrky
Pred 6 rokmi
12
Rastliny na severny balkon
Potreboval by som poradiť nejaké (úžitkové) rastliny ktoré by sa dali pestovať na balkóne orientova…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Bofix opatovna aplikacia
Ahoj, mame novovysadeny travnik, cca mesiac a pol. Pred dvoma tyzdnami som chcel vykynozit burinu, …
chrobak7
Pred 6 rokmi
7
Ziskanie pozemku
Ahojte neviete ako postupovať pri vydrzani pozemku ktorý je daný do večného užívania a vlastníkom j…
dezire1000
Pred 6 rokmi
6
Drevo je to plieseň?
Zdravím, chcem sa spýtať robím krov a týždeň stalo drevo pokiaľ ho dali hore. Co mi odporúčate vyme…
jankazb
Pred 6 rokmi
4
Pat a Mat
Chyba tu nejake vlakno na odreagovanie, venovane stavebnym absurditam. Zacnem prvym (nie som autor,…
cincila11
Pred 6 rokmi
1
2
56
Drobná stavba do 25m2 ktorá má byť v skutočnosti prístavbou.
Ahojte. Poraďte prosím ako to je. Budeme prerábať v záhradkárskej oblasti chatku na malý rodinný …
cincila11
Pred 6 rokmi
22
Drevo je to plieseň?
romis28dom
Pred 6 rokmi
1
Cetris na plochú strechu bez terčov
Zdravím, na plochú strechu som kvôli testu dal na kúsku strechy minulý rok na terče 22mm cetris. P…
romciiik
Pred 6 rokmi
2
Baumit KlimaFino
Ahojte, Mate tu niekto aplikovanú stierku Baumit KlimaFino? Ak áno, ako ste s ňou spokojní? …
vrtulnik94
Pred 6 rokmi
4
Zemniaca pasovina ulozenie v betone?
zdravim je nejaka norma ako sa ma zemniaca pasovina ulozit b betone? hlbka od zeme krytie v betone …
merak
Pred 6 rokmi
20
1
2
…
1367
1368
1369
1370
1371
…