O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Slabá tráva
Ahojte. Travnik cca 2 mesačný. Polozil som vcera plechy na travu na cca 2 hodiny. Slnko neprazi…
1gugu
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
Ahojte, je možné naučiť mačku žijúcu v záhrade chodiť na WC len na určené miesta ?
Kocúr je naučený vonku len sa vykadí kade tade, dá sa mu určiť miesta kde môže a kde nie? :-|
kataleva
Pred 6 rokmi
24
Zožltnutý hrab
Dobrý deň, minulú jeseň nám vysadili živý plot z hrabu. Rastlinky sa pekne ujali. V poslednom …
zita19
Pred 6 rokmi
2
Fatrafol verzus Sika
Ahojte, viete mi poradit ktora izolacia pre plochu strechu je lepsia? Fatrafol alebo Sika? Da…
arg
Pred 6 rokmi
10
Väznikový krov
nema niekto skusenost s debnenim na väznikovz krov ?? ide tam plne debnenie raz alebo dvakrat??? sk…
vilkam
Pred 6 rokmi
1
Svietidlá z komfort-nabytok
Má niekto prosím toto svetlo aj reálne doma alebo podobne??
zuzka1620
Pred 6 rokmi
1
Ako vykopať a zaliať základové pásy vo svahu?
Zdravim. Vedel by mi niekto nacrtnut ako vykopat a zaliat pasi dolu kopcom rozdiel je 1,7 metra. Tr…
zmajoritka
Pred 6 rokmi
16
Osvetlenie nad kuchynsky ostrov
Je tu niekto ochotny, co by mi poradil ake konkretne osvetlenie dat nad kuchynský ostrov? Ja sa v t…
augerf1
Pred 6 rokmi
21
sponzor fóra
Flaky na trávniku
Ahojte, nevie mi niekto poradit - po navrate z dovolenky som nasiel na travniku take flaky- zosusen…
marekrv
Pred 6 rokmi
1
2
35
Osvetlenie na dome pri nepresahujucej streche
Poraďte prosím osvetlenie domu pri nepresahujúcej streche, akurát pri vstupe bude prístrešok + na a…
ramoon
Pred 6 rokmi
6
Svietidlo do čela postele - kde kúpiť?
Dobry den kto mi vie poradit kde by som vedela kupit taketo svietidlo /2 ks/ do zabudovaneho čela …
ramoon
Pred 6 rokmi
29
Kúpa plávajúcej podlahy Quickstep v Poľsku
Chcem vas poprosit o informacie, ci niekto z vas kupoval plavajucu podlahu v Polsku, alebo este v M…
igor256
Pred 6 rokmi
1
2
41
Ako pýtať cenovú ponuku na stavbu domu - postupnosť
Ahojte, prepáčte, možno primitívna otázka - máme kúpený pozemok od majiteľov stavebnej firmy, a úst…
chrobak7
Pred 6 rokmi
10
Plocha strecha svepomoci
Ahoj, Pomalu se dostavame do faze, kdy je potreba resit nasi plochou strechu. Rozeslal jsem popt…
k3zz
Pred 6 rokmi
5
Ohlasenie alebo stavebne povolenie?
Ahojte. Kúpili sme záhradu na ktorej je uniobunka o rozmere 4,5x3,5,z časti je vymurovaná a 2 sten…
jacks101
Pred 6 rokmi
8
Velkorozmerne hlinikove okno, otvaranie v celku
ahojte, neviem či ste sa s tým stretli ale potreboval by som poradiť, plánujeme mat hliníkove okna …
k3zz
Pred 6 rokmi
8
5 litrov vody v strope - môže to byť kondenz?
Dobrý deň, mala by som otázku. Pred 4rokmi mi robili sadrokartónové stropy a min týždeň mi začalo k…
25mia25
Pred 6 rokmi
1
2
40
Prasknuté sklo na okne
Ahojte,, mam otázku. Predminulý štvrtok nám montovali plastové okná a tento týždeň v pondelok ráno …
bubbo
Pred 6 rokmi
17
Šalvia lekárska - plný záhon
Prosím o radu skúsených pestovateľov. Rada by som si vypestovala veľký záhon iba zo šalvie. Ale čít…
bubbo
Pred 6 rokmi
10
Rozlozenie v kupelni vana+sprcha a umyvadlo oproti
Ahojte, ak by mal niekto poruke foto s kupelnou n'a jednej strane pozdlz vanu a sprchu a n'a druhej…
stanlej
Pred 6 rokmi
11
Kedy môžem vysadiť hortenzie?
Kúpila som si bielu hortenziu a chcela by som ju zasadiť do záhrady. Len neviem, či urobím dobre. N…
bubbo
Pred 6 rokmi
1
2
39
Aký dom vybrať?
Ahojte, uvažujeme nad domom. Chceme pozemok a stavať nový dom. Ale ako sa v tom zorientovať. Stavať…
bubbo
Pred 6 rokmi
14
Firma na stierky - Žiar nad Hronom
hladame firmu na penetracia, sietkovanie a stierkovanie do ZH. dakujem za odporucania a rady
vrtulnik94
Pred 6 rokmi
2
Žulovú pracovnú dosku alebo umelý kameň?
Zdravim, rozhodujeme sa nad kúpou dosky. Zisťoval som si nejaké plusy a mínusy, dokonca video kuchy…
deltako
Pred 6 rokmi
1
2
33
Uprava vody a cerpadlo
Caute. Mam koli nizkemu tlaku domacu vodaren Grundfos Scala2, s ktorou som max. spokojny. Nemam al…
andreus
Pred 6 rokmi
4
Záhradník Nitra
Viete, prosím, poradiť šikovného záhradníka z NItry a okolia? Potrebujem upraviť záhradu, ktorá sa…
mimanr
Pred 6 rokmi
2
Kuchyna IKEA - zapojenie spotrebicov
Kupili sme kuchynu IKEA a lameme si hlavu nad osadenim a zapojenim spotrebicov - umyvacka, umyvadlo…
martinka008
Pred 6 rokmi
10
Pozemok Lučenecký kraj
Ahojte, hľadáme pozemok v okrese Lučenec najlepšie pozemok Tomášovce a okolie do max. 20 000 E. Por…
berek
Pred 6 rokmi
1
Výber kombinovaného kotla na tuhé palivo+pelety.
Zdravím Vás, Potreboval by som poradiť s výberom kombinovaného kotla na tuhé palivo + horák na p…
bertie
Pred 6 rokmi
11
Svietidlo jedáleň a obývačka
Zdravím...ako máte riešené osvetlenie obývačka s jedálňou, príp. kuchyňou?? Foto + cena, príp. kde …
stretox
Pred 6 rokmi
7
1
2
…
1368
1369
1370
1371
1372
…