Prasknuté sklo na okne

Profilova fotka
Ahojte,, mam otázku. Predminulý štvrtok nám montovali plastové okná a tento týždeň v pondelok ráno sme zistili ze nám prasklo sklo z vnútornej strany vo WC. Technik ktorého nám poslali povedal ze na to sa záruka nevzťahuje. Aj keď sme to nezavinili my. Mate aj vy takéto skúsenosti?
Odpovedať
Takto..poviem ja svoju skúsenosť... Nám okná montovali poliaci..po 2 mesiacoch nám tiež prasklo jedno okno v zádverí samo od seba.. Reklamovali sme to.. volali sme do firmy..kde oznámili že ho dajú nanovo vyrobiť a prídu vymeniť... Žiadného technika k nám ani neposlali. Po mesiaci prišli vymeniť a povedali že reklamácia nebola uznaná..kedže to bolo prasknuté asi od slnka...zaujímavé ako to môžu vedieť keď to ani nevideli.. Ale neplatili sme nič..firma to vzala na seba a bez problémov vymenili..
Odpovedať
@mimka1982 Takýchto tém je tu viac, napr.: https://www.modrastrecha.sk/forum/okn...
Odpovedať
@mimka1982 no ja by som sa skusil odvolat, ved ako to moze byt vasa vina?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimka1982 pytala si sa, ze co by stala vymena teda, ked by si si to mala hradit ty?
Odpovedať
@mimka1982 sklo na WC nebude drahe. aspon napis firmu a znacku, aby sme vedeli, ktori maju taketo praktiky ;)
Odpovedať
@mimka1982 O príčine prasknutia dokáže napovedať tvar praskliny. Ak ide prasklina od okraja skla, spoza zasklievacej lišty, môže byť problém v tom, že sklo mohlo byť pri zasklievaní na hrane "ťuknuté". Pri vysklení sa to dá posúdiť. Ďalšou príčinou môže byť spôsob zasklenia, kedy tabuľa skla (vonkajšia, alebo vnútorná) neleží na zasklievacej podložke, čiže sú nesprávne použité šírky zasklievacích podložiek, ale ani to nemusí byť dôvod prasknutia, lebo záleží aj na veľkosti skla a spôsobe otvárania okna. Takisto by mali byť zo skla odstránené všetky nálepky, lebo vplyvom slnka môže sklo prasknúť. Najpravdepodobnejšia sa mi zdá možnosť, že okraj skla bol ťuknutý. Ale to nie je chyba zákazníka. Tak či tak ho budete meniť, treba si všímať pri vysklievaní horeuvedené.
Odpovedať
Ako počkaj ak povedal, že ste to nezavinili vy, tak ako akože nemáte právo na reklamáciu? Máš niekde v zmluve klauzulku, na čo sa ti reklamácia nevzťahuje?
Odpovedať
@mimka1982 taktiež mi vŕta v hlave kto za to môže, keď nie vy? No jedine oni pri výrobe alebo montáži, no nie? Takže by sa reklámacia mala na to vzťahovať. Jednoznačne to skús ešte cez nich riešiť a nenechaj sa obiť!
Odpovedať
Profilova fotka
@slavikjs
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci to dobre vidno
Odpovedať
to sa srači mali to vymeniť a hotovo
Odpovedať
Profilova fotka
Oni nám povedali ze to aj v zmluve je, že prasknutie skla nieje v záruke 😮vymenia nám ho na ich náklady ale len preto ze na druhom okne bola ďalšia chyba. Odbity roh na HSt portal. Prikladám foto
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mimka1982 fušerina ani sa nečudujem že takto vás odbiju.
Odpovedať
Profilova fotka
@1gugu akosi som nepochopila🙄
Odpovedať
@mimka1982 akože len preto vám to vymenia na ich náklady? No mňa picne. To akože ešte zo seba spravia, že oni sú tí dobrí, že vlastne to vzali na seba, na svoje náklady. Ja už ozaj nechápem jak niektoré firmy môžu fungovať najmä keď majú takéto praktiky
Odpovedať
Profilova fotka
hmm tak ako toto moc kvalitou a hlavne profesionalitou nevonia. oni vas aj dopredu upozornili, na co sa reklamacia nevztahuje? ciste zavadzane, ako tak ste mali prakticky stastie, ze tam nebola len jedna chyba, no ako to je viac menej akurat tak smutne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?