O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cena práce za dosku
Dobrý večer.. Staviam bungalov, rovinaty pozemok, dobrá dostupnosť. Zastavana plocha 200m2, z toho…
rkorba
Pred 5 rokmi
15
Neustály nátlak "suseda"
Ahojte, idem sa možno trošku vyžaľovať - zdá sa, že som trochu prechválila tých svojich budúcich…
santos950
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
83
Je 100l bojler postačujúci pre 3-4 člennú rodinu?
ake objemy bojlerov mate prosim v 3-4 clennych rodinach? my sme aktulne 3 clenna rodina 2dosp+dieta…
duzu
Pred 5 rokmi
1
2
33
Ako osadiť sklo do eurookna? Je to možné opraviť?
Pekný deň prajem. Tak zase raz som našiel niečo sfušované, čo by som chcel opraviť. Keď som pred t…
duzu
Pred 5 rokmi
7
Aký rám okien vybrať k sibírskemu smrekovcu na fasáde?
okná budeme mať značky inoutic, ide o obyčajnú chatku 24m2, celá bude zo sibírskeho smrekovca (bez …
pavka139
Pred 5 rokmi
1
Projekt na bungalov so sedlovou strechou a garážou
Ahojte mate niekto projekt jednopodlazneho domu 4izboveho s garazou,, a dom má sedlovú strechu,,,,ž…
insed
Pred 5 rokmi
2
Čím upevniť OSB dosky?
Zdravím, mám garáž s klasických starých tvárnic, a chcel by som to zvnútra oblozit celé OSB doskami…
gashtaan
Pred 5 rokmi
9
Cena za likvidáciu azbestovej strechy
ahojte viete mi poradit kolko moze stat likvidacia azbestovej strech ci sa oplati rekonstrukcia a …
wolodymyr
Pred 5 rokmi
9
sponzor fóra
Ako na predaj nehnuteľnosti, ak je majiteľ v zahraničí?
Dobrý deň, Určite mi budete vedieť poradiť. Čo všetko je potrebné mať na rozume, ak chce majiteľ,…
p3tra11
Pred 5 rokmi
6
Žalúzie a rolety na okná - Košice a okolie
Dobry den prajem. Coskoro sa budeme stahovat do domu. Chcem poprosit o radu ohladne zaluzii roliet …
brnkinka
Pred 5 rokmi
6
Máte podobný návrh kúpeľne?
Caute. Ma niekto prosim takto usporiadanu kupelnu? Ide mi o to, ze je priestor medzi vanou a sprcha…
mimi1983
Pred 5 rokmi
18
Aký je to materiál
Dobrý deň,vypratavam starú šopu ktorá je z vnútra obložená materiálom v albume.Material je mäkký,a …
sawer
Pred 5 rokmi
2
Ako zapísať dvoch majiteľov do kúpnej zmluvy?
Ahojte, chcela by som sa spýtať či by mi vedel niekto poradiť ako mám postupovať. Píšem sama kúpnu …
draik
Pred 5 rokmi
17
Je normálne takéto rosenie na oknách?
Bývame v dome 8- rokov, kúrili sme v krbe 6 rokov a okná boli v poriadku. Po tom, o sme začali použ…
eagleowl
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
73
Kedy robiť poter po omietkach?
Zdravim vás...o chvíľu nám idu robiť omietky a zaujimalo by ma po akej dobe po omietkach je možné r…
jumt
Pred 5 rokmi
6
Bývanie v Grunder Residence - Dunajská Lužná
Ahojte, je tu niekto z novostavby Grunder Residence v Dunajskej Lužnej?
dadeno28
Pred 5 rokmi
1
Uhlové spojky na odkvapy - hľadám výrobcu
Potrebujem vyrobit uhlove spojky, tzn. Dve strany cca 20cm dlhe pod urcitym uhlom 2x130° 1x139° …
kavar
Pred 5 rokmi
4
Ako funguje tlakový spínač k čerpadlu?
Zdravím vás, kúpil som čerpadlo do studne, bez plavaku so skrinkou s tlačidlom na zapnutie a vypnut…
martin25
Pred 5 rokmi
8
Skúsenosti so stránkou www.skladove-okna.sk
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s touto stránkou. Aké sú okná od nich.…
gizka333
Pred 5 rokmi
4
Tienenie preskleného štítu
Ahojte, plánujeme v projekte domčeka presklený štít. Prosím o typy, ako riešiť tienenie na takomto …
pilinka1
Pred 5 rokmi
13
Zasklenie
Dobrý deň, chceme uzatvoriť vchod do domu sklom aku firmu v okrese NR. odporúčate? Ak máte niečo po…
evelin2277
Pred 5 rokmi
1
Lepidlo Ceresit na dlažbu 120x20 - skúsenosti
Čaute, aké lepidlo na dlažbu 120x20cm by ste mi odporučili. Máte skúsenosti s Ceresit CM 22? Ďaku…
gashtaan
Pred 5 rokmi
7
Vonkajšia dlažba
poprosím o radu, plánujem si spraviť vonkajšiu dlažbu na schody a k vstupu pred dvere, akú dlažbu b…
chrobak7
Pred 5 rokmi
2
Príprava okna na omietky a parapety
Ahojte, mozete mi poradit ako sa riesi ostenie okolo okien pri tehlovom dome? Bocne ostenie sme pre…
zmrzlina_sk
Pred 5 rokmi
2
Poraďte kvalitné hrnce
Aké hrnce máte? Poradte mi prosím nejaké kvalitné. Uvažujem nad ZEPTER, su sice kvalitne ale myslim…
juliahradecka
Pred 5 rokmi
1
2
40
Automatický preplach filtra na vodu
Zdravim, ma niekto skusenosti s automatickym preplachom filtra riadeneho cez frekvencny menic na me…
rkorba
Pred 5 rokmi
1
2
54
3m okno v obývačke - 40/50/60cm od podlahy?
Ahojte, podľa čoho sa rozhodnúť ako vysoko dať take veľké okno (od podlahy nechcem). Dali ste niekt…
wivik
Pred 5 rokmi
10
Musím dať komín Schiedel Absolut?
Dobrý deň. Poprosím vás o radu. Máme navrhntý nízkoenergetický dom, t.j. kvalitné zateplenie, rekup…
schiedel_maros_plsko
Pred 5 rokmi
1
2
51
Skúsenosti so vstavanou rúrou Mora
Ahojte máte skúsenosti s https://www.mall.sk/vstavane-rury/mora-vt-547-bx chcel som 1x telesko…
stanii75
Pred 5 rokmi
2
Oprava chodníka
Ahojte, chcel by som poradiť ohľadom opravy chodníka. Mám starší dom a začali nám praskať chodníky…
milan_
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
1206
1207
1208
1209
1210
…