Poraďte kvalitné hrnce

Aké hrnce máte? Poradte mi prosím nejaké kvalitné. Uvažujem nad ZEPTER, su sice kvalitne ale myslim že dosť predražene kedže forma predaja je aka je. Poradte mi prosím niečo podobné. Ďakujem
Odpovedať
1
2
berghoff. Kvalitou sa urcite zepterom vyrovnaju a cena sa mi zda prijemnejsia. Mam od nich 2, som nadmieru spokojna
Odpovedať
@vojtekovad Mame doma 100 rocne plechove a nic im neni, mam aj dake smaltovane alebo co to je a nic im neni, mame aj nerezove a nic im neni. Kup si ake chces kludne z teska alebo lidla. Ak ches zepter stan sa dilerom a mas zlavu.
Odpovedať
@sysell :-D dakujem za vyčerpávajúcu odpoveď :-D
Odpovedať
@zita19 dakujem skúsim pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtekovad Skúste pozrieť značku WMF.
Odpovedať
ja mám tescoma hrnce, panvice z ikeii a tlakový zepter od svokry. :-) Dobrú mám svokričku. :-D Spokojná som zo zepterom, ale sú velmi predražené ako spomínate,radšej by som na tlakový investovala ako na celú sadu od zepteru.
Odpovedať
@vojtekovad My mame kupene tiez WMF, seriu quality one. Este sme ich nestihli vyskusat, ale co som cital, mali by byt fajn https://www.kulina.sk/quality-one/ . Ak mas moznost kupit z Nemecka resp. zo zahranicia, tak tak pozri na stranke www.premiummarken4u.de. Odtial sme aj my kupovali a ceny maju neporovnatelne so slovenskymi. My mame konkretne tuto sadu zatial https://www.premiummarken4u.de/kochen... . Pre mna bolo dolezite aj aby rucky na hrncoch nepalili :)
Odpovedať
@durim @livia341 @adam_2621 vdaka popozeram :)
Odpovedať
Mame tieto a nie je problem. http://bbq.sk/sk/kuchynske-potreby-fi... Plus sme dostali k sade panvicu grafis.
Odpovedať
@durim ahoj, ja presne poskulujem po tejto znacke...mas nejake konkretne na mysli? Ja som si vybrala tieto http://www.wmf.com/en/collection-sili... Ak ich ma este niekto, ocenim dalsie referencie :-) dakujem.
Odpovedať
Ahoj. Jsou hrnce a také jsou " hrnce " . Na první pohled jsou skoro stejné a bližším zkoumání zjistíš, že to tak akorát vypadá. Je celá řada nerezových plechů, ze kterých se hrnce, příbory a ostatní kuchyňské potřeby vyrábí. Opravdu ty kvalitní se vyrábí z nerezu 18/10 , což znamená procento chromu a niklu v té slitině. Tato ocel je nemagnetická a dá se to lehce ověřit magnetem. Další kritérium pro výběr je tloušťka plechu, ze kterého jsou hrnce vyrobeny. To se dá lehce ověřit potěžkáním v ruce, neboť hmotnostní rozdíl mezi papundeklovým hrncem a opravdovým ze silného nerezového plechu je evidentní. Kdo má prachy nazbyt, půjde po značce, ale zcela určitě stejnou práci zastanou i nerezové hrnce od TESCOMY - například řada Home profi. Těch se prodá ze všech nejvíc. A já o tom něco vím. :-D
Odpovedať
vacsinu mame ceske kolimax a su fajn http://www.kolimax.sk/eshop/riad/ tlakac tefal, tiez dobry
Odpovedať
Článok sa načítava...
a AMC hrnce nemáte niekto? kolko stoja?
Odpovedať
Tescoma.
Odpovedať
Profilova fotka
Tescoma a aj smaltove z normálnych domácich potrieb. Pri tescome som urobila chybu a kúpila som s umelohmotnymi rúčkami, aby som nemusela prenášať s rukaviciach. Nemusím, ale keď zle nastavim plameň, tak to smrdí poriadne
Odpovedať
Berndorf :-) mam aj jeden z tescomy, ale je ovela lahsi a tensi oproti rovnako velkemu berdorfu, tiez je z rady home profi tusim :-)
Odpovedať
@jamelia Ahoj. Tušíš, nebo víš ? Řada Home profi nejsou zrovna tenké hrnce. I když na druhou stranu všechno je relativní. Znám samozřejmě celou řadu silnějších hrnců, ale užitná hodnota není vyšší, jak u těch Home profi. Tam jde již o vytažené prachy za značku, za design a malosériovou výrobu. Tomu také odpovídá cena. :-)
Odpovedať
@praoteccech tak som kukla na to, je to home profi, ale fakt na dotyk oproti berdorfu je tensi a lahsi ovela. Vari sa mi v nom dobre ako aj v berndorfe :-) a tiez stal dost penazi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@adam_2621 ahoj. Akurat som vyberala hrnce. Vybrala som si WMF, ale u nas stoja 320e ... Tak ti chcem podakovat za linku... objednala som si odtial a aj s dopravou stali o 100e menej .. Tak som si k tomu mohla prihodit aj panvicu :) .. inac, na amazone ani aliexprese som ich nenasla.. takze som rada :) .. dik
Odpovedať
za mňa gastroguss, tescoma, ikea
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@pralinka86 si spokojná aj po 2 rokoch s hrncami? Dno sa nezdeformoval,neni vypuklé (ako to často čítam od inych značiek)? Rozmýšľam nad kúpou sady Kolimax PREMIUM alebo CERAMMAX PRO STANDARD....su ale málo známe,nenašla som recenzie na nete,tak troška mám obavy hlavne kv.keramickému povrchu :-S Ty máš ktorú sadu konkrétne?
Odpovedať
@giuditta stále spokojná, nič sa na nich nezmenilo, žiadne opotrebenie nie je vidieť ja mam profesional a premium radu, vyskladané je to podľa objemu a tvaru hrnca.. rozdiel nejak nevidím v nich, len pokrievka je iná
Odpovedať
Ja mam od spanielskej firmy Castey, su nadherne a skvele... www.hrnceapanvice.sk
Odpovedať
@jojosr Akurat aj v inom fore sme to riesili a kamarat poradil zhodou okolnosti tieto http://www.kozacek.cz/_4014240.00-hrn... a ja ich mam tiez od 2005 roku . Poctiva liatina -hrube dno a zvnutra smaltovana . Varim s nimi na plyne ,mam celu sadu a ziadne naznaky opotrebenia ale na indukcii som ich este nepouzil
Odpovedať
@vojtekovad Ja mam 25 rokov hrnce Zepter,boli sice drahsie ale su ako nove a to varim kazdy den,pred mesiacom mi odisla pokrievka clik na tlakovy hrniec zavolala som do pobocky a na druhy den mi prisla pani a vymenila len tesniacu gumu a funguje dalej. Kupila som si najskor zakladnu sadu a postupne rokmi dokupovala, teraz mam velku sadu.Na Zepteri sa mi paci aj servis, teraz po 25 rokoch by som si hrnce chcela dat znovu vsetky prelestit....Ale samozrejme, kazdy sa musi zariadit podla svojho rozpoctu,toto je len moja 25-rocna skusenost s hrncami Zepter.
Odpovedať
Ja som si kúpila sadu od Berlingerhaus, ale musím povedať, že si síce pekné, ale na indukcie nie veľmi fungujú. Tiež rozmýšľam nad výmenou.
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtekovad Ja mám Zepter 7rokov a kúpu neľutujem. Pred rokom som si kúpila za dobrú cenu narýchlo hrnce Ametist, lebo sme začali stavať domček a potrebovala som väčšie hrce na varenie pre chlapoch.Na údržbu sú Ametist ešte lepšie. Nevýhodu majú, že nejdú na indukciu.
Odpovedať
Tescoma
Odpovedať
manželke som na Vianoce kupil tento http://www.orava.eu/produkty/kuchynsk... ani raz som nepočul, žeby sa na niečo sťažovala.
Odpovedať
Varim doma dost ale ten multifunkcny hrniec ma veru neoslovil :-) je to ale len moj nazor ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?