O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Oprava chodníka
Ahojte, chcel by som poradiť ohľadom opravy chodníka. Mám starší dom a začali nám praskať chodníky…
milan_
Pred 5 rokmi
4
Program alebo aplikácia na 3D návrh kúpeľne
neviete mi poradit nejaku aplikaciu alebo program, kde by som si vedela pre lepsiu predstavivost le…
marcelloo
Pred 5 rokmi
15
Vplyv koronavírusu na stavebné povolenie
Zdravim Vas, prosim vas o radu, co mozem robit (okrem cakania :slight_smile: ) ked vzhladom na zatv…
plamen
Pred 5 rokmi
1
2
48
Záhradný domček na betónových kockách
Ahojte, Kamarát si chce v záhrade postaviť záhradný domček (do 25m2) na betónových pätkách, čiže…
baluinka
Pred 5 rokmi
9
Prebytočná zem na odvoz - Banská Bystrica
Prebytočna zem BB.
buplo
Pred 5 rokmi
2
Ytong start?
zdravim, mam naprojektovane zalozenie murov na tvarnice ytong start 125 vyska. Murari mi vravia ze …
wolodymyr
Pred 5 rokmi
8
Nivelačná stierka po pár dňoch začala praskať
Dobry den, chcel som dorovnat podlahu v kuchyni s obyvackou. Rozdiel medzi podlahami je od 0,4-2cm.…
daralbajda
Pred 5 rokmi
12
Stavebný odpad na pozemku
Ahoj všetci, kúpili sme starší kompletne zrekonštruovaný dom. Dom predával developer ktorý sa za…
martinko85
Pred 5 rokmi
15
sponzor fóra
Schody na mieru
Ahojte, potrebujeme poradit v ramci mozneho riesenia do obmedzeneho priestoru tocene schody na mier…
matka137
Pred 5 rokmi
1
Obklady a dlažba - rady, tipy
Dobry deň prajem všetkym chcel aby som poprosit o radu vaše skusenosti. Pozeram obklady a dlazby do…
rkorba
Pred 5 rokmi
16
Murovana garaz - likvidacia
Dobry den, riesime buranie samostatnej garaze, v katastralnej mape je nakreslena len budova s cier…
janetbla
Pred 5 rokmi
2
Rychlu radu podlaharov prosim
prosim vas, aku parozabranu/foliu pod takuto podlahu? a dava sa pod podlahu len od steny ku stene a…
tao_tao
Pred 5 rokmi
9
Vyska a druh plota
Zdravim vsetkych zainteresovanych, chcem sa spytat na rady ohladom plota medzi nasim a susednym dom…
janetbla
Pred 5 rokmi
2
Pristupová cesta
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť ohľadom prístupovej cesty k pozemku, ktorá je využívaná aj ako p…
janetbla
Pred 5 rokmi
7
Prerušenie stavebného konania zo strany stavebníka
Dobrý večer, vzhľadom na isté okolnosti sme sa rozhodli nestavať, a do budúcna to je dosť neisté. …
janetbla
Pred 5 rokmi
8
Nemate nahodou niekto tuto podlahu?
chcela by som vidiet realnu foto na velkej ploche tohto vzoru. aj ine foto laminatuek s imitaciou …
stavitelka8888
Pred 5 rokmi
5
Strecha klasika vs.väzník
Ahojte,viete o niektom kto by mi vedel nacenit oba typy krovu?
astor73
Pred 5 rokmi
1
2
55
Výstavba na pozemku evidovanom ako záhrada
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť ? Mam pozemok (záhradu) o výmere cca 12árov v intraviláne…
tino2
Pred 5 rokmi
18
Spray mop
Ahojte, chcem sa spýtať či sa oplatí kúpiť Bona spray mop motion (aj s vybráciou) aké máte skúsenos…
bigjamajko
Pred 5 rokmi
4
Štablón
Dobry den, stavame drevodom v tvare L s pultovou strechou - plech Blachotrapez. Chcem sa opytat, v …
duzu
Pred 5 rokmi
2
Vyvýšený záhon z drevených hranolov
Môžem poprosiť o názor. Chceme stavať vyvýšený záhon na zeleninu z drevených hranolov, ktoré natrie…
zita19
Pred 5 rokmi
10
WC + bidet 2v1 REMO FE322 - skúsenosti
Poprosim, ak ma niekto osobne skusenosti- je to dobre riesenie, ci blbost ? Samostatne nevojde, a b…
marta2610
Pred 5 rokmi
20
Firma dom na kľúč v ZA a okolí
Skúsenosti s firmami v ZA ktoré stavajú na kľúč? Postavia hocijaký katalógový projekt napr z Euroli…
martinkuli
Pred 5 rokmi
1
Hypotekárny úver v Unicredit - skúsenosti
Dobrý den, Chcela som sa opýtat ma tu niekto skusenost s HU v unicredite? tranze(za aky cas vám p…
iwka2208
Pred 5 rokmi
20
Podvalove dosky
Dobry den ,vedeli by ste mi poradit kde sa daju zohnat tzv.podvalove dosky?drevene?dakujem
viktoria1710
Pred 5 rokmi
5
Nie sú v miestnostiach navrhnuté príliš veľké okná?
Ahojte, projektant nam navrhol okna v izbach - prilohe su miestnosti s navrhnutymi rozmermi a orien…
atak77
Pred 5 rokmi
15
Príslušenstvo umyvacka riadu čo to je.
Zdravim. Chcel by som poradit ohladom príslušenstva k vstavanej umyvacke riadu gorenje. V navode an…
mato56
Pred 5 rokmi
5
Kovana brana Nitra/Nové Zamky
Zdravim. Je tu niekto, kto mi vie poradit a posunúť info o vyrobchoch kovanych bran z okolia NR/NZ?…
technik007
Pred 5 rokmi
2
Aký typ vonkajších žalúzií odporúčate?
poprosím vás , poraďte, neviem vybrať TYP vonkajších žalúzií. mne sa najviac páčia C-čkové, ale nev…
hucina
Pred 5 rokmi
9
Izolácia Isover alebo minerálna vlna?
Prikláňali by sme sa radšej k podlahovej minerálnej vlne. Polystyrény sú tepelnou izoláciou. Ak sa…
exponent
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
1207
1208
1209
1210
1211
…