Obklady a dlažba - rady, tipy

Dobry deň prajem všetkym chcel aby som poprosit o radu vaše skusenosti. Pozeram obklady a dlazby do nasej novostavby kedze nas čaka obkladanie kupeni a pokladka dlažbi na prizemi nasho rodinneho domu. Chcem sa opytat na Vaše skusenosti ci by ste mi mohli poradit z akych predajni ste kupovali ako ste vy spokojny ci by ste nieco zmenili. Čo viem je to : ze nechcem tmavu dlazbu , taktiez nechcem taku na ktorej sa zabijem ked tam bude vyliata voda alebo pojdem na boso s mokrimi nohami. Taktiez co sa tyka udrzbi ake mate vy skusenosti co by ste uz nedali ak by ste si este raz mali vybrat . Dakujem vam velmi peken za vase rady a skusenosti. Kedze je tych dlažieb a obkladov veľa chcem ist uz iba cielene pozriet a nie rozmyslat v obchode ci to alebo to. Prajem pekny den všetkym . 🙂
Odpovedať
Dobrý den,chcela by som sa spýtať odborníka na názor. Známi mi obkladal kúpeľňu gresovou dlažbou,ale je to hrozné už na pohľad. Chcela som "Jolly" výrezy ale je to nerovné a obyté,a ešte k tomu to dával na malovku. Trochu ju oškrabal a hotovo. Vraj to špárovka zakrýva o čom pochybujem.Navyše sú neni v rovine,dá sa to nejako zachrániť??
Odpovedať
Dobrý den,chcela by som sa spýtať odborníka na názor. Známi mi obkladal kúpeľňu gresovou dlažbou,ale je to hrozné už na pohľad. Chcela som "Jolly" výrezy ale je to nerovné a obyté,a ešte k tomu to dával na malovku. Trochu ju oškrabal a hotovo. Vraj to špárovka zakrýva o čom pochybujem.Navyše sú neni v rovine,dá sa to nejako zachrániť??Oni tvrdia že sa to zakrýva,bola by som vďačne za Váš úprimný názor. Ďakujem
Odpovedať
@denzel1108 úprimne je to grc keby takto mne urobyl kupelku tak mu dám všetok poškodený materiál zaplatiť. Tie vylupane kraje ne zakrije nič.
Odpovedať
@denzel1108 Zober 5 kilove kladivo a vsetko to rozbi a ked pride ten dilino co to robil tak mu drbni s tym kladivom po cele, ze uz viac taku fuserinu nebude robit. Ked nevie rezat dlazbu ja ho to za 35000€ naucim, odkaz mu to.
Odpovedať
Ďakujem za uprimné príspevky a odkážem. Všetko idem zhodit a dať nanovo.
Odpovedať
@denzel1108 pre predstavu, toto je jolly robena amaterom cize mnou. Mohol som to spravit i bez potreby skarovania, ale to by bolo uz moc oslabene nachylne na odlupnutie. PS zajtra skarujem epoxidom.
Odpovedať
@rkorba, takto som si to nejako predstavovala aj ja....bohužiaľ tí fušeri to odflákli a vyhovárali sa že to zakryjú. No čo už, poučila som sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@denzel1108 strašná robota na tak peknom materiály .Zaujimalo by má koľko si vypýtali za prácu .
Odpovedať
Profilova fotka
@miki150
Odpovedať
@miki150,Bolo to okolo 29 m2 a vypýtali si 900 eur. Koľko dostali si vieš domyslieť.
Odpovedať
@rkorba ako sa skaruje epoxidom? ja som to urobil normalnou fugovackou, lebo som ani nevedel kde to predavaju a ako sa to robi.
Odpovedať
@igor256 nahovno :-) Je to ako vtlacat plastelinu, pricom sa to lepi na vsetko okolo a nahovno sa to cisti a treba to este docistovat s ich cistiacim sprejom, lebo stale sa daky flak najde.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rkorba Poznám ľudí ktorí pri práci s epoxidovou sparovkou spuchnu a scervenaju niekedy nestačia Ani rukavice ale vyparí z nej robia niekomu zle . No a robota s nou je aká je . Ťahá sa to ako žuvačka .Na trhu je Uz kopa kvalitných Sparoviek ktoré vydržia veľa napr od ceresitu tá má v sebe dokonca vlákna a super sa s ňou robí . Výhoda epoxidu je jeho tvrdosť s nenasiakavost
Odpovedať
@miki150 dakujem a dava sa to do fugy nejakou "injekciou" alebo ako?
Odpovedať
@igor256 normalne to natlacis ako klasicku skarovku, len sa narobis a tecie z teba, este ze je nenasiakava :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?