O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čučoriedka - aká to je choroba?
Dobry den, vedel by mi niekto poradit, co moze byt nasim cucoriedkam ? Zacali sa im krutit listky a…
matkovazuzka
Pred 5 rokmi
10
Ako dlho trvá vyjadrenie ZSE pre stavebné povolenie?
Prosím Vás ako dlho vám trvalo vyjadrenie od ZSE pre stavebné povolenie na rodinný dom? Trenčín
iwka2208
Pred 5 rokmi
7
Prečo mám fľaky na Magnolia grandiflora?
Dobrý deň, poradíte čo je s mojou magnoliou? Listy majú fľaky a žltnú.
mackatakaczova
Pred 5 rokmi
9
Projekt na podkrovie
Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať, či nepoznáte niekoho, kto by za rozumnú cenu pripravil projekt p…
kuukiiss
Pred 5 rokmi
1
Tepelné čerpadlo Nibe - termostat nekomunikuje
Ahojte Mame TC Nibe zem voda F1245 a kúpil som termostat ktorý som dal do chodby na stenu. Problém…
zefe
Pred 5 rokmi
6
Ako odstrániť burinu a prerastenú trávu?
Prosim. Mame travu prerastenu takouto zhrubnutou travou. Neviete poradit ako sa toho zbavit ako ruc…
lucy1311
Pred 5 rokmi
28
Dvojsmerné exteriérové svietidlo do rohov domu
Potrebujem poradit ohladom svietidiel. Chcem dat na 4 rohy domu svietidla, z ktorych kazde bude osv…
ivantausk
Pred 5 rokmi
4
Hrubá stavba Prievidza - cenová ponuka
Ahojte, Poziadal som stavebnu firmu o rozpocet na hrubu stavbu na kluc vratane dodavky a osadenia …
romanesdesign
Pred 5 rokmi
9
sponzor fóra
Rozdelovac dolu hlavou
Je možné dať rozdeľovač dolu hlavou? Tak že by bolo prietokomery smerom dolu a privody z okruhov zh…
gkrivanek
Pred 5 rokmi
6
Cetris a jeho správanie vo vonkajšom prostredí
Dobrý deň, možno som slabo hľadal, no nenašiel som nikde ako sa cetris správa. Vplyv počasia, pôsob…
mgx
Pred 5 rokmi
5
Koľko miesta potrebuje chladnička SAMSUNG RB33J3215WW?
mate niekto prosim konkretne tuto chladnicku SAMSUNG RB33J3215WW/EF? potrebovala by som vediet, kol…
mgx
Pred 5 rokmi
9
Reklamácia zle zameraných okien
Potreboval som nové okná a dvere a preto som oslovil predajcu okien. Aby som sa vyhol nedorozumenia…
marcod
Pred 5 rokmi
6
Hlada sa stavebna firma, alebo zivnostnici
Ahojte, viete poradit stavebnu firmu, alebo partiu sikovnych a poctivych zivnostnikov pre stavbu …
samika
Pred 5 rokmi
10
Šikovný sústružník - Bratislava a okolie
Dobrý deň, hľadáme šikovného sústružníka, ktorý by nám dokázal odvŕtať ventil zo spodku olejovej…
gre2ade
Pred 5 rokmi
1
Ktorý nadzemný bazén vybrať?
Tento rok zvazujeme s manzelkou nadzemny bazen (nadzemny najma kvoli malym detom) s priemerom 4.6m …
tommy80
Pred 5 rokmi
6
Trampolína na trávniku a závlaha - hrozí hrdzavenie?
zdravim mate niekto trampolinu na travniku so zavlahou? Kupili sme trampolinu marimex, ma galvan…
marcod
Pred 5 rokmi
14
Nový dom na pozemku za starým domom
Ahojte, zvazujem kupu starsieho domu v povodnom stave v radovej zastavbe, hlavne kvoli velkosti…
wivik
Pred 5 rokmi
7
Bublanie v kanalizácii
Bývame v novostavbe RD len pol roku. Posledný týždeň nám začalo bublať v sifóne vane, potom vo WC a…
marcod
Pred 5 rokmi
4
Niečo ako biely prášok na krušpáne - čo to je?
Dobry den Potrebujem poradit Nedavno som kupil krušpany (buxus) a zacali mi odumierat Je na nic…
marcod
Pred 5 rokmi
2
Cenovo dostupná preprava materiálu - tipy, odporúčania
Ahojte, nemate nejaky dobry tip, radu na cenovo fajnu dopravu materialu v KE - KEokolie? kolko tak …
tutkovci
Pred 5 rokmi
5
Ako podbiť strechu a natiahnuť omietku?
Dobrý večer priatelia, Poraďte mi ako mám čo najjednoduchšie podbyt strechu a následne otepliť a n…
radek301
Pred 5 rokmi
6
Ako sa darí rastlinám v polykarbonátovom skleníku?
Ahojte ako sa darí vašim rastlinám v polykarbonatovom skleníku ako ste spokojní s ním po rokoch .. …
pedrisito
Pred 5 rokmi
5
Pokládka novej dlažby na starú existujúcu
Kladli ste niekto novu dlazbu na existujucu dlazbu v exterieri? Ak ano ake vrstvy treba dat medzi n…
misiatko87
Pred 5 rokmi
1
Vhodný materiál na prechod komína cez strechu
Ahojte, mam na drevostavbe fasadny nerezovy komin zn. Ciko, ktory prechadza cez precnievajuci okr…
wolodymyr
Pred 5 rokmi
2
Ekostyren,polystyrenbeton
Na chalupe chceme zobytnit podkrovie,na dubuvych tramoch su dosky,no to chcem dat foliu,polystyrenb…
zmrzlina_sk
Pred 5 rokmi
8
Napúšťali ste už bazén?
Napistali ste uz tento rok bazen? Normalne spustili filtraciu?...nevadia tie prizemne mrazy?
duzu
Pred 5 rokmi
26
Podlahová plocha stavby
Vie mi prosím niekto poradiť, čo je podlahová plocha stavby a podlahová plocha nadzemnej časti stav…
samika
Pred 5 rokmi
1
Nový plot - zameranie a materiál
Prajem pekný podvečer. Mala by som pár otázok ohľadom plota. Ak plánujem oplotiť pozemok, potrebuje…
kosto13
Pred 5 rokmi
6
Firma na kompletnú výstavbu plotu s dielcami simple block?
Ahojte, chcem poprosiť o radu, či sa viem dopátrať na nejakú firmu čo by mi postavila plot z dielco…
motorolka129
Pred 5 rokmi
1
Návrh interiérového dizajnéra
Ahojte všetci, kupujeme 3iz. domček, kde je oddelená kuchyňa od obývačky. V našej predstave bolo sp…
janahu7
Pred 5 rokmi
17
1
2
…
1204
1205
1206
1207
1208
…