O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skaldacie dvere
Viete prosim poradit dodavatela na vyrobu skladacich dveri na mieru ako na obrazku?
matus350
Pred 5 rokmi
5
Hranaté sifony - skusenosti, rady prosím
Ahojte, prosím Vás, veľmi sa mi páčia tieto sifony ale neviem či su aj praktické v zmysle,že môže h…
logo22
Pred 5 rokmi
9
Čo použiť na odizolovanie terasy od fasády?
Čím mám odizolovat terasu od fasády a stĺpu ? Nopova folia?
alexik111
Pred 5 rokmi
5
Razeny beton
Chcela by som sa spytat ci mate niekto razeny beton? Rozmyslam ci dat pred dom alebo nie.
zuzcek1988
Pred 5 rokmi
2
Ceresit odtieň CORSICA
Ahojte, prosim ma niekto z Vas fasadu znacky Ceresit odtien Corsica 2 a corsica 4...na vzorkovnik h…
cheizy29
Pred 5 rokmi
1
Kam s pokosenou trávou?
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu, máme 15á záhrady s trávnikom.Kam s pokosenou trávou? Mám…
adam55
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
140
Kde kúpiť 3D číslo na dom?
Tip na kúpu čísla na dom 3D, nie pvc..? Ďakujem
martin25
Pred 5 rokmi
26
Môže sused navýšiť pozemok a postaviť vysoký plot?
Potrebujem informáciu, sused si navýšil pozemok o 1,8 m oproti nášmu, v tejto časti si urobil betón…
karkulienka
Pred 5 rokmi
12
sponzor fóra
Hľadám projektanta z okolia NR a TOP
Ahojte, hľadám projektanta na RD z okolia NR a TOP... prosím ak mi viete odporučiť niekoho s kým s…
bpm
Pred 5 rokmi
1
Zastřešení terasy
Firmu na zastřešení terasy budu poptávat až příští rok, ale už teď před pokládkou dlažby musím na b…
kuratko22222
Pred 5 rokmi
2
Čo je toto za vec?
Ahojte, nemáte niekto tušenie čo je toto za vec? Našiel som to v technickej miestnosti/kúpeľni. Rob…
igor256
Pred 5 rokmi
3
Železničné podvaly na stupňovité terasy okolo domu
čaute, chcem sa popýtať na radu ohľadom podvalov. Kúpil som za domom svah a chcem z neho vymodelova…
viktoria1710
Pred 5 rokmi
22
Prečo je vývod vody teplejší ako prívod?
Máme podlahové kúrenie na 3 poschodiach. V každom z rozdeľovačov je doložené čerpadlo so spätnou kl…
daralbajda
Pred 5 rokmi
1
2
39
Klamlive vyuctovania
Vazeny obcania. Innogy s.r.o. vystavuje rocne vyuctovania plynu podla vlastnych predstav. Su …
duzu
Pred 5 rokmi
7
Recenzia spoločnosť Sedláček, Sereď
Chcem sa poradiť, mám CP od spoločnosti Sedláček, Sereď tak som bola zvedavá či s nimi má niekto sk…
motorolka129
Pred 5 rokmi
1
Čím zakryť betónový múr?
Zdravím. Chcel by som niečím zakryť betónový múr(na foto). Dĺžka je 17 metrov, výška premenlivá - o…
rado220
Pred 5 rokmi
5
Posun plynu alebo elektriny?
ahojte. Chcem sa poradit. Mame na pozemku plyn hned vedla rozvadzaca z ktoreho su napajane 4 domy v…
marekjahoda
Pred 5 rokmi
14
RAKO - vystavené obklady a vzorové kúpeľne
Ahojte, poradíte mi, prosím, kde nájdem najviac vystavených obkladov a vzorových kúpeľní RAKO v …
mueblito
Pred 5 rokmi
1
Lepeny tram
Dobrý deň, minuly rok mi robili väznikovy krov, dne som si všimol, že jeden tram ,vonku, sa mi ako …
minonkysk
Pred 5 rokmi
10
Ochranný náter na exteriérovú dlažbu v interiéri
Dobry den, Prosim poradte mi, dala som si do interieru exterierovu dlažbu (tak bola na obr v katal…
macka67
Pred 5 rokmi
10
Firma na zatepľovanie - Žilina
Prosim okolie žiliny viete mi odporučiť firmu na zateplenie domu? Najlepšie osobné skúsenosti a cen…
ferguson956
Pred 5 rokmi
4
Partia na zateplenie - Žilina
Zdraviím, vedel by niekto o firme popípade partii živnostnikov co zatepluju???? Ide o priblizne 3…
ferguson956
Pred 5 rokmi
3
Záhradný krb do altánku z Poľska
Dobry den prosim vas viete mi odporucit nejake sikovneho poliaka na stavbu zahradneho krbu do altan…
duzu
Pred 5 rokmi
7
Zasklenie terasy
Ahojte, prerabame dom, máme väčšiu terasu, prosím máte nejaké kontakty alebo info o nejakom človeku…
adrianna23
Pred 5 rokmi
1
Je táto zem vhodná na trávnik?
Ahojte, je podla vás táto zem (na foto v popredí) ok na siaty trávnik? Keď som ju priviezol na skúš…
duzu
Pred 5 rokmi
11
Aká je odhadovaná cena domu po zariadení?
Zdravim, Uvažujeme nad stavbou vlastného rodinného domu, pričom riešime rozpočet. Nachádza sa tu…
rkorba
Pred 5 rokmi
28
Aka je toto rastlina?
Ahojte, vedel by pls niekto ako sa vola tato rastlina? Vdaka
jamaica
Pred 5 rokmi
3
Studna
Ahojte, kto mate studnovicu do zachoda alebo tak napojenu. Existuje nieco ako cisticka tej studnovi…
bobana279
Pred 5 rokmi
6
Rohova linka - je to spravne?
Zdravim, staviame nas prvy dom a teda aj sme si kupili z Oresi nasu prvu kuchynsku linku. Je podl…
anduluca
Pred 5 rokmi
1
2
34
Nutnost vymenit omietky
V lete planujeme kompletnu rekonstrukciu 2izb tehloveho bytu. Dom ma skoro 70 rokov a nemyslim, ze …
milanpetruska
Pred 5 rokmi
3
1
2
…
1202
1203
1204
1205
1206
…