O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Akú farbu máte v obývačke?
Poradte akej farby mate steny v obyvačke my sa nevieme rozhodnuť potrebujeme trošku inšpirácie... :…
kukucka_renca
Pred 15 rokmi
1
2
60
Nestavia niekto dom Terra od ARD projektu?
Ahojte. Nestaviate niekto náhodou tento domček?
lucinka2525
Pred 15 rokmi
7
Existuje norma na prirodzené svetlo v dome?
Ahojte, toto je velmi laicka otazka a mozno som uplne mimo, aj tak by som sa ale chcela spytat, ci …
fra
Pred 15 rokmi
11
Mozaiky z Hornbachu
Trapim sa s vyberom mozaiky do kuchyne (vid album).. chcem sa spytat, nekupovali ste niekto mozaiku…
vivere
Pred 15 rokmi
4
Automatické osvetlenie domácnosti
chcem sa spytat ze kto poradi jednoduchy system na domacu automatizaciu predbezne by islo o dialkov…
mima1
Pred 15 rokmi
3
Je lacnejšia novostavba alebo rekonštrukcia?
Poraďte, čo je finančne prijatelnejšie? Stavať nový dom alebo zrekonštruovať starší?
majstertesar
Pred 15 rokmi
6
Aké máte skúsenosti s bývaním v drevostavbe?
Ahojte, chcela by som sa opytat tych co uz byvaju - na skusenosti s byvanim v drevostavbe, co b…
svetka157
Pred 15 rokmi
6
Zástenu alebo obkladačky?
rozhodujeme sa .. viete povedat plusy minusy, resp. Vase odporucnie, skusenosti ...? dakujem
keira
Pred 15 rokmi
11
sponzor fóra
Poznáte dobrý penzión v Prahe?
ahojte, neviem ci sa tu to hodi, ale kedze pod pojmom "volna diskusia" chapem, ze nemusi sa to tyka…
tyli
Pred 15 rokmi
18
Ako sa býva v mezonetovom byte?
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti s mezonetovym bytom. S manzelom rozmyslame…
pallacinka
Pred 15 rokmi
10
Čo vyšla revízna správa pri rekonštrukcii jadra bytu?
Ahojte,pytam sa tych co prestavovali bytove jadro,co ich vysla revizna sprava a co vsetko technik k…
babyblue84
Pred 15 rokmi
5
Čo so susedovou vysokou trávou?
Dobry den, prosim o radu ako si pocat so susedom ktory si na vedlajsom pozemku nekosi travnik, k…
jana_v
Pred 15 rokmi
10
Kto kúpil pozemok v Malinove (stavba Malinovo 19)
Máte niekto zakúpený pozemok v Malinove, resp. stavba pod názvom Malinovo 19 alebo staviate tam dom…
angey
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
4
5
150
Aké máte skúsenosti s komínmi Tuma?
Aky mate nazor na tieto kominove systemy, pripadne osobne skusenosti? http://www.krby-tuma.sk/novin…
stenly80
Pred 7 mesiacmi
8
Mozaika do sauny
Ahojte. Budeme mať parnú saunu a na jednu stranu by som chcela nejakú peknú mozaiku. Niečo také abs…
zuzkama
Pred 15 rokmi
4
Je lepšia plastová alebo železobetónová žumpa?
Čo si myslíte, čo je vhodnejšia plastová alebo železobetónová žumpa alebo čistička? Nevieme sa rozh…
boba100
Pred 15 rokmi
4
Aká má byť veľkosť predsiene?
Ahojte, chcela by som vedieť, aké veľké máte v domoch zádverie/predsieň, či tam máte aj nejakú skri…
donya
Pred 15 rokmi
10
Ako riešiť kúpu bytu napoly s priateľom?
Ahojte. My s priateľom sme kúpili byt. Ja som dala do bytu 120 000sk a priateľ dal 300 000sk. Ale b…
dai
Pred 14 rokmi
12
Kde si dať poistiť hrubú stavbu?
Máte niekto poistenú hrubu stavbu? V ktorej poistovni su najlepšie podmienky a cena?
marianx
Pred 12 rokmi
24
Škrídľa Röben. Ako ste s ňou spokojní?
Máte niekto škrídlu Röben MonzaPlus Gaštanová a ako ste s ňou spokojní? Rozhodujeme sa medzi Tondac…
ferobpp
Pred 1 rokom
10
Má niekto projekt od firmy Javijani?
Ahojte ludkovia, mate niekto skusenosti s firmou Javijani a projektami rodinnych domov? Maju nesk…
ceja
Pred 15 rokmi
3
Aký osviežovač na zapáchajúcu kuchyňu?
ahojte...potrebujem poradit...mame novopostaveny dom byvame pomaly rok no neviem ci teraz z toho da…
bemake
Pred 13 rokmi
19
Kde robia rozbor čističky odpadových vôd?
prosim vas vie mi niekto poradit kde robia rozbor cisticky odpadovych vod a kolko to stoji?potrebuj…
jazminn
Pred 14 rokmi
7
Poznáte posteľ čo sa vysúva z kratšej strany?
ahojte, potrebujem uz obe deti ulozit do velkych posteli do detskej izby. Poschodove postele sa mi…
vankusik29
Pred 10 rokmi
20
Použiť či nepoužiť nivelizačnú hmotu na podlahy?
Ahoj staviame dom momentalne sme v stadiu zabetonovanych podlah a omietnutych stien na jemno... V p…
tusim
Pred 7 rokmi
1
2
50
Aký koberec do detskej izby?
Potrebovala by som pomoct s vyberom koberca do detskej izby...do 2 tyzdnov by nam mal prist nabytok…
dadis
Pred 15 rokmi
19
Štátny stavebný dohľad. Máte skúsenosti s kontrolami?
Chcela by som sa opytat, ci mi niekto neviete poradit. Zacala som rekonstruovat byt. Napriek tomu,…
pifko
Pred 15 rokmi
1
2
36
Výstava Košice 25-27.5.2010
Ahojte vsetci co hladate nejake informacie. Chcela som vas len upozornit, ze v Kosiciach sa v tyc…
p3tra11
Pred 15 rokmi
3
Umývadlo na dreve. Máte niekto skúsenosti?
Rozmyslala som do kupelky osadit umyvadlo na dreveny podklad. Ibaze je to predsa drevo a netusim, a…
keira
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
82
Kde sa cítite doma najlepšie a prečo?
Niekedy si doma neviem nájsť svoje miesto, kde by som si sadol a iba tak si sedel a citil sa, že so…
fra
Pred 15 rokmi
23
1
2
…
3549
3550
3551
3552
3553
…