Aká má byť veľkosť predsiene?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som vedieť, aké veľké máte v domoch zádverie/predsieň, či tam máte aj nejakú skriňu na veci, botník, zrkadlo a tak a hlavne, či vám tá veľkosť postačuje.. Zaujíma ma dlžka x šírka, lebo ja stále rozmýšľam, že to čo my máme zatiaľ v projekte bude pre nás asi malé. My máme zatiaľ navrhnuté necelé 2m dlžka a asi 2,5 šírka.
Odpovedať
Profilova fotka
Tvoj rozmer je luxusný, veľa ale záleží koľko dverí je v ňom, kde sa otvrárajú, či plánujete v ňom odkladať kočík,.... My máme zádverie 2,25x1,60 a stačí. Zariadené teda musí byť na mieru nech sa využije každý cm, samozrejme veľké zrkadlo byť musí. My tam máme iba 2dvere a otvárajú sa von, tak sa dá. Je pravda že veľká návšteva má problém, ale dom staviame pre seba a nie pre návštevy. Z času na čas sa to dá prežiť. Iné miestnosti sú dôležitejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@sika1 my sme mali mať zádverie 2x2m zdalo sa mi to hrozne malé a keď som si predstavila že ešte tam má vojsť skriňa... nakoniec som ho zrušila a prepojila ho s chodbou v ktorej sú schody, dvere do obývačky a dolná izba a tým som dosiahla priestor 9 m2
Odpovedať
Profilova fotka
sika: podla mna to mate dost.. my mame asi tak isto, mohzno trochu dlhsie, ale aj tak je to veeeelke :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dianka, ved u nas si bola, zda sa ti ten svtup maly? ma 6,5 metra.. na sirku asi 2, 20, na dlzku neviem..ale teda asi 2,7 alebo tak..
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 to vaše stačí je to dosť veľké ...
Odpovedať
Profilova fotka
no ved, a tych par cm uz nebude taky rozdiel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sika1 my sme si nakreslili velkost zadveria podla nasej terajsej chodby, ta ma 2*3 metre, no a okresali sme to na 1,5*2 metre, nabohato to bude stacit - spravili sme si simulaciu v priestore s prazdnimi krabicami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede, ukľudnili ste ma :-))). Je pravda, že my tam máme vlastne len dvoje dvere, teda vchodové a potom dvere už len na chodbu... wc-ko v chodbe nemáme, tak hádam tie dvoje dverí až tak nezmenší priestor. Nás je totiž 5, tak si viete predstaviť motať sa tam s tromi deťmi, obúvať, obliekať... Preto som sa toho zľakla, že či to nie je málo, lebo v terajšej panelákovej chodbičke je to dosť horor, hlavne v zime, keď je tých vecí a obliekania mnoho. @donya - nerada by som zrušila tie dvere na chodbu, sestra to tak má a ľutuje to, lebo potom má dosť prievan aj zimu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sika1 hej no záleží aj ako je ten dom navrhovaný a rozmiestnený ak je to otvorený priestor hneď od vchodových dverí môže tam ťahať zima... priestor čo má katrin21 je v pohode bola som tam tak to môžem potvrdiť... mne sa ten náš priestor zdal malý tak sme ho otvorili ... a spojili sme spolu 2 chodby /zádverie, chodbu/ a aj tak tam máme do každej miestnosti dvere tak ťahať nebude.. nemáme to prepojené ani s obývačkou ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?