Poznáte dobrý penzión v Prahe?

ahojte, neviem ci sa tu to hodi, ale kedze pod pojmom "volna diskusia" chapem, ze nemusi sa to tykat len bavania, tak ...teda mam nejake otazky na vas. Ak to sem nepatri, tak sa ospravedlnujem a prosim admina o zrusenie tejto temy. Chcela by som zorganizovat pre mna a manzela taky vylet do Prahy na jul..na 5-7 dni a chcela by som vas poprosit o vhodne typy: a) kde je v Prahe dobry penzionik/hostel/ubytovna, ktora nie je draha, je prijemna a nie je daleko od centra? b) kde sa da v prahe ist? teda co vy konkretne odporucate? to NAJ z Prahy... A poprosim davat aj linky :) dakujem
Odpovedať
Ahoj ubytovanie napr: http://www.kdm.cz/levne-ubytovani-pra... (osobne nepoznám, no známa bola už niekoľko krát a bola veľmi spokojná, je podľa mňa trošku rušnejsí, je na hlavnej ceste a pri kostole) http://www.penzionbetel.cz/?page=penz... (boli sme a maximálna spokojnosť, cca. o 150-200m ďalej od KDM, no v kľudnej uličke a dobré spojenie do centra) obe ubytká sú takmer v centre. išla by som pozrieť hrad a zlatú uličku, Petřín rozhlednu, Zoo je super aj pre dospelých :-D , výlet loďkou, veľký aqua park a morskýý svet.... múzeá... je toho veľmi veľa. http://www.botanicka.cz/hlavni-strank... http://www.mctroja.cz/ http://www.morsky-svet.cz/ http://www.aquapalace.cz/ http://www.petrinska-rozhledna.cz/ http://www.zoopraha.cz/cs/ aj my pôjdeme cca. 20.7.2010 do Prahy, no s dvojročným synom :-) už sme boli v Prahe dva krát a vždy je kam ísť. veľmi sa teším :-)
Odpovedať
@tyli daaaaaaakujem velmi pekne ... my to planujeme s manzelom ako nasu mierne opozdenu svadobnu cestu... :) pozerala som si aj web praha.cz ale proste mi pripada taky chaoticky :)
Odpovedať
no je pravda, že keby mne nikto neporadil, asi by som si cez tento web ubytovanie nenašla. ešte pridávam príjemné prostredie, pivovar a výborné jedlo v hospode: http://www.umedvidku.cz/index.php?opt... ;-)
Odpovedať
ak máte radi múzeá: http://www.nm.cz/ http://www.choco-story-praha.cz/ http://www.jewishmuseum.cz/cz/czmaise... http://cz.marys.cz/prague_guide/museums/
Odpovedať
@tyli no super diky,nasli sme http://www.kolbenka.com/ a hovorila som s jednou znamou, tam boli ubytovani, tiez svadobna a ide tam aj dalsi par, co sa bere teraz zaciatkom juna...tak mi v juli...juj, ako sa tesim :) este chcem pre manzela vymysliet nieco romanticke ;-)
Odpovedať
nuž taká plavba s večerou na lodi, to by mohlo byť.... x-) my sme boli napr, v Prahe na muzikál, no neviem či júl a august nie sú prázdniny... prajem krásny, romantický pobyt v Prahe ;-)
Odpovedať
@mima4 , ten hotel čo ste si vybrali je super a výborná cena, len je trošku od ruky - od centra. pozri na mape... http://maps.google.sk/
Odpovedať
@tyli ano, ale pisu, ze 15 minut metrom, a boli tam aj znamy..a velmi si pochvaluju. Ta plavba lodou ma zaujala...skusim to pozriet na nete. No my sme chceli ist s manzelom na Draculu..a v prahe je predstavenie lacnejsie ako v BA, ale je az v decembri...a preto nam to nevyhovuje.
Odpovedať
ja si ešte zisťujem jeden penzionik, my ešte nevieme 100% kde budeme bývať. potom napíšem, kde budeme ubytovní my ;-) tiež chcem lacno, kúsok od centra, so soc. zariadením a najlepšie s kuchynkou, keďže budeme mať so sebou syna. asi veľa požiadaviek, uvidím či nájdem niečo :-N zatiaľ my to najviac vychádza na to ubytovanie na Donskej 5. len cena je trochu vyššia..
Odpovedať
@tyli a vy ste boli aj na lodi? akurat to pozeram. co by si skor volila pre teba a tvojho manzela...;-) plavbu pocas dna, alebo na vecer?
Odpovedať
my sme boli len tak obyčajne, loďou v ZOO a botanickej bez večere. Nevedela som ešte vtedy, že robia plavby aj večerou. Nuž ťažko povedať... asi večer. neviem aké sú časy plavieb. asi by som si vybrala navečer, no aby ešte nebola úplná tma, nech máte výhľad.
Odpovedať
@tyli no zaciatkom jula ratam s tym. ze este o deviatej vecer bude slnko :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak to si myslím že svetlo ešte bude :) tak už len popriať aby vyšlo počasie :-) keďže idete začiatkom júla a my až okolo 18-19.7. na 5 nocí, poteší ma ak sem po dovolenke pridáš dobré tipy kam ísť, ako ste boli spokojní s ubytovaním a aj to, čo nebolo dobré. tiež sa veľmi tešíme do Prahy :-) my určite nevynecháme Aquapalace a ZOO, prispôsobujeme to synovi. istotne choďte aj na Petřín, je od tiaľ krásny výhľad, je tam aj hvezdáreň a krásna anglická záhradka.... pod rozhlednou je reštaurácia s terasou, majú dobré pivo :-) ide tam aj lanovka. my sme si to pred pár rokmi museli vyšlapať peši (lanovka bola odstavená) a aj to bolo super. ak budem mať ešte nejaké dobré tipy na výlet, dám do tejto témy linky....
Odpovedať
óóóó Praha, tú milujem, cestujem tam dlho a často
Odpovedať
@tvigy, ak máš nejaké dobré tipy, potešia :-) ešte stále sme si nerezervovali ubytovanie... nevedela by si prosím poradiť čo má lepšiu dostupnosť do centra? predtým sme bývali takmer v centre, teraz hľadáme niečo trošku lacnejšie. http://www.kolbenka.com/ alebo http://www.pensionjulie.cz/ubytovanie... poprípade potešia nejaké tipy ak by si mala... :-)
Odpovedať
mima4, skoda, ze som sa na tuto temu nedostala skor, prenechala by som Ti nas byt, prave od 10.7.-21.7. sme boli na dovci......... :-|
Odpovedať
@mima4 ahoj, ako ste sa mali v Prahe? aj my už sme z dovolenky doma. bolo super, aj počasie vyšlo a stihli sme všetko ako sme si naplánovali. syn to veľmi dobre zvládal. ubytovanie bolo tiež veľmi dobré, len bolo treba dlhšie cestovať, z druhej strany pre toho, kto je autom výborné riešenie. bez auta by som povedala lepšie ubytko penzion Betel, je to v centre a za rovnaké peniaze. niekedy ešte určite zopakujeme :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?