Je lacnejšia novostavba alebo rekonštrukcia?

Poraďte, čo je finančne prijatelnejšie? Stavať nový dom alebo zrekonštruovať starší?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj zaleži čo si predstavuješ pod pojmom rekonštruovat?
Odpovedať
a hlavne aky stary je to dom. ja by som do rekonstrukcie nesla. Poznam vela ludi co robili rekonstrukciu a povedali sami ze nikdy ale nikdy viac.
Odpovedať
ahoj, tak je podstatne rozdiel, ci rekonstruujes dom po starych rodicov (postaveny niekedy davno, davno) alebo len nejaky dom postaveny relativne nedavno (napr. 80te roky) v akom stave je dom, a strecha, nepremaka, niesu mokre steny...aka je statika domu, ake je rozmiestnenie izieb... je toho vela, nad cim treba premyslat...ja som ale skor vzdy za novy dom (niekedy to je aj lacnejsie, ako opravit starsi dom) .. vela zdaru pri rozhodovani :)
Odpovedať
Je to dom po starých rodičoch. Sú tam plastové okná, strecha je v celkom dobrom stave. Rozmiestnenie izieb by sa muselo dosť meniť, lebo sú tam priechodné izby.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa rekonštrukcie nebal hovorym neviem aky velky zasah budeš robit ale vo všeobecnosti plati že by si to mala mat do detailov premyslene než začneš,to znamena finančny plan , robotnikov ktory to budu robit - da sa aj svojpomocne ale dopadneš ako piše mima1. a nesmieš zabudat na nič aby sa ti nenavyšovala potom cena ako vravym priprava je najdoležitejšia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?