Má niekto projekt od firmy Javijani?

Ahojte ludkovia, mate niekto skusenosti s firmou Javijani a projektami rodinnych domov? Maju neskutocne krasne projekty, ale na ich webovej stranke neuvazaju dostatocne informacie, dokonca pri niektorych domoch niesu uvadzane ani ceny.
Odpovedať
Chceli sme od nich stavať dom, tiež sa mi viac projektov páčilo. Ale keď tam zavoláš, príp. pošleš mail, tak ten pán archit. bol veľmi milý a hneď mi poslal na email cenové kalkulácie atď. Nie ako z inej nemenov. firmy, kde som s p. arch. komunikovala asi 3 mes. a on stále nechápal o čo mi ide - chcela som rozpočet a pod./takže od neho sme projekt tiež nezobrali/. Nakoniec sme sa rozhodli pre iný katal.dom a to z hľadiska riešenia interiéru. Takže kľudne zavolaj na kontak. čísla Javijani - veľmi ochotné a seriózne jednanie.
Odpovedať
@mtinaa no mne sa tiez nesmierne pacia ich domy, len som nenasla ziadny uplne vysnivany a podla nasich potrieb, takze ideme na indivindi :-p inak odkial su, Ba? daj vediet ako ste s nimi dopadli, lebo este sme temu projektu len nacali. nech sa vam dari
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?