Umývadlo na dreve. Máte niekto skúsenosti?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Rozmyslala som do kupelky osadit umyvadlo na dreveny podklad. Ibaze je to predsa drevo a netusim, ako sa bude po case spravat, ked si trebars decka po sebe neutru...Nema s tym niekto nahodou skusenosti? Dakujem za rady. Prikladam ilustracne foto (lepsi obrazok som nenasla) :-N
Odpovedať
@dodog no...Dodo, tak aj ja dumám o tom dreve už dosť dlho...hádam mi čoskoro troška "umravníš" = nasmeruješ plány ...tej našej hornej kúpelni by svedčalo drevko pod sklenené umývadlá :-) ...ale ak zmúdriem, tak bude sklo na vrchu skrinky, a žiadne drevo :-|
Odpovedať
@tinatin - na to sklo by som sa urcite vykaslala. Po prve, udrzba nie je jednoducha, vodny kamen sa tvori neustale a za druhe, ak to dobre neutesnis, tak sa voda dostane pod sklo a potom co?
Odpovedať
@evikg joj, tvrdý oriešok...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@tinatin Ahoj, mozem sa spytat, ako ste vyriesili tie umyvadla a pracku? Mne to totizto nejako nevychadza... pracka 85 cm, doska cca 4 cm, do ktorej chcem vedla zapustit umyvadlo (napr. Jika Cubito), ale jeho horna hrana je stale cca 5 cm nad doskou, tzn. ze uz je vo vyske cca 94 cm, co je uz moc... Jedine nejaku tensiu dosku a umyvadlo ine, takmer uplne zapustene. Pozri umyvadlova doska Cubito http://www.jika.sk/produkty/produktov...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte možno odbočím od temy ale by ma velmi zaujimalo.Kupila som si keramicke umavadlo a schadza mi glazura už som ho raz reklamovala a ked som bola druhykrát tak mi povedal predavač že som si ho sama poškodila lebo si umyvam ruky s prstenami a že je to chemicka reakcia na kov tak neviem ako si on umyva ruky ale ja si umyvam pod tecucou vodou a či šucha ruky o umyvadlo.Nie je tu nejaky odbornik ktorý by mi poradil.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, viete mi niekto poradit vyrobcu, ktory ma v ponuke pekne umyvadla na dosku, ale vlastne nie na dosku, ale kupelnove skrinky, najlepsie drevene? nieco taketo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte vie niekto poradiť kde zoženiem tie dosky pod umývadlo stolár mi to odmietol urobiť že on to nedá do steny koli váhe umývadla .....
Odpovedať
Profilova fotka
@dori kamarat podnika s exotickym drevom, viem ze v kupelni maju takto umyvadlo na tom dreve a este aj vanu vsadenu v dreve, ak chces napis mu. Na stranke pozri inspiracie je tam to umyvadlo co maju oni. http://www.drevene-terasy.sk/inspirac...
Odpovedať
Profilova fotka
vďaka už aj idem na to :D
Odpovedať
@dori a coby nedal. nepozna konzoly?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som ale bola najspokojnejšia keby ich nebolo vidno predstavujem si nejak takto
Odpovedať
No akto okrem teba,ked si klaknes na kolena a pozres pod dosku ich uvidi? Ale Su aj neviditelne konzoly do dosky. @dori
Odpovedať
Profilova fotka
a udrží to vpohode umývadlo aj váhu tej dosky ak sa o ňu aj nikto oprie
Odpovedať
@dori udrzi, len ich treba nato nadimenzovat. ved na stenu sa vesaju kuch.linky, komody, skrinky.....
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm to je pravda dakujem za rady asi to skúsim aj u nejakého iného stolára a použijem tvoje argumenty ;-) :-D a moc Ďakujem
Odpovedať
ved mu ukaz fotky z netu, tie dosky tam na nejakych konzolach musia byt. Nasa dubova doska s umyvadlom drzi na vcelku malych L-kach - 4 kusoch. Tu je zopar konzol, su aj na velku zataz, isto najdes na nete. http://obchod.interierstudio.sk/c/kon... @dori
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dori no toto riešime aj my…kúpelna bez obkladu.iba drevo a biela.obklad aj doska pod umyvadlo-dubova,naolejovaná.oslovila som hádam 10 stolárov na jednoduchý nabytok zavesený na stene.ten posledný sa na to dal.ale musia byť nožičky.tak som to vzdala.nohy budú zo surového hranolu 10x10.iba vybrúseny a olej.položený pozdlžne a na tom nábytok.chceli sme takú naturel kupeľnu.inak stolári …0bodov.
Odpovedať
Profilova fotka
erina098 ja som poslala návrh jednému stolárovi do polska tak uvidím čo mi na to odpíše potrebujem to dvoch kúpelní dúfam že to nejako vymyslí aby tam tie nohy nemuseli byť :-)
Odpovedať
@kejtinka my máme zo sika tieto dosky, dala som dve pod seba a medzi to prútenné košíky... je to veľmi pekné. dreva som sa trocha bála http://www.siko-kupelne.sk/doska-pod-...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@kika70 akym olejom?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?