O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie pod krokvami pri hrubke 40cm
Zdravim strechaci nemate niekto detail riesenia izolacie pod krokvami pripadne ako ste to riesili i…
rasto7764
Pred 10 rokmi
4
Sedačky Stagra
Dobrý deň, mohla by som sa spýtať na vaše skúsenosti so sedačkami Stagra? Ďakujem
zesaw
Pred 8 rokmi
2
Oslobodenie od dane
Chcem sa spýtať, ak sme kolaudovali dom 5/2010 a teraz by sme ho chceli predať budeme platiť daň z …
montreal
Pred 10 rokmi
2
Výber projektant Ružomberok/Dolný Kubín
Ahojte viete poradit dobreho projektanta/architekta v okoli Ruzomberok alebo Dolny Kubin?
lalinka323
Pred 6 rokmi
3
Podarí sa mi postaviť dom za 42 000 euri ked ho budem svôjpomocne robiť ?
Hrubú stavbu si chcem robiť sám až na strechu v zádladoch budem čo najviac pomáhať a robiť čo dokáž…
jankazb
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
121
Kdo má tento projekt? ??
Sháním tento projekt nebo neco podobneho .... http://mojdom.zoznam.sk/gl/274467/1496123/Pasivny…
montreal
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Šírka a dĺžka gáráže v dome?!
Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom garáže v dome. Zaujímala by ma šírka a dĺžka. Je mi j…
katrin21
Pred 10 rokmi
10
Hľadám statika
Prosím odporučte nejakého statika v BA. Potrebujem navrhnúť betónové lomenicové schodisko. Ďakujem
jaro113
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Bojler ku kachliam
Chcem sa spytat mam teplovodne krbove kachle 12kw vykurujem cely dom vsetko je v pohode len chcem a…
ondrej259
Pred 10 rokmi
6
Alergická reakcia v novostavbe
Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s alergickými reakciami v novostavbe. V auguste sme dokonč…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
9
Mineralna vata - radsej hrubka 40cm lambdy 32(36) alebo 30cm lambdy 39?
Co vy na to? ide o to ze aj tych 10 centi sa mi hodi...ale neviem ako je to s cenami, pripadne vyh…
danculd
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
68
Obklad cersanit synthia
Mate niekto kupelnu s tymto obkladom?
kovackovci
Pred 10 rokmi
4
Telekom-zakreslenie polygónov
Ahojte, prosím vás, ako zakresliť polygón pre vyjadrenie od telekomu? Skúšam, skúšam, ale dajako ma…
certik4511
Pred 7 rokmi
6
Ucinnosť podlahoveho kurenia
Ahojte, chcel by som sa poradit ake mate skusenosti s nabehom teploty pri podlahovom vykurovani. Ma…
majkoj
Pred 8 rokmi
1
2
49
Kupa pozemku
Potrebujem poradit, ako poriesit predaj 2 pozemkov. pozemok orna poda, je v sucasnosti rozdeleny…
snowy66
Pred 10 rokmi
15
Navrh kupelne123
:-o Vie mi niekto poradit, aky sprchovy kut vybrat? Popripade pripomienky k dispozicii kupelne? Pra…
janspanik
Pred 10 rokmi
18
DURISOL - skusenosti so stavbou vo svahu
Dobry deň, Chcel by som poprosit o radu, pripadne skusenosti so stavbou chatky vo svahu... Planuje…
stano4000
Pred 10 rokmi
8
Rohova jednokridlova skrinka pod dresom
ahojte, poradte...da sa dat takato rohova skrinka...pod dresom myslim ta cast kde je sifon...a …
marklar
Pred 10 rokmi
4
Cukrárka z Malinova alebo Mostu pri Bratislave ?
Je tu nejaka cukrarka alebo sikovna zena ktora robi chutne torty a nachadza sa v Malinove alebo v M…
handbag
Pred 10 rokmi
12
Mate koberec z koberceonline.sk?
Ahojte, kupovali ste niekto z tej stranky koberec? Chcela by som konkretne tento http://koberceonli…
fokuska
Pred 10 rokmi
2
Bungalov do tvaru L
Ahote strecháči. Je tu hodne otázok ohladom Bungalovu 772 od Euroline. Je to krásny dom do L. Rozpo…
luctom
Pred 9 rokmi
1
2
42
Návrh rekonštrukcie rodinného domu (dispozícia)
Dobrý deň priatelia. Chcel by som vás touto cestou poprosiť o dispozičné riešenie domu. Návrh bo…
neo80
Pred 10 rokmi
10
Ake je najvyhodnejsie kurenie ?
Dobry den, v aprili sa pustame do vystavby jednoducheho / jednopodlahoveho bungalovu, cca 110 m2 v …
pantagruela
Pred 10 rokmi
6
Termomisky
Dobry chcem sa opytat nebol by tu niekto z Tvrdošina maju v lidli termomisky za 14,99 a že by mi i…
vykina
Pred 10 rokmi
1
Rádio do steny od ABB
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s montážou rádia do steny od firmy ABB. Ak án…
livolo_sk
Pred 10 rokmi
9
Projekt bungalov 5 izbovy, sirka 10 metrov- podnety, priklady...
Prosim Vas, mohli by ste mi poradit pripadne inspirovat dobrym navrhom na 5 izbovy bungalov? Vopred…
snowy66
Pred 10 rokmi
5
Rozkladaci stol BJURSTA z IKEA ma niekto?
Ma niekto tento rozkladaci stol? Chcem sa spytat na jeho kvalitu. Dakujem http://www.ikea.com/sk/s…
domaro
Pred 10 rokmi
5
Zabradlie/schodisko EMPATE
Ahojte, mate niekto skusenosti so zabradlim/schodiskom od spolocnosti EMPATE? Sme tesne pred podpis…
deto_oesya
Pred 10 rokmi
3
Stavebne povolenie ''na kluc''
Dobry den, chcem sa opytat ci niekto riesil stavebne povolenie tzv. ''na kluc''? Rozhodli sme sa st…
saraah129
Pred 7 rokmi
14
Aké čerpadlo k závlahe a doprave úžit.vody do domu?
Ahoj, túto jar chcem vyriešiť využitie studne,ktorú mám na dvore. Studňa je kopaná(hlboká asi 7m a …
majkoj
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2480
2481
2482
2483
2484
…