O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kuchynská pracovná doska do týždňa
Ahojte, neviete kde by som vedela zohnať do týždňa, max. dvoch pracovnú dosku dĺžky 3 metre? Prípad…
izabelkas
Pred 10 rokmi
18
Teplota a vlhkosť v obytnom priestore
Nedávno som si kúpil vlhkomer s teplomerom aj do chalupy (asi 100 ročná stavaná z kameňa, samozrejm…
jamk1
Pred 10 rokmi
19
Lacna zumpa na pravidelnu chatu (okolo 8 m3) - z IBC nadrzi?
Ahojte, idem stavat pravidelne vyuzivanu chatu, takze by som chcel zabezpecit taku beznu zumpu (oko…
dano_debnar
Pred 4 rokmi
12
Technicky opis barieroveho betonoveho plotu
Ahojte, na SU podavame ohlasku drobnej stavby na plot. Potrebujeme vsak k tomu technicky opis opl…
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Kúpeľňový obklad APASIONATE
Ahojte ideme prerábať kúpeľňu a neviem sa rozhodnúť aký obklad. Hľadáme niečo čiernobiele a páči sa…
ckristina0
Pred 10 rokmi
1
Nerezové zábradlie na predlžené okno
Ahojte,kto vie o šikovnom a nie drahom majstrovi na nerezové zábradlie v okrese Prievidza?
2325
Pred 10 rokmi
1
Nerezové zábradlie-
Ahojte,kto vie o nejakom majstrovi,čo robí kvalitne a nie draho nerezové zábradlia v okrese Prievid…
2325
Pred 10 rokmi
1
Attack Maximus RT Plus + Dražice OKC 80
Ahojte. Ideme pripajat ku kotlu Attack Maximus RT plus bojler Drazice OKC 80 a potrebujem poradit-…
mcdog
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Vzdialenost vonkajsej klimatizacnej jednotky od suseda
Ahojte, chcel by som poprosit o radu, v akej minimalnej vzdialenosti moze byt umiestnena vonkajsi…
wilder01
Pred 2 rokmi
31
Pleseň v dome
Máme problém s pliesňou. Dostali sme už niekoľko rád od ľudí, ťažko si vybrať, lebo skoro každá je …
montreal
Pred 10 rokmi
12
Projekt murovaného domu - stavba montovaného - čo bude treba?
Chcel by som Vás poprosiť o radu, máme vybratý katalógový projekt a s nejakými zmenami, by nám úpln…
eewee8888
Pred 10 rokmi
8
Stavebny dozor :)
Ahojte..prosim Vas neviete mi poradit stavebny dozor?? Ideme stavat svojpomocne..je tam aj moznost…
carcan
Pred 10 rokmi
4
Second hand moderne kuchynske linky
Mate niekto osobnu skusenost, alebo poculi ste o moznosti lacnej kupy kuchynskych liniek spod ruky…
cililink
Pred 10 rokmi
6
Hľadám človek na položenie dlažby Poprad
Hľadám šikovného človeka, ktorý by mi položil dlažbu do chodby v Poprade. Poznáte niekoho? Máte skú…
sunny777
Pred 10 rokmi
1
"Urob si sám" ohrev vody v bazéne
Ahojte, prosim o radu skusenych ci by fungovalo nieco na principe : bazen kruhoveho tvaru 3,6m na v…
tomas_dolezal90
Pred 4 rokmi
1
2
47
Môže sused žiadať náhradu škody na mieste, ktoré mu nepatrí?
Ahojte, idem sa s vami poradiť, keďže sa na nete ani v iných témach neviem dopátrať podobnej situác…
1eviku
Pred 8 rokmi
1
2
49
Osvetlenie bytu
potrebujem poradiť ohladom stropného osvetlenia, ci som zvolil dobre rozmiestnenie svetiel? a pripa…
snowy66
Pred 10 rokmi
7
Rezané kvety lacno-Kosice-kde?
Potreboval by som väčšie množstvo rezanych kvetov, vedeli by ste mi poradit kde v KE je lacnejšie k…
zarrinka
Pred 10 rokmi
11
Motorova pila OLEO-MAC
ma niekto pilu tejto znacky? co to je zac? :-S
stefanik111
Pred 10 rokmi
16
Sedačka BETA alebo GKT
Potrebovala by som poradiť. Ideme komplet prerobiť obývačku, takže treba aj sedačku. Páči sa nám se…
martin_girgosko
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
70
Prenajom,predaj debnenia na železo-betonovy strop?
Dobrý deň. dal by niekto do prenajmu lacno použite železne alebo drevené debnenie na betonovy st…
silvike4
Pred 10 rokmi
3
Vypínače Neocross
Ahojte, má niekto vypínače značky Neocross? Ak áno, ste s nimi spokojní? Ďakujem.
elektrikarik
Pred 10 rokmi
4
Poradte prosím so žiadosťou o vyjadrenie SPP
Prosím ja som už zúfalá.........potrebujem vyjadrenie od SPP k územnému konaniu, našla som si na st…
embrance25
Pred 10 rokmi
9
Hlasovanie vlastníkov bytov o postavení BTS na streche paneláku - interpretácia zákona.
Vedeli by ste mi poradiť, či ako vlastníci bytu na najvyššom poschodí môžeme vetovať postavenie nov…
kukula1
Pred 10 rokmi
1
Má postavenú alebo stavia niekto VILLU M od Apexu?
Ahojte. Ideme stavať VILLU M a radi by sme zistili nejaké skúsenosti s týmto domom a aj fotky od ni…
martin880
Pred 10 rokmi
1
Akej farby mate vetraci pas pod hrebenac na medenohnedej skridle?
poprosim kto mate medenohnedu skridlu od tondachu, aky vetraci pas pod hrebenac, pripadne farbu uzl…
benders
Pred 10 rokmi
5
Ako je to s prehnutim dlazby ?
Kupil som si velkoformatovu dlažbu 20x120cm s imitaciou dreva a zda sa mi celkom prehnutá. Majster …
janspanik
Pred 10 rokmi
9
Postel čalúnenú z kože alebo z dreva-masív, drevotrieska...
čo by ste mi odporučili?
originalx
Pred 10 rokmi
16
Nová Tepelnotechnická norma STN 73 0540-2:2012 - projekt a kolaudácia
Ahojte, momentálne som vo fáze hľadania projektu rodinného domu. Narazil som však na požiadavku vy…
vietordoplachiet
Pred 10 rokmi
15
UV dezinfekcia vody
Zakladám novú tému, hlavne kvôli tomu, že som zatiaľ nenašla žiadne potrebné informácie. Dnes nám p…
drasnican1
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2478
2479
2480
2481
2482
…