O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Firma na podpilenie domu
Dobrý deň, kúpili sme starší asi 60 ročný dom a rozhodli sme sa ho dať podpilit, keďže ideme prerab…
ares1985
Pred 10 rokmi
1
Rada nad zlato- vchodove dvere
Dobry den vsetkym.Uz sme zúfale,nevieme čo spravíme. Od Hormannu mame nacenene dvere cca 3 300 euro…
maki6
Pred 10 rokmi
22
Hľadám človeka na položenie dlažby v Poprade
Hľadám šikovného človeka, ktorý by mi položil dlažbu do chodby v Poprade. Poznáte niekoho? Máte skú…
sunny777
Pred 10 rokmi
1
Skryté chyby v ZoBKZ
Dobrý deň, rada by som sa poradila, ako naformulovať v ZoBKZ odsek o skrytých chybách. Kupujeme 15r…
ada32
Pred 9 rokmi
21
Bagin2 s.r.o. - máte skúsenosť s ich plotom?
Viem, že táto otázka tu už padla, ale nenašla som ani jednu odpoveď na otázku kto má skúsenosť s br…
chrobak7
Pred 4 rokmi
7
Obklad do 1,30 v panlákovej kúpelni
Planujeme rekonštrukciu bytového jadra, v kúpelni keramický obklad do výšky 1,30 zvyšok natrieť far…
kovackovci
Pred 10 rokmi
6
Chodba v byte
Dobrý deň. Dievčence poradila by mi niektorá z Vás ,akou farbou vymaľovať chodbu,alebo zladiť to s…
debora_7
Pred 10 rokmi
5
Navrhy na kupelnu
ahojte, chceme prerabat klasicku kupelku v panelaku a nemam predstavu kde co ulozit ... prosim neja…
blackomt
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Platba zálohy plynárňam pred uzavretím zmluvy
Pred 2 týždňami som podávala žiadosť v SPP o pripojenie k plynu, povedali mi, že mi pošlú zmluvu do…
wiscak
Pred 10 rokmi
6
Poradíte vysávač?
Zdravím Vás, kupujeme si s mm prvý vysávač, viete nám niekto poradiť aký je dobrý? Budeme mať aj…
silviu
Pred 10 rokmi
3
Zahradny architekt TT/BA
Ahojte, nepoznate nejakeho dobre zahradneho architekta v bratislavskom alebo trnavskom kraji? Vopr…
zuma21
Pred 10 rokmi
3
Ktore okna su lepsie velux alebo fackro
potrebujem stresne okna a neviem sa rozhodnut co zobrat cenova ponuka na facro je trochu lepsia ale…
tobias07
Pred 10 rokmi
2
Môže škodiť montovanému domu blízskosť vlakovej trate???
Dobrý deň, mala by som záujem o kúpu pozemku v blízskosti, vlakovej trate.Jedná sa o 18a pozemok a …
sixten
Pred 10 rokmi
17
Reálne skúsenosti so zateplením hlineného domu (nepálená tehla)
Ahojte, mám dotaz ohľadom zateplenia domu, ktorý je sčasti postavený z nepálenej tehly. Mám taký do…
teruliatenko
Pred 10 rokmi
8
Nahrava magio box bez reklam?
Nahráva mágii box bez reklám automaticky, či to treba niekde nastaviť?
miguelx
Pred 10 rokmi
2
Sušička prádla SLIM
Veľmi pekne prosim, poradte mi v súčanosti najlepšiu sušičku prádla SLIM . Vopred ďakujem! :-)
agentkaz
Pred 10 rokmi
3
Plastove okna Realtek Trnava
Ahojte, co si myslite o oknach od firmy Realtek Trnava? Mate ich niekto? Ponukaju profil Gaelan 900…
mullerko
Pred 9 rokmi
8
Komin zboku
ahojte. poprosim o radu skusenych; odbornikov. zrekonstruovali sme polyfunkny proestor na bytovy pr…
jaja11111
Pred 10 rokmi
8
Žiadateľ a spolužiadateľ ???
Prosím vás môžete mi poradiť či nám nebudú na úradoch robiť problémy keď je snúbenec vlastníkom poz…
stateopera
Pred 10 rokmi
2
Odpad v pasivnom dome
Priatelia, dostal som sa k problematike v mojom rozostavanom dome a sice, ako spravit odpad, hlavne…
zero07
Pred 10 rokmi
24
Okno a vaňa
Je vhodné umiestniť vaňu pod okno? Okno má mliečne sklo
janspanik
Pred 10 rokmi
7
Granitová plynová varná doska
Má niekto skúsenosti s granitovou varnou dosku? Hlavne ma zaujíma údržba, náročnosť na čistenie, od…
jasminina
Pred 10 rokmi
1
Skúsenosť s Oresi - Livanza
Má niekto reálnu skúsenosť s touto novou radou kuchýň? Viem, že na Oresi tu veľa pozitívnych koment…
ludovit4
Pred 9 rokmi
9
Čakanie na znalca z banky
Ahojte, chcela by som vas poprosiť o vaše skúsenosti o to , kolko ste čakali ma znalca z banky, kto…
rybkal
Pred 9 rokmi
13
Omietky. Ako postupovať?
Ahojte, chcela by som poradiť a spýtať sa ako ste postupovali pri omietkach v novostavbe. Treba dáv…
jmomietky
Pred 10 rokmi
28
Realitná kancelária PAKTIV
Zdravim Vás :) Máte, prosím, niekto skúsenosti s realitnou kanceláriou PAKTIV z Trnavy? Ďakujem :)
arwen88
Pred 10 rokmi
1
Posunutie domu
Chcem sa len opytat, ak stavebne povolenie uz je vydane ci by bol problem posunut dom o meter, a pr…
slavkapo
Pred 10 rokmi
8
Kuchynská pracovná doska do týždňa
Ahojte, neviete kde by som vedela zohnať do týždňa, max. dvoch pracovnú dosku dĺžky 3 metre? Prípad…
izabelkas
Pred 10 rokmi
18
Teplota a vlhkosť v obytnom priestore
Nedávno som si kúpil vlhkomer s teplomerom aj do chalupy (asi 100 ročná stavaná z kameňa, samozrejm…
jamk1
Pred 10 rokmi
19
Lacna zumpa na pravidelnu chatu (okolo 8 m3) - z IBC nadrzi?
Ahojte, idem stavat pravidelne vyuzivanu chatu, takze by som chcel zabezpecit taku beznu zumpu (oko…
dano_debnar
Pred 4 rokmi
12
1
2
…
2477
2478
2479
2480
2481
…