O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Podnikanie v dome
Chceme stavať rod. dom a pozemok máme v centre obce kde by sa dalo aj podnikať, neviete nám poradiť…
pallinko
Pred 10 rokmi
1
Podložka pod koberec pri podlahovom vykurovaní
Zdravím Vás, má niekto skúsenosť s touto podložkou ? Zdá sa mi ako najvhodnejšia pri podlahovom …
montreal
Pred 10 rokmi
5
Poraďte pri návrhu drevených podkrovných schodov
Potreboval by som navrhnúť a vyhotoviť jednoduché, priame drevené schody do podkrovia. Nakoľko mám …
hoblinka13
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Pravidla dokončenia spodku strechy
Ahojte, neviem ako sa vola ten spodok strechy, ale chcel by som sa opytat, ci existuju nejake vseob…
godfather
Pred 10 rokmi
6
Zmena dispozicneho riesenia 3i bytu
Dobrý večer všetkým....obraciam sa na Vás s prosbou o radu pri rekonštrukcii bytu v staršom bytovom…
lenkova5
Pred 10 rokmi
25
Vyvýšené záhony
Ahojte chcem sa poradit ci mate skusenosti s tym co dat medzi zahony na chodniky okolo .Planujem na…
ups
Pred 10 rokmi
5
Projekt Standard 110. Má ho už niekto postaveni?
Dobrý večer. S mužom sme sa rozhodli pre projekt Standard 110 od promiprojektu. má ho už niekto pos…
yuyu218
Pred 10 rokmi
3
Kolko môže stať montaž plynoveho kotla
kupili sme RD,...stary kocka dom,250m2,nezatepleny,plast.okna,zatial stare vchodove dvere,mame plyn…
nadro
Pred 10 rokmi
25
sponzor fóra
KOLKO STE PLATILI ZA NOBASIL MPN HRUBKY 140mm A 120mm?
Na jar sa chystam zateplovat keramicky strop.V projekte mam doporuceny NOBASIL MPN 140mm a na to da…
lubos1565
Pred 9 rokmi
4
Kondenzacia pary na parozábrane.
Dokončujeme RD - bungalov. Máme trámový strop v nasledujúcej skladbe: SDK, 16 cm vzduchová medzera(…
zou
Pred 10 rokmi
19
Je možné použiť pochôdznu izoláciu Nobasil DDP ako nakrokvovú izoláciu na strop v bungalove?
Chcela by som použiť ako druhú vrstvu zateplenia stropu v bungalove pochôdznu doskovú izoláciu DDP …
compra
Pred 10 rokmi
3
Steico , kronopol
Minule som dal do otazky a nemohol som odpovedat tak to davam do diskusie . ma niekto skusenosti i …
spolocna
Pred 10 rokmi
7
Prerabka izieb v Prešove?
Koľko môže stať prerabka starého bytu? Ide o tri izby v byte (obývačka, dve spalne) stierky, nova e…
daniela2805
Pred 10 rokmi
5
Ako dlho trva vypracovanie znaleckeho posudku na byt cez SLSP?
ako dlho asi trva vypracovanie znaleckeho posudku na byt (1-izbovy) cez SLSP? ma s tym niekto skuse…
zanin422
Pred 10 rokmi
4
Nepáči sa mi ziadna sedacka
Ja uz som z toho zúfalá;( prešla som cele mesto a nenašla som ani jeden model sedacky, ktorý by mi …
januska11
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
99
Skratenie zavetrovacich dosiek na vaznikovom krove
Ahojte, mame vaznikovy krov, ktory je zavetreny ondrejskymi krizmi. Konce dosiek vsak moc vytrcaju…
sgi320
Pred 5 rokmi
12
Firma, zivnostnik na zakladovu dosku PN okolie.
Ahojte, viete mi odporucit nejaku firmu alebo zivnostnika na zhotovenie zakladovej dosky v PN aleb…
jmstavba
Pred 10 rokmi
3
Eternit červený ako strešná krytina
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti so strešnou krytinou eternit kladenou v roku 2000 ? Obsahuje ešte…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
2
Pripojenie El. Rúry a Myčky
Dobrý deň bývam v staršom dome a sú tam hliníkové rozvody a potrebujem pripojiť myčku a rúru kuchyň…
twister_301
Pred 10 rokmi
9
Realitka v Bratislave
Pozeram uz asi mesiac na topreality a reality a uz som zufaly z tej ponuky bytov. Chcel by som sa o…
radozy
Pred 10 rokmi
19
Slovak Telekom ... ???
Chcela by som sa opýtať, boli sme na stavebnom povolení, dali nám žiadosť, vyznačili pár vecí, ktor…
sonulka81
Pred 10 rokmi
5
Kto ma podkrovie v Bungalove 19 od Prodomu?
Dobry den, davnejsie som videla ze tu ma niekto riesene podkrovie v Bundalove19 od Prodomu. Chceli …
montreal
Pred 10 rokmi
2
Naco si dat pozor-kupa pozemku
Chceme kupit pozemok, ktorej vlastnikom je fima. Fyzicka osoba, ktora nam pozemok ponuka ma pln…
dandy05
Pred 10 rokmi
8
Typ na obklad 60x60 imitacia beton alebo cemet
Mate niekto prosim typ na pekny obklad do kuchyne 60x60 vzhlad beton alebo cement ...podla web stra…
bisazza
Pred 10 rokmi
4
Oprava starého popraskaného cementového poteru.
Zdravím Vás. Prehľadal som už toho dosť na fóre,ale zatiaľ som nič potrebné nenešiel. Prerábam pane…
janetbla
Pred 8 rokmi
14
Zakurit do podlahovky pred dlazbou?
Ahojte stretavam sa s roznymi nazormi Otazka je ci je nutne zakurit do podlahovky pred pokladkou…
43jarko
Pred 10 rokmi
14
Kto staval,stavia alebo uz byva v rodinnom dome MAXIM?Poradte co by ste teraz zmenili?
Kupili sme projekt a chystame sa tento rok stavat.Co by ste nam odporucili?co by ste vy dodatocne z…
hviezdickakate
Pred 10 rokmi
1
Gorenie, Elektrolux alebo Bosch - poradte ktoru variantu vybrat.
Ahojte, viem, uz tu bolo viacero priskevkov ohladne spotrebicov ale prehladnost dost tazka tak s…
giuditta
Pred 7 rokmi
2
Pozemok - co treba mat pred zacatim
sysell
Pred 10 rokmi
6
Firma na vodu,kurenie a kanalizaciu Košice
Ahojte Možte mi poradit dobru a cenovo prijatelnu firmu na komplet rozvody v staršom rodinnom do…
triple
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2475
2476
2477
2478
2479
…