Skúsenosť s Oresi - Livanza

Má niekto reálnu skúsenosť s touto novou radou kuchýň? Viem, že na Oresi tu veľa pozitívnych komentárov nebolo, ale toto je nový a celkom dobre vyzerajúci sortiment...Ďakujem za odpoveď. :-)
Odpovedať
To by aj mna zaujimalo a hlavne cenový rozsah v pomere ku kvalite.
Odpovedať
Pozdravujem. Reálne prvé KL z tejto značky sa montovali nejaký mesiac dozadu. Konkrétne mne sa montovali už 3 KL. Neviem aké skúsenosti máte na mysli, ale ak sa to bližšie špecifikuje, som ochotný odpovedať v rámci aktuálnych skúseností a znalostí. A k doterajším ohlasom iba toľko. Zabudnime na to, KL Livanza a Bauformat sú úplne z iného súdka ako materiálovo, tak koncepčne, ... - dalo by sa povedať, nový začiatok od Oresi. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Boli sme pozerať a tiež nás zaujali, ale ohlasy z minulosti nás od tejto značky odradili...
Odpovedať
Ja mam kuchynu od Oresi. Ale ak by som mohol, tak vratim cas a najdem si inu firmu, ktora mi za tie peniaze poskytne naozaj servis. Cakali sme na dokoncenie kuchyne viac ako 2 masiace. Prave dnes dokoncili poslednu cast. Kuchynu nam nosili po castiach. Vzdy nieco zabudli, dokonca i fakturu nam prerabali viac krat..ORESI NIKDY VIAC
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Jimmmy, opravdu mě mrzí, že poté, co jsme ti tady navrhli tak pěknou kuchyň, někdo z našich kolegů tě tak naštval. Ale to dáme do pořádku. Prosím, napiš mi buď sem do pošty anebo ještě lépe rovnou na můj mail vselicha@ oresi. Dohledám tvoji zakázku a dáme ti nějakou kopenzaci. V každém případě se moc omlouvám. Jen mi teď, prosím, pomoz vše vyřešit a zabránit opakování tvé zkušenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte,aká je prosím priemerná cena pri kuchyni Bauformat? Napr pri druhu BAKU? Aspoň cca keďže vôbec nemám predstavu. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Oresi je na Slovenskom a Českom trhu jednou z najšpičkovejších kuchyň.My máme kuchyňu ORESI - Livanza a sme s ňou nadmieru spokojny.Možna nespokojnosť môže vzniknúť ak pri zadávani parametrov buducej kuchyne v študiu natrafíte na nedobreho predavača,čo sa stávalo v Prešove v OC MAX na Vihorlatskej 1.ORESI predáva v 3och cenových kategoriach, a to od najlacnejších ORESI,stred LIVANZA a najdrachších BAUFORMAT.My sme si dali robiť Livanzu a skutočne sme s ňou velmy ale velmy spokojny.Okrem ineho neviem ktora značka dáva 7 ročnu záruku na svoje výrobky.Asi každy uzna že sa7 rokov sa čo to určite pokazi,a keď za opravu nemusi siahnuť na svoje finančne prostriedky.Samozrejme cena sa odvýja od toho či vezmete spotrebiče ponuknute predajcom alebo si ich kupite sami napr.cez internet.My sme kupovali cez ALZA.SK.Na reraz ma nenapada čo ešte napísať snáď len to že Oresi môžem len odporučiť .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?