O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Oblukove plastove okna
Prosim vas, viete mi poradit dobru firmu na vyrobu oblukovych plastovych okien? Skusali sme viacero…
montreal
Pred 10 rokmi
3
Zrušenie odberného miesta tepla/odpojenie od teplárni
Má niekto skúsenosti so zrušením odberného miesta, teda odpojenia sa od mestských teplárni? Kúpili…
ivsija
Pred 10 rokmi
1
Ako sa volaju svietidla (ledkove zrejme) na chodbu
Co su to za svietidla co sa davaju teraz tak z boku naspodok steny na chodbu v onterieroch??
wish911
Pred 10 rokmi
4
Praskliny na fasade
Este je to len prva zima odkedy mi robili zateplenie a fasadu, a uz sa mi na nej objavili praskliny…
peter53
Pred 10 rokmi
9
Koľko platíte za ročnú kontrolu kotla?
Ja mam plynovy kotol a prvy krat mi prisiel po roku skontrolovat kotol revizak.Rozobral kotol trosk…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
114
Orná pôda vyňatie na stavebný pozemok
viem že sa tu toho popísalo veľa,ale každý má iné súvislosti. Moja otázka je či treba žiadať o vyňa…
mirkita
Pred 10 rokmi
4
Prasklina v kúpeľňovom obklade
Chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s vodorovnou prasklinou po obklade v kúpeľni? Prasklina j…
okalik
Pred 10 rokmi
7
Čo je potrebné vybavit okolo vytvorenia stranky na predavanie na nete?
ahojte žienky...uvažujem o predavaní neakych veci cez internet na neakej kontretnej stranke mojej..…
cukrik25
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Sklená vata - kam s ňou?
Chystame sa stavat dom. Oteplovat chceme polystyrenom. Chcela by som sa spytat, ci je mozne niekde …
jan45
Pred 10 rokmi
10
Poznáte firmu, ktorá montuje interiérové sklenené dvere?
cca pred dvoma rokmi nám jedny fušeri z Trenčína namontovali sklenené dvere a dnes ráno nám odpadli…
marinak53
Pred 10 rokmi
3
Môžem mať príjazd k svojmu pozemku cez obecnú cestu, ktorá stojí na nevysporiadanom pozemku?
Vopred díky za názory. K nášmu pozemku vedie jediná cesta - zaznačená aj v katastri ako miestna ces…
hackarka
Pred 6 rokmi
17
Skusenosti so sanitou JUNGBORN?
Ahojte, ma niekto skusesnoti so sanitou JUNGBORN z Hornbachu? Rozmyslame o zavesnom WC. :-)
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
5
Projekt zahrady,realizacia vysadby a zavlahovy system-skusenosti a odporucenia? Kosice.
Chcem sa Vas spytat,mate v Kosiciach a okoli nejake dobre skusenosti so zahradnymi architektmi,resp…
draik
Pred 10 rokmi
3
Byt alebo dom?
ahojte, chcela by som sa opýtať, či je možné kúpiť byt (úver) a po pár rokoch byt predať? Máme toti…
abreal
Pred 10 rokmi
10
Ytong cena, stavebniny
Ahojte, viem ze sa budem opakovat, ale vedel by mi niekto poradit nejake stavebniny, alebo predajcu…
matusiak
Pred 10 rokmi
3
Francuske okno
Dobrý deň, chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti s francúzskymi oknami ale väčšími napr na 8metro…
cubicomp
Pred 10 rokmi
4
PRESOV alebo POLSKO - kuchyne
Dobrý deň, niekto z Prešova, čo robí lacne vstavané kuchynské linky, a tiež aj iný nábytok? Alebo n…
zenabla
Pred 10 rokmi
8
Železobetonový veniec v interiéri. Ano alebo nie?
Ahoj strechári, poraďte mi či železobetónový veniec skryť za sadrokartónový strop alebo ho môžem ne…
montreal
Pred 10 rokmi
25
Ake mate skusenosti s matracmi VEGAS?
Planujeme si kupit matrace,celkom sa mi pozdavaju matrace Vegas. Zodpoveda cena kvalite?
martin4321
Pred 3 rokmi
9
Zalozne pravo v prospech zalozneho veritela
Ahoj, kupujem byt na HU a chcem sa opytat na jeden bod v kupnej zmluve: "Predavajuca vyhlasuje, ze…
karol10
Pred 10 rokmi
3
Pultova strecha sklon 5% - existuje aj ina moznost ako Fatrafol ?
Zdravim, bungalov 13x10m. Pultova strecha so sklonom iba 5% (2,9°). Strecha klesa na tej 10m stene…
hydroizolacia
Pred 10 rokmi
19
Ťarchy v liste vlastníctva
Čaute, len sa chcem uistiť: Chceme kúpiť byt na ktorý bola ťarcha aj exekúcia ešte pred 5 rokmi. M…
jul17
Pred 10 rokmi
6
Pridanie spoluúčastníka do stavebného povolenia kvôli hypotéka + aj do katastra
Minulý rok sme vydražili pozemok. Vtedy dražobná spoločnosť do listu vlastníctva napísala len mňa. …
martuska75
Pred 10 rokmi
4
Kúpa bytu...
Čaute, len sa chcem uistiť: Chceme kúpiť byt na ktorý bola ťarcha aj exekúcia ešte pred 5 rokmi. M…
norko126
Pred 10 rokmi
3
Výmena okien v zateplenej bytovke
Neviete mi prosím poradiť, ako je to s výmenou starých okien za plastové v už zateplenom bytovom do…
dedo758
Pred 10 rokmi
2
Doporucenie projektanta, architekta
Viete niekto doporucit dobreho projektanta,architekta na rekonstrukciu rodinneho domceka..dakujem
michaelak2
Pred 9 rokmi
12
Kúpa bytu v novostavbe Tammi Dúbravka, YIT
Ahojte, Plánuje tu niekto kúpu bytu v projekte YIT Tammi? Čo si myslite o projekte, pripadne ak…
hubymaster
Pred 7 rokmi
26
Renovácia starej cca 70 ročnej, smrekovej palubovky/dlážkovice.
Potrebovala by som poradiť ohľadom renovácie staršej a dosť poškodenej palubovky. Nevieme ako na to…
kloc
Pred 10 rokmi
3
Renovácia starej smrekovej palubovky/dlážkovice, cca 70 ročnej.
Potrebovala by som poradiť ohľadom renovácie staršej a dosť poškodenej palubovky. Nevieme ako na to…
janaapavol
Pred 10 rokmi
1
Sháním tento projekt na baráček!!
Našla jsem tuto stránku http://mojdom.zoznam.sk/gl/274467/1496123/Pasivny-dom-stal-manzelov-64-000-…
mac1nka
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2481
2482
2483
2484
2485
…