O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpa bytu v novostavbe Tammi Dúbravka, YIT
Ahojte, Plánuje tu niekto kúpu bytu v projekte YIT Tammi? Čo si myslite o projekte, pripadne ak…
hubymaster
Pred 7 rokmi
26
Renovácia starej cca 70 ročnej, smrekovej palubovky/dlážkovice.
Potrebovala by som poradiť ohľadom renovácie staršej a dosť poškodenej palubovky. Nevieme ako na to…
kloc
Pred 10 rokmi
3
Renovácia starej smrekovej palubovky/dlážkovice, cca 70 ročnej.
Potrebovala by som poradiť ohľadom renovácie staršej a dosť poškodenej palubovky. Nevieme ako na to…
janaapavol
Pred 10 rokmi
1
Sháním tento projekt na baráček!!
Našla jsem tuto stránku http://mojdom.zoznam.sk/gl/274467/1496123/Pasivny-dom-stal-manzelov-64-000-…
mac1nka
Pred 10 rokmi
1
Čím kurite v krbových kachliach?
Tí čo máte doma krbové kachle,čo považujete za lepšie riešenie...aj cenovo aj vyhrevnosťou?drevo al…
riama276
Pred 10 rokmi
4
Kotol alebo gamatky
dobrý den vie mi niekto poradit... do 5 izboveho staršieho domu... je vhodnejšie kurenie formou gam…
duzu
Pred 8 rokmi
16
Posuvne dvere do hrubsej steny
Dobry den , potrebujem namontovat posuvne dvere eclisse hrubky 150mm na nosnu priecku 250mm a nevie…
rafko1234
Pred 10 rokmi
4
Čo ešte treba na stavebné povolenie ? :)
Tak máme kupeny pozemok, uz ho mame prepisany aj na mene, vsetky papiere a zmluvy ohladom prepisu m…
woodsboro17
Pred 10 rokmi
22
sponzor fóra
Hladám firmu na strojové omietky a potery
Poradte mi kvalitnú firmu ma strojové omietky a potery okres Lučenec,Rimavská Sobota.ďakujdm
kristian_agoston
Pred 4 rokmi
11
Môže nám pukať nový krov??
Po rekonštrukcii počujem v dome silné praskanie alebo buchnutie, manžel tvrdí že to pracuje drevo a…
gumozebra
Pred 10 rokmi
4
Poradíte projekt 4 izb. domu - bungalovu, korého výstavba nepresiahne 70 000eur?
plánujeme stavbu v BA kraji a radi by sme si ho dali postaviť na kľúč, prípadne časť svojpomocne
vanessa06
Pred 10 rokmi
6
DEKOR DVERÍ
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu, mám hroznú dilemu, chystám sa v dome meniť interiérové dvere, pr…
januska41
Pred 10 rokmi
1
Vodovodné batérie Vanity
Ahojte, máte niekto kúpeľňové vodovodné batérie, konkrétne umývadlovú a sprchovú v prevedení bro…
mravcica
Pred 10 rokmi
1
Betónovy plot - vychodnè Slovensko
Vie niekto poradiť spoľahlivú firmu na betónove ploty -východne Slovensko. Potrebujeme ohradiť 39 m…
astley
Pred 10 rokmi
3
Zákonna lehota na katastry vymaz zálož. práva je 60 dni pracovných alebo kalendárnych?
resp. Aj vklad na kataster je 30 dni len neviem ci kalendárnych alebo pracovných, dosť mi to pomôže…
kloc
Pred 10 rokmi
4
Šatník knižnica
poraďte kto mi spraví knižnicu-jednoduchú,funkčnú/veľa kníh/ a šatníkové skrine resp regále-do samo…
janamala
Pred 10 rokmi
2
Výška hypotéky (%)
Dobrý deň, neviete prosím vás, čo je na tom pravdy, že banky začali od 02/2015 poskytovať hypotéky …
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
8
Drez pod pracovnou doskou a odkvapkavac
Dobry den, dievcata, chcem Vas poprosit o radu, nazor, skusenosti.. Do kuchyne by som chcela drez, …
stolverka
Pred 10 rokmi
3
Certifikáty
dostali ste pri preberaní plastových okien,resp.dverí aj certifikáty od profilov,kovania,zámkov a v…
maki6
Pred 10 rokmi
4
MAGMARELAX izolacia stropu
Ahojte má niekto skúsenosti s firmou MAGMARELAX? Ponúkajú izolovanie stropu za 3 hod urobitvsetkoa …
martenen
Pred 10 rokmi
1
Drez pod pracovnou doskou a odkvapkavac
Dobry den, dievcata, chcem Vas poprosit o radu, nazor, skusenosti.. Do kuchyne by som chcela drez, …
marinak53
Pred 10 rokmi
2
Kdo stavěl z okolí Šamorína? ?
Máme možnost stavět na vlastním pozemku, jen nemáme dostatek informací o stavění a tak by jsme rádi…
mac1nka
Pred 10 rokmi
1
Viete poradit sikovneho interieroveho dizajnera v Kosiciach?
Ahojte, kupujeme mezonetovy byt v Kosiciach a radi by sme ho ciastocne zrekonstruovali. Hladame sik…
vjerka22
Pred 10 rokmi
1
Kúpa bytu na hypotéku v Slovenskej sporiteľni,ak časť kúpnej ceny je hradena formou vinkulacie
Ahojte,je tu niekto,kto v poslednom polroku riešil hypotéku v SLSP a chcel časť kúpnej ceny uhradiť…
zuzuliatko18
Pred 10 rokmi
4
Podlahové kúrenie, voda, kanalizácia..od koho ste brali materiál..poraďte prosím..
Ahojte ideme robiť kúrenie, vodu a kanalizáciu a materiál by som si chcela pozháňať sama..chcem vás…
spolocna
Pred 10 rokmi
4
Zúženie bsm kvôli hypotéke
Dobrý deň, kupujem rodinný dom na hypotekárny úver ale keďže moja manželka má vek nad 35 rokov n…
michalmakovnik
Pred 10 rokmi
7
Ahojte, má niekto na predaj ručnú drážkovačku- na el. do ytongu?
:-) Ahojte, má niekto na predaj ručnú drážkovačku- na el. do ytongu? Díky za pomoc
vladek21
Pred 10 rokmi
6
Môžem vybúrať zárubňu v byte ? pomôžte prosím
Ahojte. Prosím všetkých o radu, či môžem v panelákovom byte vybúrať zárubňu...neviem, či tie zárubn…
bisazza
Pred 10 rokmi
13
Hľadám človeka na stavebný dozor
Dobrý deň, Kto mi vie odporúčať spoľahlivého a seriózneho človeka na stavebný dozor ohľadom stav…
palopo
Pred 10 rokmi
1
Stavba domu - materiál
Dobrý deň, Vedel by mi niekto na základe študie domu odporúčať materiál ( obvodové mury,strop …
sysell
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2482
2483
2484
2485
2486
…