O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aku farbu stablonu k ciernej streche?
Zdravím nemá náhodou niekto foto takejto alebo podobnej skladby? - farba strechy a odkvapov tmav…
angie222
Pred 10 rokmi
3
Poradte prosim kvalitneho stolara na kuchynu ,ktory pracuje aj s dyhou v okoli KE.Ďakujem
Hľadám šikovného stolára na kuchyňu v okolí Košic ,ktorý pracuje ,aj s dyhou.
lorengke
Pred 10 rokmi
2
Poradite kvalitneho stolara na kuchynu v okoli KE?
Poradte prosim kvalitneho stolara na kuchynu ,ktory pracuje aj s dyhou v okoli KE.Ďakujem
domaro
Pred 10 rokmi
2
Poradte ako prerobit byt...
Toto je momentalne nas byt, ideme ho prerabat. Je tehlovy, cize planujeme hybat prieckami, akurat t…
vavam
Pred 10 rokmi
4
Poradte ako prerobit byt...
Toto je momentalne nas byt, ideme ho prerabat. Je tehlovy, cize planujeme hybat prieckami, akurat t…
vavam
Pred 10 rokmi
1
Poradíte záves do chodby?
hľadám nejakú metráž (alebo aj hotový záves) hrubej látky, na záves do chodby v RD. chodba je prepo…
stolverka
Pred 10 rokmi
2
Komplet obklad?
Zdravím všetkých, keďže starosti mám za sebou (zháňanie bytu a hypo), prišli na rad príjemnosti a b…
peto99
Pred 10 rokmi
13
Je mozne zohnat kuchynu z masivu a so striekanymi dvierkami do 4000eur?
Mozno hlupa otazka, lebo viem ze je to drahe, ale nemame skusenosti s kuchynami vobec a nemam preds…
hela61
Pred 10 rokmi
31
sponzor fóra
Novostavba bungalov
Vybrali sme si projekt rodinného domu,zaujimaju nás nejaké pripomienky,postrehy,navrhy...
jagermeisters
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
115
Aky poter
Dobry den , neviem sa rozhodnut aky poter mam dat na podlahove vykurovanie ci cementovy alebo anhyd…
rothaus
Pred 6 rokmi
1
2
52
Skolaudoval už niekto schodisko bez zábradlia?
Dobrý deň, chcem sa spýtať či je u nás reálna šanca skolaudovať schodisko bez zábradlia.? Existuje …
jamk1
Pred 10 rokmi
10
El. rura bosch - nizka teplota?
Ahojte, chcela by som sa spytat najma tych co vlastnia XXL elektricku ruru Bosch: ako sa vam v nej …
minqea
Pred 10 rokmi
3
Byt
Dobrý deň. Nepredáva tu niekto sklenené dvere do sprchového kúta? Chceme si ho vymurovať, ale tie s…
blacklady
Pred 10 rokmi
4
Vizu kuchynskej linky
Najde sa tu niekto s fantáziou a chuťou pohrať sa s našou budúcou kuchynskou linkou. Fantáziu nechá…
anickaslovackova
Pred 10 rokmi
11
Hľadám spoľahlivú stavebnú firmu BB
Hľadám stavebnú firmu, ktorá by sa postarala o VŠETKO! od projektu až po zateplenie... odporúčili m…
stefan222
Pred 4 rokmi
5
Poraďte s rozmiestnením kuchyne...
Keďže je tu veľa šikovných ľudí s dobrými nápadmi prosím aj ja o pomoc pri zostavovaní kuchynskej l…
atlaska
Pred 10 rokmi
17
Bývanie v bungalove - kde skladujete veci?
Tí čo bývate v bungalovoch bez garáže a pivnice, kde máte odložené bicykle a napr.záhradný nábytok?
fabo123
Pred 10 rokmi
7
Reálna cena za tento dom?
Je cena tohto domčeka reálna? Veľmi sa nám páči...ale nie som si istá či tá cena je reálna pri výst…
sysell
Pred 10 rokmi
1
2
34
Pouziva niekto termostat Google Nest ?
Ahojte, pouzivate niekto termostat od Google - Nest ? - ako ste realizovali zapojenie v nasich po…
mgx
Pred 7 rokmi
1
2
53
Pouzitie jedneho termostatu pre styri okruhy (miestnosti)
Ahojte, mam v rodinnom dome naplanovany kotol Buderus Logamax Plus GB162. V dome bude pouzite len …
gkrivanek
Pred 10 rokmi
5
Poradíte šikovných ľudí na stavbu domu v NR?
Ahojte prosím,kto má dobrú skúsenosť dajte info ...ďakujem
skorpy
Pred 10 rokmi
8
Byvanie pri ceste (napr. Rovinka)
Chcela by som sa opytat, ci ma niekto z vas skusenosti s byvanim v Rovinke, konkretne na Riecnej ul…
majki555
Pred 10 rokmi
5
Hypotéka v Rakúsku-viete mi niekto pomôcť s kým to môžem konzultovať?
Ahojte, chceme kúpiť dom v Rakúsku, už máme aj vyhliadnutý a radi by sme riešili hypotéku v AT. Vi…
shati14
Pred 10 rokmi
6
Uhol schodiska
Dobrý deň, dali ste si tu niekto do interiéru segmentove schody? Potrebovala by som informaciu, pod…
richard71
Pred 10 rokmi
3
Dierka v sieti proti hmyzu
Ahojte, potrebujem poradit. od leta minuleho roku mame na oknach siete proti hmyzu. Najprv na jese…
luci0106
Pred 10 rokmi
6
Čím vyčistím bledú indukčnú dosku
Poradíte mi niekto, mám bledú indukčnú dosku a neviem vyčistiť hnedé kolesá od hrncov, mám pocit, ž…
jetokuko
Pred 10 rokmi
2
Skrinky pod TV
Pozdravujem. Viete mi prosim poradit kde zozeniem skrinky pod TV - biele leskle na zavesenie na ste…
lubomird
Pred 10 rokmi
1
Ako vyriešit komín???
Zdravím.Budem rád ked mi poradite alebo dáte mi nápady.Máme kotol elexia komfort asi turbo kotol es…
dedo758
Pred 10 rokmi
16
Obyvacka orientovana na SV
Ahojte, sme v procese výberu pozemku, ktorý však nemá ideálnu orientáciu, vchod je z JZ (25x60).…
martin880
Pred 10 rokmi
24
Točené schody cena
Chcela by som sa opýtať, koľko cca stoja točené železné schody s drevenými stupnicami na mieru. mát…
zuzanasle
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2484
2485
2486
2487
2488
…