O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stavba domu - materiál
Dobrý deň, Vedel by mi niekto na základe študie domu odporúčať materiál ( obvodové mury,strop …
sysell
Pred 10 rokmi
2
Sklenene posuvne dvere
Chcele by som sa opytat ci je niekto, alebo firma v okrese Vranov nad toplou, alebo Michalovce, kto…
vieracorreia
Pred 10 rokmi
1
Návrh pasívneho bungalovu
Zdravím Vás. Je tu nejaký projektant, statik alebo šikovný architekt, ktorý by bol ochotný a schopn…
teoretic
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
6
7
196
Komin schiedel permeter
aky mate nazor na tento http://www.schiedel.sk/produkty-kominy/schiedel-nerezove-kominove-systemy/p…
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
10
Ziadost o povolenie na rekonstrukciu
Dobry den. Chystame sa uplne zrekonstruovat byt v KE ( vemena elektriky, jadra, ...). Staci nam poz…
luciella
Pred 10 rokmi
5
Telekom vyjadrenie
Ahojte, poprosím o radu s vyplnením prvej strany na vyjadrenie od telekomu k stavebnému povoleniu. …
eewee8888
Pred 10 rokmi
5
Potrebujem radu pri projekte alfa108
Dobry den, mame vybraty domcek od wranders Alfa108, ale potrebovala by som poradit pri nejakych zme…
montreal
Pred 10 rokmi
6
Má niekto postavený, alebo stavia niekto projekt LAGUNA 22 , nízkoenergetický montovaný?
Mám záujem o tento projekt, ale vsade som videl len murovaný.
soram3
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Vymysleli sme si projekt
Potrebujeme projekt na úzky pozemok (14,25m x 40m). Tak sme si vymysleli.... Čo poviete?
madein1974
Pred 10 rokmi
10
Vrtanie studni. Skusenosti zo zemevrt.sk
Caute. Planujeme si dat vyvrtat studnu. Stavame pri Trencine. Ma niekto skusenosti s vrtacmi zo…
honey2312
Pred 10 rokmi
3
Skúsenosť so spoločnosťou na vysporiadanie pozemkov
Ahojte riešim už vyše roka vysporiadanie pozemkov keďže vďaka emigrácií mame na LV Slovenský pozemk…
bakajka
Pred 10 rokmi
1
Pozemok bez prístupovej cesty - poľná cesta
Máme možnosť kúpiť pozemok evidovaný ako orná pôda v zastavanom území obce. Je to vlastne "záhrada"…
aii
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
85
Kúpa domu v Rakúsku a následný život-čo treba vybaviť a za koľko?
chcem Vás poprosiť o rady - tí čo bývate v Rakúsku. Máme záujem ako rodina začať bývať v AT, normál…
snowy66
Pred 10 rokmi
2
Pomoc s vizualizáciou
Ahojte! Mám zatiaľ tieto vizualizácie, určite budú ešte nejaké zmeny. V čom by som potrebovala pom…
angi81
Pred 10 rokmi
1
Podbitie strechy Thermowoodom
Aký je váš názor na použitie Thermowoodu (http://lnk.sk/s/s4P) na podbitie presahu strechy. Thermow…
rmu
Pred 10 rokmi
7
BUNGALOV 1205 od Idealnebyvanie.sk
Ahojte hladam majitelov/ stavitelov/ fanusikov tohto domu. My ho chceme zacat stavat tento rok, pr…
martinka1717
Pred 9 rokmi
25
Astrolog, astrologička, vedel by niekto poradiť v BB ?
Mám pár otazok na skúseného človeka v tomto obore.
vrajmantak
Pred 10 rokmi
2
Novostavba Bungalov...
dobry den, chcem sa spytat na nazory, postrehy k tomuto projektu http://www.projektydomov.com/proje…
snowy66
Pred 10 rokmi
5
Presunutie meračov vody v paneláku - oznámenie
Ahojte, ideme prerábať kúpeľňu v paneláku. V stúpačke potrebujeme zdvihnúť merače vody vyššie, bude…
17antigona
Pred 10 rokmi
6
Farba na kožený gauč
Existuje nejaký sprej/farba/hocičo, čím by som zafarbil gauč? Ale aby sa farba nezlupovala, resp. N…
moggie_1
Pred 10 rokmi
2
Ako si vyrátať daň z prenájmu bytu ?
Ahojte, potrebovala by som poradiť, ako si vyrátať daň z prenájmu bytu, ako ho mam zaťažený hypoték…
andreah25
Pred 10 rokmi
7
Pračka v kuchyni.
Potrebovala by som nejaký dobrý nápad ako vyriešiť kryt na pračku z horným otváraním , umiestnenej…
henrieta444
Pred 10 rokmi
1
Ako vybrat deku?
Ahojte, chcem sa vas opytat, aky je rozdiel medzi dekou z mikrovlakna (napr: http://bit.do/mikrovla…
liii
Pred 10 rokmi
4
Som tu nová - jakap
Ahoj volám sa Jana,som zo Zvolena. Rada si prečítam vaše názory a išpirácie. :-)
jakap
Pred 10 rokmi
1
Ahoj strechaci,prosim vas mate niekto skusenosti s masivnou kuchynou -bielej farby??
ako je to s udrzbou???chceli by sme cely dom v klasicizme,duchu anglickeho stylu,len sa obavam biel…
majki555
Pred 10 rokmi
2
Brizolit
Dal si niekto na novostavbu brizolit?
vikino27
Pred 3 rokmi
8
Prosim o nazory na nami navrhuty projekt
Ahojte, navrhli sme si nasledovny podorys. Podkrovie predstavuje zatial len hruby nacrt. Prosim Vas…
atlaska
Pred 10 rokmi
14
Sadrokartónový podhľad ALU rohovníky
Zdravím chcem sa spýtať na jednu vec, prerábame si byt, a robím aj sadrokartónový podhľad v obývačk…
drakoager
Pred 10 rokmi
14
Vlastní návrh půdorysu, připomínky
Ahoj, prosím všechny o vaše postřehy, tipy a nápady k vylepšení našeho půdorysu. Děkuji moc
smoulinka51
Pred 10 rokmi
10
Klasicke podlahove kurenie do bytu-novostavba ano ci nie?
Ahojte, ake mate skusenosti s klasickym podlahovym kurenim v byte.novostavbe?Oplati sa ci radsej kl…
kranex
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
2483
2484
2485
2486
2487
…