Klasicke podlahove kurenie do bytu-novostavba ano ci nie?

Ahojte, ake mate skusenosti s klasickym podlahovym kurenim v byte.novostavbe?Oplati sa ci radsej klasicke radiatorove kurenie?
Odpovedať
ak mas moznost jednoznacne podlahovka a lacne pracujuci kondenzacny kotol
Odpovedať
@miandre ak sú peniažky, tak určite podlahovku. Netreba zabúdať na jeden fenomén, na ktorý sa už sťažovalo pár ľudí, lebo očakávali že budú mať permanentne teplú podlahu, keďže majú podlahovku. V dobre zateplenom objekte kúrenie neide nonsto, ale zapína len občas na doplnenie strát pri poklese teploty. Treba na to myslieť, hlavne ak si niekto zvolí keramickú dlažbu a je trochu zimomravý.
Odpovedať
@miandre a netreba zabudat nato ze je to fenomen sucasnej doby vdaka comu mame krcove zily... jaaaj neviem ci plakat ;-( alebo sa smiat :-)
Odpovedať
@miandre V činžiaku budeš podlahovkou vykurovať aj spodných susedov, a určite na to nemáš povolenie od väčšiny majiteľov domu, vzhľadom na teplotnú rozťažnosť betónu. Radiátori sa ľahšie regulujú, montujú aj opravujú. Vyššiu účinnosť môžeš dosiahnuť väčšími radiátormi ak máš vlastný kondenzačný plynový kotol..
Odpovedať
ja mam v baraku podlahovku aj radiatori a mam zapnute len radiatori a dokorujem krbom, vzdy ked som mal podlahovku sli na nas choroby a podobne problemi, sice je to lepsie teplo ale urcite to ma aj nevyhodu hlavne zdravotnu.
Odpovedať
@godfather no,ja som po operácii obidvoch nôh krčové žily mám 55 rokov a za celý tento čas som stála na podlahovke 10 minút?!!! a kebyže staviame dom tak podlahovku,ale aj krb.
Odpovedať
@godfather mam v rodine viac ludi co maju krcove zily, nikto z nich nema podlahove kurenie...
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 jnj,krcove zily mame vdaka genetickej predispozicii...su vsak ludia ktory veria roznym konspiraciam..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?