Navrh kupelne123

:-o Vie mi niekto poradit, aky sprchovy kut vybrat? Popripade pripomienky k dispozicii kupelne? Prava strana je sikma strecha.
Odpovedať
Profilova fotka
@taana ja osobne by som nedala rohovu vanu ale klasicku, rohova opticky zabera vela miesta... a WC urcitie nie sikmo...
Odpovedať
taana,nechcela by si radšej murovaný sprchový kút? Moji známy sa sťažujú, že im to okolo zásteny chytá pleseň. Kamarát čo prerába byty odporúča radšej murovaný. Mne to ide tiež tak vymurovať.
Odpovedať
@jakap tak to je rada za vsetky drobne..... ak sa im tam teraz chyta plesen, tak na murovanom by to bolo to iste.
Odpovedať
Prepáčte,pani taana že som prispela. Ako čítam nemám nato. Ešte raz prepáčte.
Odpovedať
@jakap urážaš sa zbytočne, @eduadgein napísal len pravdu.Ak je raz pleseň v kupelni treba riešiť ten stav a nie murovaným kútom. Tvoj kamarát to radí, lebo lepšie na tom zarobí, ako keď sa osadí hotový sprcháč. Okrem toho murované idú do úzadia, práve pre ich mohutnosť vo zvyčajne malých miestnostiach.
Odpovedať
Profilova fotka
@taana s rohovou vanou si to nerozmyslite? Vyzera, ze mate dost miesta..volila by som volnestojacu. Co sa tyka sprch. Kuta nie je pravda, ze idu do uzadia. Cenovo su sice vyhodnejsie, ale krajsie su bezpochyby murovane
Odpovedať
Profilova fotka
@taana k podorysu by som mala nejake pripomienky, ale nerada sa vyjadrujem pokial nepoznam vsetky premenne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
OPRAVA prispevku vyssie:Co sa tyka sprch. Kuta nie je pravda, ze murovane idu do uzadia. Cenovo su sice vyhodnejsie plastove, ale krajsie su bezpochyby murovane 8-)
Odpovedať
murovaný sprch. kút opticky zmenší kupelku. Neviem, či aj pôdorys murovaného nezaberie viacej miesta. Tiež sme stáli pred rozhodnutím, nakoniec sme dali sprch. kut do štvrťkruhu. A keďže je kút pri dverách, tak som v konečnom dôsledku rada rozhodnutiu. Ja som trochu pozerala aj na čistenie spodnej časti. Vanička sa ovela ľahšie pretrie ako škáry dlažby. Tiež by som nedávala takúto oblú vanu, ako máš navrhnutú, ale klasiku. Wc šikmo-tiež neviem, prečo ste tak volili...nie, ak sa dá.
Odpovedať
Profilova fotka
aha este posledna vec: pod murovanym sprchovacim kutom si predstavujem to, co je na foto, nie dalsiu miestnost v miestnosti.
Odpovedať
Ci je takato predstava aj realna neviem. Na lavu stranu za dvere by som dal klasicku vanu + zavesne WC, na pravu stranu by som dal umyvadlo ( pekne siroke)+ sklenenu stenu ako sprchovy kut namiesto rohovej vane. Otazka je aka je ta sikmina. to je neznama
Odpovedať
Dakujem vsetkym za nazory.. Toto je povodny stav. Nakolko vanu v rozpocte nemame, tak musi zostat stavajuca.. Tiez som chcela murovany, bohuzial mi nepresiel :(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@taana jednoznačne murovaní ovela lepšia údržba ziadny silikon a tak
Odpovedať
@dizajnerky ja som hovorila o murovanom, kde je bočná stena nie zo skla, ale napr. z ytongu, tie idú do úzadia. Samozrejme kút so sklen. zástenou je dnes takmer najpopulárnejší, ale to vie každý.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My máme rozloženie kúpeľne približne rovnaké a dali sme si vymurovať sprchový a wc máme rovno to šikmé no neviem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces mat kupelnu krasnu, priestrannu, cistu, volil by som skor skleneny kut bezramovy. Vypada to podstatne krajsie ako murovany. A pozor !!! Na murovany kut potrebujes kvalitneho majstra obkladaca. Totiz pri murovanom ti vznikaju vonkajsie uhly na muroch ktore treba pekne oblozit, treba pouzit yolly hrany. A to nie kazdy pekne zvladne. Nehovoriac o tom ze pri murovanom stracas svetlo. Podla mna niet nad pekny bezramovy skkeneny kut, je to vsak za viacej penazi ako murovany.
Odpovedať
Profilova fotka
@taana V prípade podkrovnej kúpeľne by som určite sprch. kút nemuroval. Hlavne kvôli sklonu strechy a svetlu. Ako písal @pikis bezrámová zástena by bola najvhodnejšia... Ohľadom výberu zásteny kukni môj článok: http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?