O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako ukotvit pultovu striesku?
Zdravim, vedel by mi niekto skuseny poradit, ako uchytit striesku k obvodovej stene z Heluzu, kde b…
dusko62
Pred 10 rokmi
5
Biele interierové dvere
Ahojte. Nemá tu niekto náhodou biele steny aj biele dvere?? alebo videl už niekto niečo taká?? že č…
anutka1
Pred 2 rokmi
30
Skúsenosti s firmou Geotherm Trnava
Ahojte. Máte s touto firmou niekto skúsenosti? Dal som si ku nim naceniť TČ, podlahové kúrenie, …
majcurs
Pred 1 rokom
15
Uzitocne rady pri navrhovani satnika
Ahojte, mam miestnost 2,5 m x 3 m, chcela by som tam urobit satnik po troch stranach, len sa nejako…
atlaska
Pred 10 rokmi
4
Založenie pozemku ale stavať na ňom nechcem
Chceme zobrať úver na rekonštrukciu rodičovského domu. Dom nechceme založiť ale radi by sme založil…
sliva1001
Pred 10 rokmi
7
Parametre digestora
ake parametre pozerat pri vybere digestora? Aka je znesitelna maximalna hlucnost? Aky by mal byt …
calimero
Pred 9 rokmi
24
Dobry den, kde sa da v okoli Martina, alebo Ziliny pozicat rotavator?
Benzinovy rotavator
loksiklubos
Pred 10 rokmi
3
Kuchyna z Ikei plánovač
Zdravím, nakoľko Ikea má úplne na figu plánovač, viem, že sú ľudia, ktorí vám z Ikeáckych skriniek …
roxana280
Pred 10 rokmi
17
sponzor fóra
Má niekto skúsenosť s práčkou SIEMENS WM14T360BY, FL?
Vyberám spredu plnenú práčku a sušičku. Nebudú uložené na sebe.Uvažujem nad zn Siemens. Poraďte, oc…
agalia
Pred 10 rokmi
4
Firma ABW - ake mate skusenosti s plotovymi tvarnicami?
Dobry den, kedze som nenasla podobnu diskusiu, vytvorila som novu. Mate skusenosti s plotmi od firm…
delict
Pred 6 rokmi
13
Správna orientácia podľa svetových strán
Ahojte. Ktorý z projektov by ste si zvolili vy vzhľadom na orientáciu svetových strán?
jjaska
Pred 10 rokmi
7
Je možne vybrať si inú nehnutelnosť?
Chcela by som radu ohladom: Vybrali sme si dom . Realiťak vravel že je všetko v poriadku vysporiada…
blackomt
Pred 10 rokmi
6
Viete mi niekto poradiť partiu z okolia Piešťan na zateplenie krovu a stropu v bungalove?
Máme otvorený strop v obývačke a časť podkrovia bude galéria takže potrebujeme dobre zaizolovať min…
stavebnymaterial
Pred 10 rokmi
2
Kúpili by ste?
Dobrý deň, Máme možnosť kúpiť tento dom. Veľa našim známych sa k tomu postavilo negatívne kvôli …
cililink
Pred 10 rokmi
1
2
41
EPS školenie
Viete mi poradiť kam na školenie EPS?
andiablo
Pred 10 rokmi
5
Pozor na skupinku pod Tomasom Horvathom, posobiaci okolo BA!
Ahojte, zial natrafili sme opat na neserioznych remeselnikov, inzeruje na bazos.sk, rekonstruuju by…
kvetinka765
Pred 10 rokmi
2
Byvanie na Besenovskej ceste Nove Zamky
Dobry den, najde sa tu niekto kto byva v tejto lokalite? Rada by som si vymenila Vase skusenosti s …
lenka_21
Pred 10 rokmi
1
Siete v blízkosti pozemku cena??
Zdavím, rád by som sa vás spýtal na cenový odhad pre siete ( voda, elektrina, plyn, kanalizácia) .…
adka1978
Pred 10 rokmi
4
Uprava stavebneho tovoru pred montazou okna
Ahojte,mam stavbu z tehly P+D a chcem dat okna na pasky.Cim mam zrovnat tie P+D ?Staci kleber? A co…
ibv
Pred 10 rokmi
4
Vizualizacia Kupelne a Kuchyne
Dobry den , potreboval by som poradit.Chcel by som si sam spravit 3D navrh kupelne a kuchyne ale ne…
marinak53
Pred 10 rokmi
3
Kuchyňa na mieru
Robil vám niekomu kuchynskú linku na mieru stolár M.K. zo Žabokrekov pri Martine? Alebo máte niekto…
ivitom
Pred 10 rokmi
1
Porfix + zateplenie
Zdravím. Po dlhom uvažovaní a čítaní sme sa rozhodli reallizovať stavbu z porfixu. Rád by som sa sp…
hindzi
Pred 10 rokmi
20
Krbove kachle s deflektorom
Dobry den Prosim Vas vedel by mi niekto poradit krbove kachle s odnimatelnym deflektorom , nakolk…
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
5
Prehnana armatura do zakladovych pasov?
Chcel by som vas poprosit o radu resp. nazor na nase armovanie v zakladovych pasoch, ktore nam navr…
spiderhst
Pred 10 rokmi
18
Uprava vody
Ahojte, pisem sem lebo som uz zufala :( kupili sme si pozemok a dali sme si navrtat studnu, lebo vo…
jan123456789
Pred 1 rokom
22
Doladenie kuchyne
Ahojte. Mám kuchyňu vo farbe čerešna a neviem aký obklad by sa k nej hodil, farba stien, prípadne n…
dana_l
Pred 10 rokmi
8
Podlaha v kotolni
Je potrebne nejakym sposobom zosilnit podlahu pod kotlom a akumulacnou nadobou? V projekte mam zakr…
mr79
Pred 10 rokmi
12
Váš názor na môj návrh NED/skoro PD
Ahojte, chcem Vás poprosiť o názor na tento návrh: Takže kde začať... Pôvodne som nemal v pláne s…
sysell
Pred 10 rokmi
1
2
37
Kuchyna znacky PINO
Ahojte, ma niekto skusenosti so znackou kuchyne PINO? Napiste prosim vase skusenosti, dakujem moc
mandarinkaa
Pred 10 rokmi
5
Kde kúpiť univerzálne gumené kolieska na kancelárske stoličky?
Ahojte, máme drevenú plávajúcu podlahu s podlahovým kúrením, preto by sme chceli vymeniť klasické k…
davildo
Pred 8 rokmi
11
1
2
…
2445
2446
2447
2448
2449
…