Uzitocne rady pri navrhovani satnika

Ahojte, mam miestnost 2,5 m x 3 m, chcela by som tam urobit satnik po troch stranach, len sa nejako neviem s navrhovanim polic, vesiakov, suplikov pohnut. Ocenila by som nejake uzitocne rady od niekoho kto tym uz presiel, napr. ake hlboke police, ake dlhe nechat vesanie na kratke veci, na nohavice, na kabaty, pripadne nejake vychytavky, na co ste pri svojom satniku zabudli alebo co by ste teraz urobili inak. Vopred dakujem za kazdu radu
Odpovedať
@moneclipse podla toho ako si zvyknuta skladat tricka atd. U nas to bolo takto. Zobrali sme zo skrine poskladane tricko, odmerali sme metrom sirku a dlzku a podla toho sme zistili, ze hlbka polic staci 40 cm a na sirku mame 60 a 90cm. A kabaty sme tiez pomerali s vesiakom a bolo.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako popísal dbe, je ideálne vychádzať predovšetkým z individuálnych potrieb. Niekto oblečenie radšej skladá na police, niekto radšej vešia. Tak kde budú visieť vešiaky kolmo na stenu, je vhodné rátať s klasickou hĺbkou cca 58 cm. Výška vešania do istej miery vychádza aj z veľkosti užívateľa. Inú výšku potrebuje mať priestor pre pánsky zimník pod kolená pri výška pána domáceho 200 cm a inú pre paní domácu 165cm. Svoj priestor potrebuje istotne aj večerná róba až po zem a pod. Možnosťou ako využiť výšku priestoru a nemusieť loziť často po rebríku je použiť napríklad sklápacie šatníkové tyče. Praktické je mať v šatníku aj priestor na kufre , najčastejšie na horných poličkách. Ideálne, ak to priestor dovolí, je mať v strede šatníka lavicu, na ktorú je možné sa posadiť. Zároveň môže slúžiť napríklad ako komoda pre ukladanie spodného prádla, ponožiek, pančúch a iných doplnkov. Šatníky už síce nerobíme vyše 12 rokov, ale za predchádzajúcich 10, sme ich namontovali pomerne veľa.
Odpovedať
Tak ako kazdy potrebuje individualny navrh kuchyne je to aj so satnikom. My iba vesiame a do komody davame spodne pradlo,ponozky,pyzama.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?