O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Katalógový projekt na "zakopaný" dom
Neviete niekto o spoločnosti, ktorá ma vypracované projekty na domy vo svahu. Ale akoby "zakopané" …
chovi57
Pred 10 rokmi
4
Ponúka tu niekto konštrukcie prístreškov na auto?
rozmer 5x3m
garazenakluc
Pred 2 rokmi
5
Nazor na nas projekt domu :-)
Ahojte, tak aj ja by som chcela poprosit o nazor na nas projekt domu. Kedze idem stavat druhy dom (…
lenka_21
Pred 10 rokmi
1
2
42
Rekonstrukcia starej podlahy (hlina, dosky, parkety, co s tym?)
Ahojte. Pri rekonštrukcii bytu som naďabil na nemilý problém. Staré parkety nepekne vrzgajú, podlah…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
4
Stvabne povolenie na strechu
Zdravim sestra na rodicovskom dome ide menit strechu krov a nato plech strecha sa bude znizo…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Podlahove kurenie / unik vzduchu
Zdravim, robili nam pred nedavnom podlahove kurenie + poter. V den realizacie podl. kurenia nam …
benito5
Pred 10 rokmi
10
Altánok- podlaha
Ahojte,potrebujem vyriešiť podlahu v altánku ,od začiatku sú tam dosky,pod tým zem,dosky začínajú p…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
5
Kuchyna s obyvackou - dlazbu, ci parkety? (Podlahove kurenie)
Staviame a prave sa rozhodujeme, ci dat do spojenej kuchyne s obyvackou dlazbu alebo parkety kedze …
renciskeu
Pred 10 rokmi
9
sponzor fóra
Výška barového pultu
ahojte, idem vás poprosiť o info ohľadne výšky barového pultu. Chcem mať v kuchyni polostrov, z von…
natyi25
Pred 10 rokmi
6
Výber dverí úzka chodba v paneláku bez okien
PORAĎTE, akú farbu dverí vybrať do úzkej chodby bez okien v paneláku... v chodbe je dlažba (veľko f…
roka84
Pred 10 rokmi
2
Hladame firmu na stavbu RD (HS) okolie PU, PB, IL, TN
Hladáme spolahlivú firmu alebo kludne aj stavebnú partiu na stavbu RD v Lednických Rovniach. Viete …
ericka3333
Pred 10 rokmi
9
Tip na maklera Nitra-Chrenova
Ahojte, predavame byt v NR na Chrenovej. Viete mi odporucit nejakeho maklera, ktory ma z tejto obla…
elizita
Pred 9 rokmi
30
Farba omietky a obkladu domu a garáže
Akú zvoliť farbu domu a obkladu domu a garáže k oknám zlatý dub a čierna farba strechy? Garáž chcem…
kwetinka_m
Pred 10 rokmi
1
Aku podlahu do 20Euro na meter stvorcovy
Do panelaku - spalna, detska, obyvacka. Limit je 20Euro/meter stvorcovy, radsej 15. Ani nevie…
matorado
Pred 10 rokmi
27
Kúpa prvého spoločného bývania
Dobrý deň, s manželom sme sa rozhodli zaobstarať si prvé vlastné bývanie (kúpa). Avšak potrebuje…
lubk0
Pred 10 rokmi
8
Ako má vyzerať kýpno-predajna zmluva?
Prosím ako má vyzerať kúpno predajná zmluva na záhradu na ktorej chceme stavať dom? Zmluva bude med…
maria123
Pred 10 rokmi
4
Problem s ohrevom vody?
Zdravim. Vcera som sa sprchoval po manzelke a dosla tepla voda nie po dlhej dobe. Kotol je Attack k…
peonko
Pred 10 rokmi
7
Úver od SLSP. Vaše skúsenosti. Už som zúfala
Ahojte ľudkovia, tí čo máte úver od SLSP, aké máte skúsenosti s vybavovaním úveru, dĺžkou trvania v…
andreah25
Pred 10 rokmi
12
Ako postupovat pri kupe bytu?
Ahojte, viem, ze je to tu mozno uz rozoberane, ale viete mi niekto napisat sumarne, co potrebujeme …
maria123
Pred 10 rokmi
4
Úzky pozemok
Zdravím mam možnosť kúpiť pozemok ktorý je v prednej časti široký cca 11m a vzadu je to takmer 20m …
martuska
Pred 10 rokmi
6
Možnosti vykurovania
Viem že je to siroka otazka a taktiez ohladom vstupnej investicie, alekedze sme s manzelom kompletn…
jano2007
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
8
9
257
Izolacna omietka- rady a skusenosti
Ahojte,prosim o nestrany nazor,mame staru vilu ,mury niekde 45cm niekde 50cm ,palena tehla.Chceme v…
stavbrixo
Pred 10 rokmi
12
Prehnute hranoly
Zdravim odbornikov. Na garazi sme po odkryti debnenia zvnutra zistili, ze staré hranoly pod plechov…
andynr
Pred 10 rokmi
5
Ako starý môže byť geometrický plán domu, ktorý chceme založiť?
Ahojte. Potrebovali by sme poradiť. Chceme kvôli hypotéke založiť rodičovský dom. Znalec ho prišiel…
8adriana8
Pred 10 rokmi
8
Kolaudacia a cesta lll.triedy??
je tu niekto kto kolaudoval a nemal upravenu pristupovu cestu ?? strasia nas, ze neskolaudujeme , k…
katka.sp
Pred 10 rokmi
21
Názor na náš projekt domu
Ahojte, radi by sme počuli vaše názory na projekt nášho domu. Garážova brana chytá sever, terasa ju…
jvlo
Pred 10 rokmi
1
2
43
Moze ist priecka na anhydrid ?
Mam anhydridove podlahy hrubky 4-5 cm . V kupelni chcem postavit oddelovaciu stenu z porobetonu ( …
peto99
Pred 10 rokmi
5
Invado CPL vs Masonite CPL
Vyberáme medzi týmito interiérovými dverami. Máte niekto skúsenosti?Ďakujem.
plutoares
Pred 10 rokmi
2
Príprava podlahovky postup prace,(platna,podlahovka,poter)
chcem sa spytat, mam zakrytí dom (omietky stierky voda, kúrenie radiátory elektrina... už sú ako pr…
01mirek
Pred 10 rokmi
8
Ytong lambda300 al. 375
Ahojte,chcela by som sa informovat al.skor Vase rady ,nazory ,kt.ytong by ste pouzili a ak 300-vku …
slavoslav
Pred 10 rokmi
13
1
2
…
2444
2445
2446
2447
2448
…