O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúrenie - podlahovka + radiátory s trojcestným ventilom či bez?
Ahojte Zaujíma ma váš názor na podlahové kúrenie kombinované s radiátormi, pričom sa predimenzujú …
sysell
Pred 10 rokmi
4
Prechodova lista k posuvnym dveram
Ahojte, potrebujem poradit s umiestnenim prechodovej listy, resp s tym pokial tahat dlazbu z chodb…
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Obývačka
Poradíte prosím pri zariadení tejto obývačky....? Aké záclony, farby, ako schovať káble od televízo…
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Ako sa "chyta nula" pri poteroch?
Ako sa chyta nula?ked mate trebars omietky hotove a date ipu potom polustyren podla projektu a kure…
portianko
Pred 10 rokmi
11
Rekonstrukcia bytu BA
Zdravim, hladam sikovnych majstrov na prerabku bytu v Ba v starom meste. Zacat s rekonstrukciou by …
patricia00
Pred 9 rokmi
25
Ytong + EPS = rekuperácia?
Ahojte. Je pravda že po zateplení Ytongu polystyrénom je nutná inštalácia rekuperácie? Teda poki…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
17
Tehlový obklad za kuchynskú linku - aká je údržba?
Ahojte, dosť uvažujem nad tehličkovým obkladom za kuchynskú linku, len sa bojím údržby hlavne za va…
codyy
Pred 8 rokmi
15
Vyska priecok
Zdravim , aku vysku priecok ste robili v bungalove? Tahali ste ich az po vysku venca ? aj ked pod …
drasnican1
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Je lepší Ytong alebo Porfix?
Dobrý deň, ideme stavať no nevieme sa rozhodnúť či použiť ytong alebo porfix. Aké máte skúsennosti?
dakasit9
Pred 10 rokmi
1
2
45
Premostenie potoka
Dobrý deň prajem, chcem sa informovať, či niekto má skúsenosti, prípadne vlastní pozemok kde mu…
zazulkaa
Pred 10 rokmi
11
Potrery - TN kraj
Ahojte strecháči. Prosím poznáte partiu alebo firmu na potery TN kraj? Rád by som niekoho na koho s…
ivan007
Pred 8 rokmi
4
TV stena s krbom
Ahojte, už strašne dlho rozmýšľam nad riešením TV steny. Pár nápadov som už mal, no všetky strosko…
jano2007
Pred 10 rokmi
12
Ipa na základovú dosku
Dobrý deň, prosím o radu. Ako nataviť IPU na základovú dosku, podrezaného domu, kde je už položené …
stano4000
Pred 10 rokmi
8
Inžinierske siete cez susedov pozemok
Ahojte, chcem sa spýtať. Rekonštruujeme dom a elektriku budeme ťahať cez susedov pozemok. Vraj stač…
michaela55555
Pred 10 rokmi
4
Vyžitie starého betónu
Dobrý deň. Rozbíjali sme starý chodník, ktorý bol 1m vysoký, čiže máme kopu rozbitého betónu. Dá sa…
viktor811
Pred 10 rokmi
12
Kovostyl
mate s nimi niekto skusenosti?
supiiik
Pred 9 rokmi
5
Bramac
Poradte najlepšiu cenu na bramac....kolko % sa d získat zlava z oficiálnej ceny??
mirenkapalkova
Pred 10 rokmi
1
Program pre tvorbu drevodomu?
Vie mi niekto poradiť nejaký program pre tvorbu drevodomu, kde by som si sama mohla vlastne naproje…
majkoj
Pred 10 rokmi
6
Projekt Eurolines Dominant 740 - ŽILINA a blízke okolie
Stavia niekto domček podľa projektu Eurolines Dominant 740???
danjeliiik
Pred 10 rokmi
1
Poter - poteristi TN kraj
Ahojte strecháči. Prosím poznáte partiu alebo firmu na potery TN kraj? Rád by som niekoho na koho s…
cvoky8
Pred 10 rokmi
1
Zväčšenie dverí v nenosnej stene
ahojte, no opýtam sa takto. máme kuchynu - z nej dvere do obyvacky. chceli by sme tieto dvere rozsi…
trevize
Pred 10 rokmi
4
Sklobetónové tvárnice - kde kúpim za priateľnú cenu?
ahojte, páči sa mi veľmi taká sklobetónová stena.... chcela by som sklobetón použiť pri murovaní ja…
thodosy
Pred 10 rokmi
4
Vykop zumpy v blizkosti domu
Ideme osadzat cisticku + 5m3 zumpu, ktora bude sluzit ako zberna nadoba. Vykop bude mat rozmer cca.…
lordxor
Pred 7 rokmi
13
Domov na kľúč
Omylom som dnes na návšteve videl túto reláciu na komerčnej televízii...myslel som si, že po modrom…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Hladam architekta/projektanta/stavebny dozor N.Zamky
Dobry den, viete poradit niekoho s kym mate dobre skusenosti? Moze byt aj do IP. Uprednostovala by…
lenka_21
Pred 10 rokmi
4
Bungalov 24
Poprosím Vás o názor na tento bungalov. Ďakujeeem! :)
jjaska
Pred 10 rokmi
11
Spojovaci mostik:umela hmota(PET,PP)+beton(kleber,lepidlo na dlazdice atd)
Zdar, na umelu hmotu,,lesklu-hladku,,(material ako klasicka pet flaska) tazko prilne pri mokrom pro…
drasnican1
Pred 10 rokmi
3
Omietka na dreveny preklad
Čaute, potrebujem pomôcť ako a akú omietku dat na drevený preklad nad dverami, ide o nenosnú prieč…
lukaskadlicek
Pred 10 rokmi
2
Statik Plavecky Stvrtok - Malacky - SÚRNE !!!
Dobry den, prosim vas velmi pekne, nutne potrebujeme zohnat statika, ktory by sa nam mohol pozriet …
diamontko
Pred 10 rokmi
1
Nekompaktná základová doska
Ahojte, chceli by sme začať stavať, ale nakoľko náš pozemok nie je rovný ale ide postupne do mierne…
jano2007
Pred 10 rokmi
14
1
2
…
2442
2443
2444
2445
2446
…