O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Solárne kolektory VEELMAN
Dobrý deň, Mám záujem o solárny ohrev TÚV. Má niekto skúsenosti so solárnymi kolektormi alebo zost…
medtop
Pred 10 rokmi
2
Geomreze
Zaujal ma system vytvorenia podlozia z geomrezi pre zamkovu dlazbu... Vyrobcovia to len vychvaluju,…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Rekoštrukcia bytoveho jadra Martin
Hľadám majstra / firmu na rekonstrukciu bytoveho jadra v Martine. Viete mi poradit dobreho majtra /…
hamer01
Pred 10 rokmi
2
Výmena elektriky v 1 izb. byte, Bratislava
Zdravím, tu sú fakt dobré rady nad zlato, preto sa sem obraciam v nádeji že mi niekto pomôže. Kúpi…
vetroplach81
Pred 10 rokmi
4
Zhanam firmu alebo partiu co pretlaci siete popod cestu v Žiline
poradte mi firmu ci partiu od Žiliny ktou mate odskusanu, ak je mozne za slusnu cenu....dikessss
petka456
Pred 9 rokmi
2
Váš názor na tento projekt?
potrebovala by som radu, potrebovala by som ho skrátiť, len neviem kde ubrať. je zatiaľ jediný čo n…
marekmisko1
Pred 9 rokmi
13
Má niekto sedačku Frankfurt & Joy 2U od Tempo Kondela?
Ahojte :-) Má niekto sedačku Frankfurt & Joy 2U od Tempo Kondela?? Budem vďačná za každý názor, skú…
janoss
Pred 8 rokmi
13
Kto vam staval dom ? prievidza, novaky a okolie.
poprosim osvedcene kontakty partie ludi, stavabne frimy, ktore postavili tak ako slubovali, bez nav…
zzz
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Zmena elektriny v RD z 220 na 380
Dobry den. Obraciam sa na vas s prosbou. Prave realizujeme nadstavbu rodinneho domu v BA v DNV. Pot…
chalupar111
Pred 8 rokmi
18
Dlha chodba v dome.
Ahojte chcela by som sa spytat tych co maju uzku a dlhu chodbu v dome ci im to neprekaza.. Mame uzs…
vevericka05
Pred 10 rokmi
8
Drevena podlaha Europarkett
Ahojte, mate niekto drevenu podlahu Dub natur lak alebo Dub natur osmo olej od firmy Europarkett? A…
miandre
Pred 10 rokmi
1
Poradte kvalitnu markizu na terasu
Dobry den,chceme doplnit našu terasu markizou,prosim poradte,aku vybrat ,čo sa tíka materialu,na čo…
rasto7764
Pred 10 rokmi
7
Drevena poslaha Europarkett
Ahojte, mate niekto drevenu podlahu Dub natur lak alebo Dub natur osmo olej od firmy Europarkett? A…
miandre
Pred 10 rokmi
2
Vrba hakuro nishiki.
Chcem vas poprosit o radu. Z terasy aj od ulice je vyhlad do rohu nasej trojuholnikovej zahrady. Na…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
4
Pridaná hodnota "NED" okien
Chcem sa opýtať znalých. Aká je pridaná hodnota "NED" okien typu Smartwin a podobnych oproti naprik…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
7
Pozná niekto tento dom?
Môžem poprosiť link? Resp. má ho niekto postavený? Ďakujem.
kuratko22222
Pred 10 rokmi
5
Profi úprava záhrady
Čaute, minulý rok sme po dlhom čase konečne skolaudovali dom, všetko máme už hotové, ale záhrada vy…
eman6
Pred 10 rokmi
6
Hydromeliorácia
Ahojte, vie mi niekto napísať, ako nájdem kontakt na hydromelioračný obvod? Na nete sa mi to nedá n…
eewee8888
Pred 10 rokmi
1
Uver na byvanie yo SFRB?
Ahoj. Chcem sa opytat, ci by sa mohl byt, ktory bol zakupeny vdaka hypoteke zo Statneho fondu rozvo…
sajsim
Pred 10 rokmi
1
Zmena rozostavanej stavby na "dom"
Ahojte, dostal som z banky list, ze mam predlozit vypis z katastra, kde je nas dom uvedeny ako "…
domin85
Pred 8 rokmi
8
Ake okna su dobre??
viete mi poradit ,ci dat okna od slovaktualu,ci inu overenu znacku??
sysell
Pred 10 rokmi
12
Osb dosky,ci sadrokarton???
viete poradit ,kde kupit osb dosky,a je lepsie ich dat ,alebo sadrokarton?kedze sme poculi,ze sadro…
vovo
Pred 10 rokmi
3
Kurenar TT
Poradte kurenara v trnave potrebujem prerobit kurenie v kupelke na rebrikovy radiator.
lubk0
Pred 10 rokmi
2
Kurenar Trnava
Dobry hladam kurenara v Trnave potrebujem prerobit kurenie v kupelke na rebrikovy radiator.
ttmarek
Pred 9 rokmi
2
Oprava stareho plota - odhnité stlpiky
Zdravím vás. Chcem opraviť starý plot je spravený nasledovne, pletivo je klasické, múrik nie je, st…
worker_falcon
Pred 10 rokmi
17
Skusenosti s dlazbou spanielskej firmy EMIGRES
Zdravim Vas strechaci, prosim podelte sa o svoje skusenosti ak mate doma dlazbu od firmy Emigres (u…
lucieee24
Pred 10 rokmi
2
Vhodná krytina na drevenicu
Potrebujem poradiť. Akú odľahčenú krytinu by ste odporučili na staršiu drevenicu. :-(
dan13
Pred 2 rokmi
12
Obklad kúpeľne
Má niekto v kúpeľni obklad Paradyz Amiche/Amici ?
inrid
Pred 10 rokmi
1
PRISTUPOVA CESTA K STAV.POZEMKU
Prosim o Vas nazor a skusenosti... Hlavny architekt od nas pozaduje, aby sme doplnili projekt dop…
evka2102
Pred 10 rokmi
4
Vymurovka v kuchyni na vedenie vody a odpadu. Problem?
Ahoj, potreboval by som radu. Kupujeme byt v novostavbe a momentalne riesime dispozicne zmeny, p…
peto99
Pred 10 rokmi
8
1
2
…
2440
2441
2442
2443
2444
…