Dlha chodba v dome.

Ahojte chcela by som sa spytat tych co maju uzku a dlhu chodbu v dome ci im to neprekaza.. Mame uzsi pozemok tak by to bolo pre nas najlepsie riesenie z hladiska pozemku .
Odpovedať
Otázkou je, co se rozumí pod pojmem úzká dlouhá chodba? Jestli je to 1 x 10m, tak je to asi nic moc. Pro mě je schůdné 1.15 - 1.25m x 6-7 m max. Potom už i naskakují zbytečně m2 chodby.
Odpovedať
aký máte pozemok ?
Odpovedať
My máme 1,5x7m a je to super, nič lepšie sme nemohli mať v dome, je v centrálnej časti domu, dostaneš sa odtiaľ do každej miestnosti.
Odpovedať
akakolvek chodba mi pride ako zbytocne predrazene m2. my mame v dome, ktory ma 180m2 spolu asi 10m2 chodieb - jednu dole pri vstupe a druhu zo schodiska, dlha cca 5m a siroka asi 1,30m. po troch rokoch byvania mozem povedat, chodbu dole sme mali o kusocek zvacsit , lebo by som v nej parkovala kocik ( ano, je to len na nejaky cas a potom uz to bude zas ok) a chodba hore je ok. aj to schodisko by sme uz dnes riesili inak. hladajte sikovny projekt na uzky pozemok, dnes uz sa da pohrat s kadecim.
Odpovedať
chodba je idealna stvorcova chodba alebo obdlznik, uzkej a dlhej sa treba vyhnut, lebo to vyzera ako v hoteli
Odpovedať
my byvame v dvojgeneracnom dome, dole mame uzku chodbu ( 1.5x 4) urcite by bolo lepsie ak by bola širsa mame malo priestoru na nejaky satnik botnik atd, a taktiez my prerabame na poschodi tak je problem vyniest nabytok a vačšie veci, na poschodi mame chodbu tiež (1,5 x5) ale ta postačuje
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?