O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pracovné dosky z Rosničky
Chcem sa opýtať na pracovné dosky do kuchyne z Rosničky, kuchyňu plánujeme Ikea a práve do nich dáv…
marinak53
Pred 10 rokmi
22
Predaj pozemku s rozostavaným domom
Dobrý deň priatelia, chcela by som sa poradiť, či má niekto skúsenosti s predajom alebo kúpou pozem…
stano4000
Pred 10 rokmi
3
Rozdelenie izby na dve
Ahojte, hladam nejake inspiracie ako rozdelit izbu 4m x 4,70m priblizne... (chcela by som tam spaln…
atlaska
Pred 10 rokmi
8
Pozemky - Devínska Nová Ves, časť Vápenica
Ahojte, čo si myslíte o ponukách na predaj pozemkov v DNV časť Vápenica, kde je napísané, že od 201…
brn
Pred 3 rokmi
12
Benzínový vertikutátor pre cca 1000m2 pozemok
ahojte, môžete prosím pridať svoje skúsenosti s benzínovým vertikutátom. myslím tým ktorá značka sa…
mepm
Pred 5 rokmi
10
Potrebujem elektrikara z Trnavy na prerabku domu
Zdravim. Neviete niekto o sikovnom elektrikarovi z okolia trnavy? Dakujem
tomi66677
Pred 10 rokmi
4
Poradte ako zlepsit energeticku triedu domu z B na A
Vcera nam doniesol projektat individualny projekt RD, ktory sme si sami navrhli. Ide o NED, drevost…
lubs
Pred 9 rokmi
1
2
44
S cim natriet staru unimobunku
Kupil som na zahradu staru unimobunku obitu OSB doskami (vid foto), tie osb dosky nikdy neboli nici…
polur
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Bazeny Compass
Ma niekto nainstalovany bazen Compass? Ake mate skusenosti, ako ste spokojni? Mate aj zastresenie? …
kenir
Pred 10 rokmi
1
Môže dohoda so susedmi o vzdialenostiach domov "nahradiť" regulatívy?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto z Vás nevie, či existuje nejaká vyhláška (re…
wilder01
Pred 10 rokmi
6
Prosím o pomoc s návrhom kupelní
Ahojte, potrebovala by som pomôcť s návrhom Kupelní. Keby bol niekto ochoný, pomohol by mi :) Chc…
kaki
Pred 10 rokmi
2
Balkónové letničky
Ahojte, terasu máme na JZ stranu, takže tam pečie väčšiu časť dňa slnko. Potrebovala by som poradiť…
mimikl
Pred 10 rokmi
3
Stavebny dozor_stavebne povolenie
Dobry den, chystam sa podat ziadost o stavebne povolenie, avsak ideme stavat svojpomocne, a k stave…
topvideo
Pred 10 rokmi
4
Slatinská 4, naozaj?
Ahojte, mám tu kupovať byt, vraj je bytovka zateplená od roku 2002, mne sa to nezdá, ved vtedy sa b…
vetroplach81
Pred 10 rokmi
4
Dodávateľ vchodových dverí z dreva? Trenčianský a Žilinský kraj?
Dvere pre rodinný dom.
alino21
Pred 10 rokmi
1
Zateplenie HEPka v streche
V streche mame ako nosny prvok HEPko, ktore je polozene na venci. Izolaciu v streche mame 18 cm med…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Drevený stôl a látkovo-chrómové stoličky ?
podľa Vás hodí sa k tmavohnedo drevenému jedálenskému stolu látková stolička z chrómovými nožička…
tinka2403
Pred 10 rokmi
6
Biela mikrovlnka a rura na pecenie - aka znacka
modrostrechaci, chcela by som biele spotrebice, problem je v tom, ze rura a mikrovlnka musia byt 1 …
filipe1
Pred 10 rokmi
8
Dobra firma na vymenu okien Nitra - Nové Zámky
Zdravím idem menit okna a dvere na celom dome som z Komjatic a hladam daku dobru firmu na do…
jaster64
Pred 10 rokmi
6
Predaj druzstevneho bytu
znama ma v najme od bytoveho druzstva byt asi 4roky, anuita je 0€, takze prevod do OV by bol bezpro…
filipe1
Pred 10 rokmi
3
Potrebujem k stavbe zahradneho domceka, garaze ohlasenie drobnej stavby?
Zdravim Vas. Prosim poradte. Ideme si na zahradu postavit garaz, aj zahradny domcek (na naradie, na…
remba
Pred 10 rokmi
5
Stavebné povolenie k pristavbe
ak riešim stavebné povolenie k prístavbe je tam že ma obsahovať projekt súčastného stavu a projekt …
nobody128
Pred 10 rokmi
3
Hmyz aj napriek sieťkam na oknách - ako je to možné?
Ahojte, viete mi poradiť? Pred dvoma týždňami sme si po zime dali siete na okná a keď idem vyvetrať…
eruliena
Pred 6 rokmi
18
Odovzdanie domu
Dobrý deň. Chem poprosiť o radu. Kupujeme dom, kúpna zmluva je podpísaná, peniaze predajcovia dosta…
dada200
Pred 10 rokmi
14
Návrh na vklad do katastra ....SURNE!
Ahojte prosím vás viete mi poradiť? Vypisujem návrh na vklad do katastra......a neviem akú adresu n…
dada200
Pred 10 rokmi
3
Vchodové dvere = GAVA 701
Ahojte, kto má výplň 701 + pieskované štvorčeky, vo vchodových dverách. Poprosila by som foto, ak…
babyborn
Pred 10 rokmi
3
Podlaha v kúpeľni, aké vrstvy
Chcem sa spýtať ako mam postupovať pri podlahe v kúpeľni, v ktorej by som chcel by dať teplovodné p…
philos
Pred 10 rokmi
2
Návrh kuchyne bungalov 1472 - rada
Ahojte, chcela som poprosiť o nápady, ako navrhnúť kuchyňnu do bungalovu 1472. Viem, že chcem ost…
cathy23
Pred 8 rokmi
1
2
50
Plocha pre nafukovací bazén
Ahoj, chcem sa opýtať tých čo mávajú cez leto na dvore nafukovací bazén, z čoho máte urobenú tú plo…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
5
Izoloval uz niekto kable vysokeho napatia konkretne 22kV?
Mame moznost kupit pekny pozemok, len cez jednu tretinu vedie nadzemnne vysoke napatie 22kV ...ochr…
sysell
Pred 10 rokmi
5
1
2
…
2439
2440
2441
2442
2443
…