Ake okna su dobre??

viete mi poradit ,ci dat okna od slovaktualu,ci inu overenu znacku??
Odpovedať
Profilova fotka
asi naozaj vsetky nad 82mm hlbky...
Odpovedať
drevené alebo drevo-hliník
Odpovedať
Za mna Slovaktual. Preco? Lebo ich me aj my :-). Teraz vazne, je to taka vseobecna otazka, ze sa na nu nedozvies relevantnu odpoved.
Odpovedať
moji rodicia maju Slovaktual na trojpodlaznom dome, velke okna - maju s nimi vazny problem, my mame Rehau Geneo
Odpovedať
Profilova fotka
drevené určite nie- vysoká cena, bez pravidelnej a nákladnej udržby problémy. Drevohliník - môj názor neoverené. Za tu cenu kupiš najkvalitnejšie plastové okná a ešte ti ostane kopa penazí. :-) A na značku nepozeraj, hľadaj skôr referenciu aj na okná ale hlavne na majstrov. Referenciu nie od neznámych ľudí, ale od známych :-)
Odpovedať
Drevene nie? Ale velky problem je plast aj hlinik na juznej strane - terasa alebo vchod, a velky format. Drevo profil 92, 3sklo, bezp. sklo connect. Udrzba dnes minimalna alebo zvonka akrylovy nater.
Odpovedať
dnes su už asi všetky okna dobre, aj hlinikove aj plastove a drevene, každe maju svoje vyhody aj nevyhody....ale na rodinny dom by som si dal drevene alebo drevohlinik. su drahšie . s tou udržbou to nie je pravda pokial su chranene pred vodou.....plastove su podla mna dobre tak do domov nižšej urovne alebo ubytovne či panelakyked sa nahana každe euro.
Odpovedať
Profilova fotka
Slovaktual ma jedny z najdrahsich okien na trhu, ked som si nechaval robit ponuku tak sa mi zakrutila hlava. Myslel som na Rehau Geneo ale odradilo ma nepouzitie vystuze aj ked sklene vlakna by mali vydrzat vsetko az roky ukazu co s nimi narobi Slnko a mrazy. Potom som uvazoval nad Salamander BlueEvolution ale cena bola stale vysoka, Nakoniec som dostal dobru ponuku od Incon profil Inoutic Exclusive, no az cas ukaze. Je to individualne kto ti da najlepsiu ponuku. Nepozeraj na komory ale na sirku profilu, kovanie, kvalitne trojsklo. a samozrejme montaz, okno moze stat aj milion ak ho zalozia na pi..., tak ti pomoze uz len ho vysekat a osadit sam. :)
Odpovedať
Profilova fotka
máme Schuco nemec je nemec - výborné okná
Odpovedať
martinmatko ako sa chránia okná proti vode ? :-N A plastové okná sú do domov nižšej úrovne... Tak tomu tiež nerozumiem
Odpovedať

martinmatko a ja si zas myslim ze drevene su pre socialne unimobunky, tieto tvoje argumenty su cite dristy. Ked chces silou mocou platiti vela za akoze lespie okno plat si. Ja si hnijuce okno do domu nedam. Mame tu vhodove dvere a uz vidim po rokoch co robi skondenzovana voda a nehovor mi ze sa to megaklavitnym nestane, je to raz len nalakovane drevo.

makanidlo a ja som si dal nacenit incon aj slovaktulal a ceny boli doslova rovnake, tak isto ako aj ponuka tretej firmy. Vobec nie su nejaky drahy. Garazove firmy a polsko da mozno nizsiu cenu ale pre par desiatok eur som na to kaslal.


Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?