Skúsenosti s firmou Geotherm Trnava

Ahojte. Máte s touto firmou niekto skúsenosti? Dal som si ku nim naceniť TČ, podlahové kúrenie, potery, izoláciu do podlahy. Proste všetko ku kúreniu. Pripadajú mi že je to celkom dobrá firma. Máte na inch niekto referencie? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajo873 nikolkym kolegom robili kurenie, a spokojnost, ja som ich tiez oslovil a takmer aj nechal realizovat, ale potom som nasiel lacnejsiu alternativu. ale jednanie s nimi bolo ok. cena uz menej :)
Odpovedať
@portianko No ved toto tá cena nie je najhoršia ale čakal som trošku menej. Ale vyzerajú odborníci. Čo mám naštudované a čo vravia tak to sedí. Môžem sa spýtať na tú lacnejšiu alternatívu? Keď tak do IP. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajo873 je to vecsia firma, takze cena trosku vyssia je aj tym ze musia zivit viac "uradnikov" .. ale davaju kvalitne materialy a navrhnu dobr eriesenie. poslal som ti do IP kontakt na sikovnu partiu kurenarov, akurat, co viem, hodne nestihaju, maju kopu roboty, ale sak skus.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@portianko vedeli by ste my tiež poslať kontakt na kúrenárov do IP, ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@livisteve mas to tam :)
Odpovedať
vysoka cena
Odpovedať
@portianko mohla by som aj ja poprosiť kontakt? :) hľadáme už len niekoho na zapojenie plynového bojlera, ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@portianko ahoj, mozem tiez poprosit kontakt na tych majstrov? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, mne Geotherm robil podlahove kurenie 140m2 a som spokojny. Dlazba isla priamo na poter – majster co robil dlazbu si pochvaloval :-). Pri naceneni dali dve cenove ponuky, vyssia-top kvalita, nizsia-standard. Aj pri lacnejsej verzii ide vsetko bezproblemovo uz tri roky. Spokojnost ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@kuzik Ahoj...mohol by si mi do spravy napisat aka bola cena za tvoju podlahovku a co vsetko bolo v ramci realizacie?Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@kuzik Ahoj mohla by som aj ja poprosit aku cenovu kalkulaciu ste dostal? Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Obchodnici su skveli, vedia vysvetlit a predat, to sa mi pacilo. Treba vsak pozorne citat ich zmluvy a objednavky a s cim nesuhlasite, nech sa vyciarkne, nastastie ja som nepodpisal. Ponuka bola z tych drahsich tak som cakal aj kvalitnu pracu, ale asi zavisi aj od konkretnych montaznikov. Ja som mal na stavbe od GEOTHERMU 2 monterov, od rana sa hadali, jeden nadaval na pracu druheho, 2 dni pokladali 35m potrubia do zeme lebo im blbla zvaracka, potom poprchalo, potom im zasypalo pripraveny vykop, potom nemali vsetky tvarovky a museli im z TT doviest... tak neviem mna nepresvedcili ako zohrany tim, ale mozno som mal len smolu. Tak som sa rozhodol oslovit firmu na zemne vrty Green Gas DPB -p. Kuča, spravili co bolo treba a fajne, ...dodávateľ potrubia pre kolektory GE-TRA, s.r.o. - p. Kolman, obe su z CZ ale robia vela aj na SK a lepšie ceny ako firmy na SK... predsa cesi su skveli obchodnici...na skodu pre slovakov zial.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?