O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
La escandella, villa testa, talianska skridla
Dobry den vsetkym, chcem sa spytat ci mate skusenosti s mediterranskymi krytinami la escandella, vi…
zita19
Pred 8 rokmi
17
Dom za 73000 € ???
ahojte, chcela by som sa spytať, čo hovorite na ponuku , ktorej cena je 73000 € za dom - montovany,…
lubiee
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Firma na strojove omietky
Viete niekto odporucit firmu na strojove omietky? kvalita za rozumnu cenu ( cca okolo 6eur/m2 ) m…
jmomietky
Pred 10 rokmi
2
BA - kde ste kupovali pracovnú dosku a kolko vás vyšiel bm?
kde ste kupovali pracovnú dosku a kolko vás vyšiel bm?
dizajnbeton
Pred 10 rokmi
16
Zníženie stropu v obývačke polystyrénom
zdravím vospolok, viete mi niekto odporučiť kvalitných a rýchlych šikovníkov z BA, PK, SC, , ktorí…
erny
Pred 10 rokmi
5
Jepotebne overit u notara splnomocnenie k pokonanke?
za kazdu odpoved budem vdacna :-)
vrajmantak
Pred 10 rokmi
2
Nerezová vložka do tehlového komína 15x28
Rád by som sa opýtal znalých v tejto téme, či je dobré dať oválnu nerezovú vložku do tehlového komí…
prirodokochac
Pred 10 rokmi
4
Dobrá cena na YTONG Martin a okololie???
Dobry den! Viete mi prosim poradit dobru cenu na YTONG v Martine a okoli? :-) Dakujem!!!
prachy21
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Ako prefinancovat kupu domu, ked byt budem predavat az po prestahovani?
Chcem kupit dom a nerada by som si navysila hypoteku o cenu bytu, viete mi pomoct nejakou fintou ? …
zitaje
Pred 10 rokmi
2
Plávajúca podlaha priamo na ippu?
Mne sa to zdá byť hovadina, ale bolo mi to poradené, tak sa pýtam tých, čo sa vyznajú. Prerábame st…
leonardom
Pred 10 rokmi
3
Vonkajsia fasada - farba - Ružomberok
Nas jednoduchy bungalov by potreboval natiahnut na seba este nejaku farbu. Viete prosim poradit nie…
krakatiar
Pred 10 rokmi
3
Parkety Trencin
Hladame sikovneho majstra, ktory nam polozi stare povodne parkety, prebrusi a nalakuje. Trencin a o…
drusila1407
Pred 10 rokmi
1
Projekt harmonia
Ahojte, páči sa nám tento projekt harmonia a urobili sme tám zopár zmien podľa seba (nechceli sme p…
luck4
Pred 10 rokmi
2
Projekt LIKE105
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či niekto z Vás stavia tento domček, alebo už v ňom býva, prí…
moznoraz
Pred 10 rokmi
3
Kanlux MERGE JQ-L
Dobry den akko mam zapojit tento pohybovy senzor ked mam v krabicke iba rozpojenu fazu?
romi29
Pred 10 rokmi
3
Ako zaizolovať komín v špajzi?
Chcem sa spýtať... máme komín schiedel absolut,kt. je umiestnený v špajzy. Medzi komínom a 2 stena…
reward
Pred 10 rokmi
2
Dat si montovat okna od firmy Euro-la, Tesedikovo?
Ahojte priatelia, prosim aku mate skusenost s touto spolocnostou na dodavku a montaz okien. Vybrala…
eleanor111
Pred 10 rokmi
1
Farba vstavanej skrine do chodby.
Ahojte. Potrebujem poradit. Davame si robit vstavane skrine do chodby dl. 250cm. Potrebujem poradit…
denne73
Pred 10 rokmi
3
Lepidlo na Ytong
Ahojte, Obvodove mury mame spravene z Porothermu na lepidlo. Mozem pouzit lepidlo Wienerberger n…
rado1704
Pred 10 rokmi
1
Drevo na krov na strechu
Ahojte, žiadam vás o veľkú radu. Ideme dávať strechu. Viete nám niekto poradiť odkiaľ je najlacnejš…
martinmatko
Pred 10 rokmi
11
Veľkosť pozemku
Pekný deň prajem :) Sme konečne vo fáze ,,kupovania,, pozemku, resp. sa rozhodujeme či ísť do toho…
jabadaba
Pred 10 rokmi
15
Rododendrón
Ahojte strecháči, potrebujem radu ohľadom starostlivosti o rododendrón. Minulý rok som ho kúpila, m…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
3
Čo položiť skôr aby bola podlaha rovanko vysoká? Kermickú dlažbu alebo laminátovu podlahu ?
Prosim o radu, prave sme kupili holodom a tak trochu tapame. Potrebovala by som poradit ako postupo…
dizajnbeton
Pred 10 rokmi
10
Vyjadrenie elektrikari
Zdravím, potrebujem k stavebnému povoleniu vyjadrenie o existenci sieti od elektrikárov (distribučn…
oldoss
Pred 10 rokmi
3
Reálny tepelný výkon krbovej vložky
Dobrý deň Aký je reálny rozsah tepelného výkonu krbovej teplovzdušnej vložky oproti výrobcom uve…
reward
Pred 10 rokmi
26
Quick step Eligna Wide UW1535, máte někdo?
ahojte, kto prosím mate túto podlahu Quick step Eligna Wide UW1535 - dub ranny svetly? rozhodujem …
zuzulienka31
Pred 10 rokmi
1
Bochemit po záruke
Zdravím. Máme jednu ešte neotvorenú a nepoužívanú 5 litrovú bandasku s Bochemitom Forte odolným vo…
malazu
Pred 10 rokmi
8
Osadenie domu Laguna 40 na pozemok
Zdravim vas. Rad by som sa opytal ako by ste riesili osadenie tohoto domu na tento pozemok. …
naviko
Pred 10 rokmi
7
Popradíte nejakú overenú a cenovo dobrú firmu na vonkajšie omietky a obklady ZC,ZH?
Dobrý deň,rada by som najlepšie z vlastnej skúsenosti doporučiť nejakú firmu. Máme dom za…
andrejka2424
Pred 10 rokmi
1
Bytový dom- typologické požiadavky
ahojte. prosím Vás neviete o nejakej schopnej literatúre typológií pre bytové domy ?? dakujem :-D
jan45
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2447
2448
2449
2450
2451
…