O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prerobenie nebytového priestoru na bytovy
Ako je možné prerobiť časť spoločného priestoru v podkroví na byt, resp. súčasť bytu? Čo je k tomu …
thodosy
Pred 10 rokmi
5
Vyrovnat platnu pred izolaciou?
Ahojte, strukturu podlahy mam 20cm (izolacia+podlahovka+dlazba/podlaha) zaujima ma, ze kedze pla…
rabies
Pred 10 rokmi
6
Aké potrubie ?
Chcem by som sa spýtať, akým potrubím riešiť dopravu teplej vody 60 - 70 stupňov (nie vykurovanie)…
philos
Pred 10 rokmi
4
YTONG + Silka
Dobrý deň, predpokladám, že je možná kombinácia obvodového muriva z YTONG-u a priečok zo Silky. S…
janamartish
Pred 10 rokmi
1
2
34
Rozmery kroviek na zahradnej bude
Chystam sa robit zahradnu budu o rozmeroch 3.75x2.5m s pultovou strechou so sklonom cca 5 stupnov, …
jano2007
Pred 10 rokmi
16
Mam pravo ziadat nahradny pozemok?
Mam v osobnom vlastnicrve pozemok nieje stavebny ale nachadza sa 100m od domov. S manzelom sme dufa…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
3
Koľko stresnych lat objednať?
Zdravim, viem že toto by malo byť vo vypise reziva ale chýba to tam... kolko približne bežných metr…
bungydom27
Pred 10 rokmi
5
Treba vysunut ytong 300?
zdravim, mám otázku na ľudí ktorý stavali z ytongu 300. vysuvali ste prvý rad muriva o 5cm od zakla…
joxe
Pred 10 rokmi
12
sponzor fóra
Hlada sa projektant/tka
Ahojte potrebovala by som neakeho sikovneho projektanta/tku ktora by nam spravila projek na dom ale…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Brána - Prerábka, ako?
http://www.modrastrecha.sk/blog/brano666/album/brana-1m3orf/# Mám otázku ohľadom vstupnej brány …
atlaska
Pred 10 rokmi
11
Protipoziarna izolacia teplovzdusnych rozvodov od krbu
Prebytocne teplo od krbu neplanujem akumulovat do vody (elektricka podlahovka), ale aspon cast z ne…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Zobytnenie podrovia v rodinnom dome
Vedel by mi niekdo poradiť, kolko by nás vyšlo zobytnenie podkrovia v rodinnom dome? Strecha je upl…
furbau
Pred 10 rokmi
12
Akú farbu na náš domček?
začali sme rozmýšlať nad fasádou,ale akosi sa nevieme dohodnúť.rozmyšlame nad odtieňmi sivej,ci ble…
jankakvet
Pred 10 rokmi
14
Ručenie inou nehnuteľnosťou
Dobrý deň, máme rodinný dom, ktorý chceme riešiť nadstavbou no manžel dostal dom s vecným bremenom …
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
8
Zakladova doska na bungalov 13*9 ??
Dobry vecer.. chcel by som sa informovat co stoji zakladova doska na bungalov 13*9 .. Teren je v v …
inngridka
Pred 10 rokmi
3
Názor / cena projektu - PORADTE !
Dobry den prajem Ideme ( chceme ) s priatelokov stavat dom. Pozemok uz vlatsnime ( 25x35 rovina…
jaro_v
Pred 10 rokmi
1
2
57
Prívodný kábel zo stĺpa k elektromernej skrinke
Poprosím elektrikárov o názor a pomoc. Mám doma 25m kábla CYKY 4x10 Môžem ho použiť pre vzdušnú prí…
kriloter
Pred 10 rokmi
18
Potrebovala by som poradit ohladom podlahoveho kurenia.
ahojte chcela by som sa vas spytat na kolko vas vysli realne mesacne naklady na teplovodne podlahov…
papricash
Pred 10 rokmi
22
Prečo sú červíky na stene po vymaľovaní v novostavbe?
Zdravím, chcem sa spýtať,či má niekto skúsenosť, že po vymaľovaní interiéru našiel na stenách takýc…
miberec
Pred 2 rokmi
1
2
35
Kde zoženiem komplet obložkove dvere so zárubnou a lacno??
Chceme nove dvere ale všetko su ceny ako fras. Kde zoženiem take za prijatelnu cenu?
peternovak
Pred 10 rokmi
7
Z parneho čističa mi tečie voda
Ahojte.Nemate niekto podobnu skusenost? Kupila som si parny čistič Karcher SC 1050, ale ked ho napl…
vetroplachseveru
Pred 10 rokmi
4
Prirodny kamenny obklad, sadrovy kamenny obklad, keramicke obkladačky s imitaciou kameňa za kuchynu?
Ahojte, chceme s manželom meniť kuchynskú linku, teda hlavne dvierka povymienať za vysokoleštené bi…
rebbecah
Pred 10 rokmi
10
Ako najlepši zatepliť strechu-podkrovie?
Prosím poradte mi ako najlepšie zatepliť strechu a podkrovné izby
vojtekovad
Pred 10 rokmi
3
Spotrebiče a doplnky - material, farba
Poradte pri výbere spotrebičov, drezu,.... počula som, že na nerezových či chromových všetko vidieť…
angel1979
Pred 10 rokmi
10
Obklad na sprchovací kút
Aký je vhodný obklad na sprchovací kút? vraj sú aj celoliate farby vodeodolné aby sa nemusel použiť…
erina098
Pred 10 rokmi
6
Koľko budú stáť základy na dom 8,5 x 12 m ?
Chcela by som vedieť, koľko budú stáť základy na dom 8,5 x 12m na výšku 3DT?
tvojaritka
Pred 10 rokmi
4
Plastove okna-firmy KE
Ahojte,napiste mi prosim firmy na okna v Ke,ktore sa preukazali Vasou spokojnostou,dakujem
angel1979
Pred 10 rokmi
5
Okenný preklad
Ahojte . Okenný preklad chcem riešiť pomocou U - tvaroviek od Ytongu hrúbky 375 mm. Ale Ytong a bet…
ytongsk
Pred 10 rokmi
12
Zdravičko, treba porfix pred sieťkovaním napenetrovať?
mam vymurovanú chalupu z porfixu a teraz neviem či ho mam napenetrovať pred sieťkovaním, alebo stač…
pepa_nr
Pred 10 rokmi
7
Sprchovací kút
Prosím poradte ako riešiť sprchovací kút aby sa dal dobre udržiavať. Páčia sa mi malé dlaždičky ale…
pikis
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2429
2430
2431
2432
2433
…