Brána - Prerábka, ako?

http://www.modrastrecha.sk/blog/brano... Mám otázku ohľadom vstupnej brány na pozemok spojenou s bránkou. Ako ju prerobiť(ak je to možné) na posuvnú. Alebo len novú namontovať? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
možné to je, ale či to bude aj dobre vyzerať? Treba odstrániť stredové stľpiky, predľžiť, urobiť vodiace stľpiky . Odkopať svah, urobiť vodiaci priestor. Zjednodušilo by sa to, keby sa malá bránka spravila miesto pevného poľa.
Odpovedať
Ďakujem za radu. Len nemám odkiaľ zohnať chýbajúcu časť brány ak by som bránku dal na miesto pevného plota. to by bolo asi najrozumnejšie a asi aj najľahšie vymeniť pozíciu bránky.
Odpovedať
@brano666 možne to je u nás v ulici to má viacej ľudí prerobené, treba sa s tým pohrať..... @jan45 vyzerať to bude ako bude....určite to ale bude stáť menej Eur ako celý plot s bránkou vymeniť za nový....
Odpovedať
pozeral som a málokto má v dedine taký plot. a nieto ešte posuvnú bránu...ale pozeral som aj tu aj na nete, a budem musieť nad tým podumať ako to čo najlepšie a v podstate aj najlacnejšie urobiť.
Odpovedať
a mas ju kam posuvat? do toho kopceka na lavo to nepojde. potom branku namiesto toho pevneho plota na pravo a zvarit velku branu, a urobit posun. alebo urob na tom co mas automat.kridlove otvaranie a hotovo.
Odpovedať
ten kopček nieje problém odkopať, vedľa je sypaný hrubší kameň na vetranie múru plota. odkopať sa to dá...len ak by som bránku posunul naľavo, tak by som musel urobiť betónový chodník či napojenie k novej bránke...
Odpovedať
vybrat tu trocha travnika a doliat betonom je zlozite a oodkopathodny kus svahu, vyrovnat dosiat travu,ci urobit iny povrch jejednoduche? alebo urobit tam len ryhu pre branu, ale zasa misis svah podopriet niecim. Tk dorob na branu a branku ram, branku otvaravu vo velkej brane a domontuj posuv.
Odpovedať
no hej ale ked dám bránu a bránku dokopy do rámu, ako budem otvárať bránku a kam dám ozubenú lištu na posun...respk. to potom bude musieť byť celá brána nie samonosná,ale na kolajnici.
Odpovedať
branicky sa prave davaju do samonosnych bran.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?