Obklad na sprchovací kút

Aký je vhodný obklad na sprchovací kút? vraj sú aj celoliate farby vodeodolné aby sa nemusel použiť obklad. Viete nieko poradiť? Prípadne ako urobiť obklad z malých dlaždičiek tak aby sa dobre udržiaval a aby sa špáry zjednotili s obkladom?
Odpovedať
@vojtekovad my she to tiež riešili.máme sprchu bez obkladu.je hydroizolácia,potom tuším ten fainputz.na to vodeodolná farba dulux pre kupelne a na to prípravok actinli.musela by som sa presne opýtať manžela.ale ten prípravok actinli je priamo na to.vyzerá to dobre a máme to pol roka a v pohode.
Odpovedať
@erina098 Ďakujem :) a môžeš mi poslať aj fotku? a udržiava sa to v pohode ano? a aj spodnú časť máte z toho alebo máte vaničku či niečo iné? my zvažujeme ešte také drevené parkety ale neviem či je to drevo či to iba tak vyzerá tiež sa neviem k tomu dopátrať :-S
Odpovedať
@vojtekovad vyzerá to ako čistá stena.farbu máme bielu,môže byť hociaká umývatelná a tie sú už aj farebné.a ten actinli je vlastne lak.udržiava sa to dobre.neskôr ak by sa žiadala zmena,dáš umývateľná farba a znovu lak.spodok je vyvýšený a po hydroizolácii sme dali tekutú gumu bielej farby.udržba tiež v pohode.neskôr sa dá tiež pretreť.inak my sme kachličky dali preč.takto sa nám to páči viacej.ale všade na nás pozerali ako z inej galaxie,že prečo si nedáme kachličky.
Odpovedať
sorry za kvalitu.
Odpovedať
@vojtekovad fotené len mobilom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?