O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Záhradné svietidlá nástenné
Ľudia, dajte nám typ na nástenné svietidlá na terasu a nad vchod z technickej miestnosti, pokiaľ mo…
ramoon
Pred 9 rokmi
13
Murovaná plochá strieška - povrch
Potrebovali by sme poradit. mame čiastočne podpivničený dom strieška nad schodami do pivnice bude…
manasko
Pred 10 rokmi
1
Murári Nitra a okolie
Dobrý deň, zháňame murára, resp. murárov na vybetónovanie prístupu k staršiemu domu pri jeho rek…
valdik1
Pred 10 rokmi
1
Ako sa upevnia horné skrinky v kuchyni v mont.dome?
Ospravedlňujem sa za pre niekoho blbú otázku, ale som laik a veľmi by ma zaujímalo, ako sa v mont.d…
viazanko
Pred 10 rokmi
3
EPD - merná ročná spotreba tepla 14,0 kWh/m2 - celková predpokladaná 2200 kWh.
Má zmysel si dávať tepelné čerpadlo ? Čerpadlo spotrebuje 0,3 kWh elek. energie a vyrobí 1,0 kWh te…
drasnican1
Pred 10 rokmi
21
Karcher vs. Gardena
Ahojte, chystam sa riesit zavlahu do zahrady. Nic extra, klasika - hadice, pistole, zavlazovace, ho…
atlaska
Pred 10 rokmi
25
Obkladac na elektricke kurenie
Hladam obkladaca,ktory uz lepil na elektricke kurenie (odporove kable) cca. 100 m2 plus komplet kup…
janci60
Pred 10 rokmi
7
Chcem sa spitat ci je mozne zburat stenu v panelovom byte bauring 3 izbovy ?
Stena medzi kuchynou a spajzou http://www.tipp.sk/imageSizes/byty/wvDLYApA-3izbovy-bauring-podory…
neprd
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Kúpeľňa
Čo poviete na takýto návrh kúpeľne a WC? Zmenili by ste niečo? Priestor je daný. Dalo by sa hýbať …
janspanik
Pred 10 rokmi
9
Cementové potery Trnava
Prosím Vás, mohol by mi niekto dať kontakt na dobrú firmu, čo robím potery v TT alebo okolí? Ďa…
anica
Pred 10 rokmi
3
Poznate sikovneho obkladaca z okolia Povazskej Bystrice?
Ahojte, mam na vas obrovsku prosbu. Hladam sikovneho a hlavne financne dostupneho obkladca z okresu…
madein1974
Pred 10 rokmi
3
Nahadzanie stareho betonu do zakladovej skary
Chystam sa so susedom robit plot, buduci tyzden dame vykopat skaru na zaklad cca 40-60cm hlboku (za…
gashtaan
Pred 10 rokmi
28
Renovacia/Restauracia starej skrine
Ahojte, vedeli by ste mi poradit niekoho osvedceneho ne opravu tejto skrine po babke ? Som z Trna…
marinak53
Pred 10 rokmi
2
Poradte tmavo sedu tapetu s trblietkami za obyvaciu stenu
Ahojte, chcela by som tmavu sedu tapetu,jednoduchu, ale nie celkom matnu. Hladam na nete,ale nic mo…
nathuska
Pred 10 rokmi
1
Komín CIKO TEC skúsenosti
Má niekto skúsenosti s týmto typom komína a jeho využitia aj na prívod externého vzduchu ku krbu? V…
majkoj
Pred 10 rokmi
25
Prepis bytu - ako dlho trva???
ahojte, chcem sa opytat.... kupili sme bytik - teda, na LV je este stary majitel. Pred tyzdnom tam …
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
3
Maličká kuchyňa
Ahojte strecháči, som tu nová a potrebovala by som pomôcť. Absolútne nemám predstavivosť a ideme za…
katika_ba
Pred 10 rokmi
14
Nitra - prerábanie bytu
Ahojky kto pomôže s prerábaním bytu teraz od piatku? V Nitre Chrenová, dobrá a rýchla práca, pr…
foxinecka
Pred 10 rokmi
2
Klimatizacia + montaz
Dobry den, hladam niekoho v Nitre a okoli kto predava + lacno montuje klimatizacie Bola by do …
topvideo
Pred 10 rokmi
7
Čo je lepšie zo statického hľadiska ??
Ahojte. Mohol by mi poradiť nejaký statik ohľadom strešnej krytiny?? Máme sedlovú strechu, sklon 35…
2danculik
Pred 10 rokmi
20
Vybetonovanie zakladov po platnu bungalou 12,5x11,9
Prosim viete mi niekto povedat cenu cisto len za pracu na RD rozmeru12,5x11,9 za vybetonovanie zakl…
v_skorec
Pred 10 rokmi
5
Veľkosť chladničky s mrazničkou
Ahojte žienky, poraďte mi podľa vašich skúseností aký objem chladničky a mrazničky je podľa vás pos…
mt5
Pred 10 rokmi
1
S akym ponornym cerpadlo vytahovat COV
Ahojte.CHcem sa opytat akym cerpadlom vytahovat obsah COV .Staci nejake obycajne ponorne alebo je t…
trustrk
Pred 10 rokmi
17
Dvere z masivu
Vedel by mi niekto prosim vyrobit presne tieto dvere???prosim prosim :-S alebo aspon poradit kto by…
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
8
Projekt inžinierskych sietí
zdravím strecháči hladám projektanta inžinierskych sietí TT okolie ak máte nejaké kontakty prosím …
lopoko1
Pred 10 rokmi
2
Minimalna platba paypal
Neviem sa nikde docitat aka je minimálna platna na paypal.Uvediem priklad- Pride mi dost nelogicke …
pa3kf
Pred 10 rokmi
3
Dať podlahové lišty aj za linku a skrine ?
Davali ste podlahove listy aj za linku a satnikove skrine ? :-)
gashtaan
Pred 10 rokmi
10
Nehnutelnost ako investicia
Ahojte Uz ste hldali moznost kupit nehnutelnost ako investiciu a prenajimat napriklad apartmany …
rapidek
Pred 6 rokmi
15
Prerábka kúpelňe
Prosím poraďte ako najlepšie využiť priestor v kúpelni. Potrebujem tam dostať všetko :-) :umývadlo,…
debora_7
Pred 10 rokmi
5
Mate prosim niekto skusenosti s kobercom z novozelanskej vlny?
Pacia sa mi tieto koberce,len neviem,co ocakavat od kvality ? Mate niekto prosim ,pouzivate,cistite…
lesko4
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2427
2428
2429
2430
2431
…