O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Je možné vysadiť višňu krovitú (Globosa) aj do kvetináča napr. s priemerom 1,2 m a výškou 1 m?
Myslíte si, že takýto kvetináč postačí tomuto stromu po celý jeho život? Stretli ste sa s takým nie…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
4
Vodár - kurenár
Zdravím pozná niekto kvalitného vodára Prešov a okolie???? Jedná sa o kompletné vyhotovenie vodoin…
viazanko
Pred 10 rokmi
2
Infra panel - Infra fólie- Odporový drôt
Zdravím, neviem sa rozhodnúť aké kúrenie dať?? Infra panel ??? Infra fólie??? Odporový drôt???…
jarosujo
Pred 9 rokmi
1
2
38
Prípojky bez stavebného povolenia
Strecháči potrebujem poradiť, na jeseň by sme chceli začať stavať RD, momentálne riešime projekt a …
stowasser
Pred 10 rokmi
4
Vylez na strechu
Musi byt podla nejakeho zakona na streche vylez (ku kominu)? Budem mat bungalov na ktoreho strechu…
radoslavc
Pred 9 rokmi
9
Okná Vintage OAK
Ahojte. Máte niekto na dome okná v odtieni Vintage OAK????
sudeku
Pred 7 rokmi
9
Attack FD 20
Ahojte všetci, ako zistím či mi kotol Attack FD 20 stačí na vykúrenie domu? Nikde neuvádzajú ani le…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
16
Ake cerpadlo do studne?
Ahojte, potrebujeme dopravit vodu z kopanej studne hlbokej 10m vzdialenej od domu asi 45m. Potrebuj…
jankalc
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Pomoc hranice pozemku
Uz sme zufali vie nam niekto poradit? Nasa sirka pozemku je 20, 75 dali sme si urobit projekt vsetk…
catt82
Pred 10 rokmi
10
Údržba zámkovej dlažby
Chcem sa spýtať , čim sa dajú odstrániť mastné fľaky na zámkovej dlažbe. Existuje prípravok , kto…
samel
Pred 6 rokmi
13
Firma na poter (anhydrit)okolie TT, aké cený Vám ponúkali iní?
Dobrý deň, potrebujeme odporučiť nejakú firmu, ktorá nám urobí poter (anhydrit) v okolí TT. Zat…
llubena1
Pred 10 rokmi
7
Firma na poter (anhydrit)okolie TT, aké cený Vám ponúkali iný?
Dobrý deň, potrebujeme odporučiť nejakú firmu, ktorá nám urobí poter (anhydrit) v okolí TT. Zat…
llubena1
Pred 10 rokmi
1
Vyjadrenie vlastníka susednej nehnuteľnosti
Ak by mi vedel niekto poradiť budem vďačná ...Budeme stavať na úzkom pozemku a na susednom pozemku …
mistro
Pred 10 rokmi
5
Zelezobetonovy nosnik
Zdravím, potrebovala by som radu. S manželom kupujeme byt v starej tehlovej bytovke na prízemí. Bud…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
6
Stierka na strojovu omietku?
moze sa dat na strojovu omietku stierka? totiz budeme mat SDK strop a ten by som chcel zastierkovat…
gashtaan
Pred 10 rokmi
1
2
32
Zasietkovat prechod tehla-beton (veniec) pred omietkami?
ahojte, treba prechod medzi tehlami a vencom pred strojovymi omietkami zasietkovat? dakujem
jan45
Pred 10 rokmi
7
Hľadáme šikovného človeka na nalepenie tapiet - BA
Prosím, neviete o nikom kto nam v Bratislave za rozumnu cenu a pekne nalepí tapety do jednej celej …
luci0106
Pred 10 rokmi
1
Hľadáme partiu živnostníkov na stavbu HS rodinného domu v okrese Námestovo
Hľadáme partiu živnostníkov na hrubú stavbu rodinného domu v okrese Námestovo. "Strechárov" už máme…
mysky
Pred 10 rokmi
1
Rozobratie murovanej kachlovej pece a jej znovupostavenie na inom mieste
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s premiestnením kachlovej pece.....videla som zo…
nadro
Pred 10 rokmi
5
Referencie na balkon.sk
ahojte ma niekto skusenost s firmou balkon.sk? prosím? chceme dat urobit balkon/rolety dvere a pod.…
milansisa
Pred 10 rokmi
1
Elektricke podlahove kurenie fenix .
dobry den > chcem sa vas spytat co by ste my odporucili . ECOFILM - vykurovacie fólie 80 w pod p…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
23
Kedy robit omietky?
v akej faze vystavby ste robili omietky? ide o bungalov, strop (SDK) este nie je. strechu este n…
lukaskadlicek
Pred 10 rokmi
5
Firma na strojove omietky - Detva
Zdravim vsetkych, viete mi doporucit firmu, ktora robi DOBRE strojove omietky? lokalita Detva, bu…
dorwin
Pred 4 rokmi
3
Životné poistenie z generali alebo alianz???? poradte :-(
ahojte, idem si sem pre radu.... v podstate sa tyka poistenia uveru :-) Nemame ho poisteny,ale mame…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
15
Renovacia kuchynskej linky a kuchyne
pomozete mi s navrhom kuchyne?nemam nejake extra citenie pre sulad :-D planujeme malovat kuchynu v…
ramzesa
Pred 10 rokmi
5
Poznáte zámkovú dlažbu firmy Barabáš Slovensko?
Našla som na nete krásne tehlové dlažby od firmy Barabáš Slovensko. Vyrábajú sa v Maďarsku. Hľadám …
chalupka
Pred 10 rokmi
1
Individ. projekt - dispozicia, izolacie, kurenie...
Ahojte strechaci. Prosim vas skusenejsich, kuknite sa na tento nas navrh na individualny projekt, k…
jan45
Pred 10 rokmi
18
Návrh na vklad
dobrý deň..chcem sa opýtať čo je potrebné k návrhu na vklad ? vdaka :-)
thodosy
Pred 10 rokmi
2
Kotvenie polystyrénu
Dobrý deň, nemáte niekto skúsenosti s kotvením polystyrénu s kotvami sto-ecotwist uez8. Potreboval…
kaspy
Pred 6 rokmi
1
2
59
Ako dať sieťku cez omietnik
Ahojte. Idem robiť vápenno-cementovú omietku Baumit MPI 25 na priečky z Porfixu v pivnici. Chcem i…
peter1172
Pred 2 rokmi
21
1
2
…
2425
2426
2427
2428
2429
…